Emirates-Airlines
4 Μαρτίου, 2018
Banner

Βαλίτσα, διαβατήριο και άντε στο καλό

Η Emirates είναι χορηγός της ομάδας, μια χαρά θα τους έρθουν τα εισιτήρια με έκπτωση για όσους δεν μπορούν και δεν αντέχουν τη φανέλα. Όπως είστε μπείτε και μακριά από τον Πειραιά, παίκτες, υπάλληλοι στου Ρέντη και στην Αλεξάνδρας.

Σήμερα για άλλη μια φορά φέραμε την Ανάσταση νωρίτερα και μας πήραν ισοπαλία οι απλήρωτοι που δεν έχουν ούτε νερό για μπάνιο στο προπονητικό του. Εμείς μετά χαλαρά κρυοσάουνες και τα λοιπά.

Μια λέξη ΝΤΡΟΠΗ! Ποιοι φταίνε; Όλοι τους! Από αυτούς που είναι δίπλα στον Μαρινάκη και κινούν τα νήματα, που έφεραν τους παίκτες, μέχρι τους υπαλλήλους στου Ρέντη που μάλλον έχει γίνει κέντρο αναψυχής για πλούσιους αθλητές που θέλουν να λέγονται και παίκτες!

Από το ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ και ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, θα ξαναέρθει στο προσκήνιο το ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! Τα ακούτε ρε;;;;

Από πέρυσι φαινόταν ότι πάμε στραβά, πήραμε το πρωτάθλημα και είπαμε όλοι μας ε θα τα είδαν στη διοίκηση θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες. Το καλοκαίρι έγινε ότι έγινε με πολλές λάθος επιλογές, από έναν ελλείπει προπονητή μέχρι παίκτες που άλλα χρόνια ούτε από το Red Café δεν θα περνούσαν!

Δεν με νοιάζει ποιος φταίει, η ομάδα έχει άθλια εικόνα και πρέπει τις επόμενες μέρες να έχουμε παραιτήσεις από κάποιους. Ο Ολυμπιακός δεν είναι δημόσιο, εάν κάποιοι το βλέπουν έτσι να ξέρουν μετράνε μέρες, θα τους ξεράσει ο οργανισμός από μόνος του!

Εννοείτε και δεν θα μιλήσω για διαιτησίες και άλλες παπαρίες, καλή η καραμέλα αλλά έλιωσε γρήγορα. Τι να πεις για διαιτησία όταν η ομάδα δεν μπορεί να κάνει φάση και να βάλει κανονικό γκολ μετά από επιθετική ενέργεια. Ίσα ισα στο 1ο ημίχρονο την πρώτη τελική την είχαν οι ζέλες.

Καλά για τον σέρβο που νομίζει ότι είναι επιθετικός δεν θα γράψω τίποτα, τα είχα γράψει μήνες πριν (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και τότε είχαν βγει αρκετοί και μου έλεγαν ότι κάνω λάθος και το παιδί προσπαθεί. Τι προσπαθεί ρε; εδώ θα μάθει μπάλα; τι είμαστε ακαδημίες;

Οι άλλοι δικέφαλοι ακόμα και στα χάλια μας χεσμένοι είναι, είδατε πως κάνει ο ΠΑΟΚ στον αθλητικό δικαστή είδατε και τους ΑΕΚτζήδες σήμερα να λένε στους βάζελους να μας κερδίσουν για να πάρουν το πρωτάθλημα. Σε τέτοια κατάσταση εμείς πίσω στη βαθμολογία και ακόμα μας τρέμουν και ξέρετε γιατί; γιατί αυτό τον τρόμο τους το έχουμε φυτέψει τόσα χρόνια τώρα με τις 4άρες και 6άρες… φέτος όμως έχουμε γίνει οι ρυθμιστές για το ποιος δικέφαλος θα το σηκώσει. Μας έκανε το δώρο ο Αστέρας το μεσημέρι που έπαιξε ΑΡΧΙΔΑΤΑ και εμείς σαν μαλάκες το δίνουμε πίσω. Ε ως εδώ! Κάπου πρέπει να μπει ένα στοπ!

Μου άρεσε που εδώ και κάποιες εβδομάδες μερικοί ακόμα και δημοσιογράφοι έλεγαν για πρωτάθλημα… έγινε ρε… ούτε τον Λεβαδειακό δεν κερδίζουμε άνετα στην έδρα μας, μιλάμε και για πρωτάθλημα, από πού και ως που;

Για τον προπονητή δεν θα πω πολλά, τον φώναξαν και στα δύσκολα ήρθε. Αυτούς τους παίκτες έχει αυτούς βάζει και έχει μικρύνει αρκετά το ρόστερ. Αλλά κάποια χαφ που έχουμε ούτε για να δένουν τα κορδόνια του Ορμπαίθ και του Στολτίδη δεν είναι. Η μεγαλύτερη πληγή είναι το κέντρο μας, ενώ κάναμε τον Οφόε της Λέγκια επειδή ξεχωρίζει από άλλους Ζιντάν. Ποιος Οφόε;  Το δεξί κορδόνι του Ζέτεμπεργκ είναι. Ενώ στην επίθεση ο Ούρος την έχει δει Ζιοβάννι ήθελε και λόμπα, εδώ δεν μπορεί πλασέ σε κενό τέρμα. Καλά για άλλους δεν θα γράψω απο τον Γεωργάτο στον Χατζισαφί

Τέσπα, το κείμενο το έγραψα πάνω στα νεύρα μου γιατί δεν το έγραφα αύριο λόγο εργασίας. Όποιος το σημερινό το ρίξει σε διαιτησίες και UFO απλά βλέπει φαντάσματα, άλλοι πάλι μπορεί να ρίξουν στον ΦΩΣ εκεί καταντήσαμε φέτος… μάλλον μας κατάντησαν.

Ο κόσμος βράζει και δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό φέτος, αυτή την εβδομάδα έχουμε τις ποινές και το πρωτάθλημα είναι χαμένο από χέρι εδώ και εβδομάδες.

ΥΓ1: Αλήθεια ποιος άλλος παλαίμαχος έχει σειρά να μπει στη διοίκηση, έχουμε αφήσει κανένα εκτός;

ΥΓ2: Εντάξει οι παίκτες στα @@ τους, αυτό μπορούν, μέχρι και ο Μαρινάκης πήγε στου Ρέντη και τους τα έχωσε, θα γίνει σοβαρή κίνηση – τιμωρία ή θα περάσει στο ντούκου;

ΥΓ3: Ο Ολυμπιακός έχει γίνει ότι βλέπουμε στην πολιτική και τα κόμματα, ακριβώς το ίδιο, το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο

ΥΓ4: Τυχαίο που πήραμε την αναβολή και δεν είχε κόσμο το γήπεδο σήμερα;

ΥΓ5: Το ξαναγράφω, ο κόσμος βράζει…