Olympiacos-Piraeus-BC
29 Ιανουαρίου, 2018
Banner

Όποιος διαβάσει το κείμενο, έχει 2 βολές και τη μπάλα δική του

Η εικόνα σε συνέχεια του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ίσως και την ώρα που γράφω να συνεχίζουν να βαράνε βολές.

Δεν έχω να γράψω πολλά, όσοι έχουν μάτια είδαν, στο ίδιο έργο θεατές. Μόνο που αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός τους χάλασε τη γιορτή. Ναι μεν χάσαμε αλλά δεν χάθηκε τίποτα ίσα ίσα η ομάδα έδειξε θετικά σημάδια.

Οι βάζελοι είχαν στήσει πανηγυράκι και είχαν στο μυαλό τους τώρα που η ομάδα είναι στα κάτω της να βρει ευκαιρία για μεγάλη διαφορά σκορ. Μέχρι τα κορίτσια από το γυναικείο τμήμα είχαν φέρει καλεσμένες, τι; για να τους δείξουν και καλά πως θα πάρουν το αίμα τους πίσω και θα νικήσουν για αυτές με συντριβή; Κακά τα ψέματα με ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα αυτό και μόνο είχαν στο μυαλό τους.

Προσωπικά που μιλούσα με φίλους την ήττα την είχα σίγουρη γιατί πίστευα δεν θα τα δώσει όλα η ομάδα, αφού ο σημαντικός αγώνας είναι την Πέμπτη με τη Φενέρ, αγώνας που σχεδόν κλειδώνει 4αδα, αφού με 2 νίκες απέναντι της σε ισοβαθμίες που θα γίνουν θα την έχεις από κάτω και ίσως βοηθήσει με άλλες ομάδες που δεν τις έχουμε σε ισοβαθμία. Περίμενα και σκορ με διαφορά +12 για να πω την αλήθεια αλλά κάπου βαθιά ήξερα ότι οι ζέλες πάνε για χτυπήσουν το ματς όσο το δυνατόν πιο πολύ. Δεν ξέρω βέβαια τόσες μέρες τι έχει γίνει στα αποδυτήρια, τι έχουν πει παίκτες, προπονητές, πρόεδροι και ούτε θα μάθουμε για να γνωρίζω το πως θα μπουν στο παρκέ.

Η ομάδα όμως μπήκε όπως πρέπει, δυνατά και να δείξει ότι είναι εδώ! Υπολογίσαμε χωρίς τους γκρι…

Εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά και απλά περιμένεις να τελειώσει ο αγώνας. Δεν θα αναλύσω να έφευγε η ομάδα και άλλα που ειπώθηκαν. Εφόσον ξεκίνησε η σεζόν και από την αρχή μπήκε στο χορό, έτσι θα τελειώσει. Μπορούσαν να πουν στην ΚΑΕ ότι θα κατέβαζε μικρούς, ναι μεν θα ξεφτίλιζε το πρωτάθλημα, αλλά θα γράφαμε και διαστημικά σκορ. Ίσως να μην κατέβει καθόλου είναι μια επιλογή, ίσα ίσα θα είναι και ξεκούραστοι για την Ευρώπη, αλλά δεν ξέρω εάν είναι εφικτό. Σύντομα όμως θα αλλάξουν πράγματα στα εθνικά πρωταθλήματα αφού Euroleague και FIBA το τραβάνε.

Για μένα η ομάδα έδειξε σφυγμό και δεν το περίμενα μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Περιμένω ακόμα καλύτερη εικόνα την Πέμπτη με τη Φενέρ, το ΣΕΦ πρέπει να κοχλάζει και να πάρει τον αγώνα ο κόσμος! Η ομάδα κάνει restart και επιτέλους ο γαμωιανουάριος φεύγει… οι αλλαγές θα έρθουν και σίγουρα θα δούμε καλύτερη την ομάδα.

Υπομονή χρειάζεται και στήριξη στα δύσκολα, στα εύκολα όλοι καλοί είμαστε

ΥΓ1: Για τον Μαρμαρινό δεν ξέρω εάν πλήρωσε το μάρμαρο, αλλά το κοντινό μέλλον θα δείξει

ΥΓ2: Θέλω να δω αντικαταστάτη του Μαρμαρινού για να δώ κάποια πράγματα

ΥΓ3: Την Πέμπτη κάνουμε restart όλοι μαζί και πάμε για την τελική κούρσα του μαραθωνίου μέχρι τους τελικούς σε Ευρώπη και Ελλάδα

ΥΓ4: Είπαμε το κύπελλο με ΑΕΚ θα γράψει +20 πολύ εύκολα