Olympiacos-Piraeus-BC
18 Ιανουαρίου, 2018
Banner

Κύριοι το Σ.Ε.Φ δεν έχει χορτάρι!

Γράφω ακριβώς μετά την ήττα μας στη Μόσχα από την ομάδα του πρώην προπονητή μας Μπαρτζώκα.

Γράφω όπως μου βγαίνουν γιατί ξέρω τι θα διαβάσω πάλι στα social media. Είναι αυτή η μέρα (από τις λίγες) που περιμένουν κάποιοι πουθενάδες να βγουν στον αφρό για να πουν τα δικά τους. Είναι οι παντογνώστες που υπάρχουν σε κάθε post, status, φωτογραφία που θα σχολιάσουν και θα κρίνουν, επαγγελματίες και ας είναι οι ίδιοι μυρωδιάδες.

Είναι αυτοί που περιμένουν αυτές τις στιγμές για να νιώσουν κάποιοι και να πουν το “σας τα έλεγα εγώ”, αυτοί που στο ράδιο βγαίνουν και ξεκινάνε με το “έχω παίξει μπάλα εγώ και ξέρω“. Είναι οι ίδιοι όπου στις προσωπικές τους δουλειές είναι τόσο επαγγελματίες και αλάνθαστοι και μπορούν να κρίνουν άλλους. Αυτοί που σε αυτές τις καταστάσεις θέλουν να έχουν το ΕΓΩ τους πάνω απ’ όλα.

Τα γράφω αυτά για να προλάβω το τι θα διαβάσετε πάλι γύρω σας και θα σας ανεβάσουν την πίεση. Μπορεί να ακούσετε να λένε γιατί έφυγε ο Μπαρτζώκας, ενώ είναι οι ίδιοι που μετά τον χαμένο ημιτελικό με τη ζέλα θα τον περίμεναν στο parking…

Να φύγει ο Σφαιρόπουλος, δεν τους κάνει… και όταν τους ρωτάς να έρθει οι πιο πολλοί λένε “δεν ξέρω” (κλασσικό του έλληνα) και οι άλλοι μιλάνε για Περάσοβιτς! Κάπου εκεί σταματάει η λογική και σηκώνεις τα χέρια ψηλά.

Δεν θέλω να πω πολλά για τον αγώνα, τα ίδια ισχύουν με ότι έγραψα μετά την ήττα στη Μπασκόνια τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. Μια ήττα που όμως  σαν το “κακό σπυρί” για τους άλλους είμαστε στην 4άδα έχοντας και χαμηλότερο μπάτζετ, είδα και τη Χίμκι με τα διπλάσια λεφτά που είναι. Όσο εύκολα χάνει η ομάδα τόσο εύκολα κερδίζει, τόσο εύκολα θα πάει και F4 με τον Σφαιρόπουλο και τον Σπανούλη να δίνουν απαντήσεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Ξέρω ότι πολλοί νομίζουν ότι το Σ.Ε.Φ έχει χορτάρι και όχι παρκέ, παρόλα αυτά τους φταίνε από προπονητές, παίκτες, γιατροί, φυσιοθεραπευτές, τα security, τα παιδία στα εισιτήρια και το προσωπικό της μπουτίκ. Η ποδοσφαιρική λογική δεν ταιριάζει εδώ και όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει πρόβλημα του.

Η ομάδα θα προχωρήσει γιατί είναι σε γερές βάσεις, υπάρχει πλάνο και θα το δείτε, θα περάσει ο Ιανουάριος που πάντα είναι δύσκολος για τον Ολυμπιακό. Οι μίζεροι ας γίνουν Μπασκόνια, Χίμκι, Ρεάλ ή ότι άλλο θέλει, τη μιζέρια να την κρατήσουν για πάρτη τους, δεν τη βαρέθηκαν; Η μουρμούρα μόνο κακό κάνει στην ομάδα, σε ένα τουρνουά ΥΠΟΜΟΝΗΣ! Σε όποιον δεν αρέσει ας βλέπει ποδόσφαιρο, βόλεϊ, πόλο, έχει ομάδες ο Ολυμπιακός για όλα τα γούστα.

Τα λέμε μετά τον αγώνα με την Ξάνθη.

ΥΓ1: Όποιος έχει ακούσει δηλώσεις παικτών στη Nova μετά από αγώνες θα έχει ακούσει που λένε “δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι γύρω εκτός ομάδας”, ναι όσο σκληρό και να είναι για πολλούς απλά στα @@ τους οι προπονητές και κριτές των πληκτρολογίων. Απλά συνεχίζουν να παλεύουν, όπως αυτοί ξέρουν.

ΥΓ2: Την Κυριακή η ομάδα είχε αγώνα στο Σ.Ε.Φ γιατί δεν πήγατε να τους κρίνετε και εκεί;

ΥΓ3: Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, το ίδιο χειρότερο είναι ο ξερολισμός στα πάντα.