Vaggelis-Marinakis-RedView
25 Μαρτίου, 2018
Banner

Χρόνια πολλά στον ηγέτη του Θρύλου και πατέρα των αλλόθρησκων!

Χρόνια πολλά πρώτα στην Ελλάδα και όλους μας. Χρόνια πολλά στους Ευάγγελους και Ευαγγελίες. Χρόνια πολλά στον πρόεδρο και ηγέτη του Ολυμπιακού μας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σήμερα δεν θα γράψω άρθρο μετά από αγώνα αφού κάποιοι κατάφεραν να το κόψουν και αυτό, στα πλαίσια της εξυγίανσης.

Σήμερα θα γράψω για τα Χρόνια Πολλά στον άνθρωπο που ήρθε ως  συνέχεια του Σωκράτη Κόκκαλη για να γιγαντώσει ακόμα πιο πολύ τον οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός.

Χρόνια Πολλά λοιπόν στον άνθρωπο που σας πήρε τις Δευτέρες, Τρίτες, Τετάρτες, Πέμπτες, Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές, σας πήραμε και τις αργίες και τις διακοπές. Χρόνια Πολλά σε αυτόν που σας πήρε και τα ερασιτεχνικά.

Χρόνια Πολλά σε αυτόν που πάνω από όλα είναι άνθρωπος προσφέροντας τόσα πολλά σε δωρεές και έργα εκεί όπου η πολιτεία σταματάει! Στον άνθρωπο που για πλάκα κέρδισε στις εκλογές του Δήμου Πειραιά και η πόλη ανανεώθηκε. Στον άνθρωπο που πρόσφατα είχαμε τα θύματα στη Μάνδρα, η περιφέρεια πήγε στα δικαστήρια και λοιπά για να το βγάλει από πάνω της, αλλά εκείνος για 30 και βάλε μέρες με δικά του έξοδα έκανε τα έργα που το κράτος δεν τα έκανε!

Χρόνια Πολλά σε εκείνον που απαρνήθηκε χορηγία του ΟΠΑΠ και έβαλε στη φανέλα τη UNICEF με κόστος να χάσει κάποια έσοδα! Σε εκείνον που πάντα προσφέρει όπως έκανε στον Πειραιά με τους πρόσφυγες που είχε. Όπως κάνει σε γιορτές όπως την Καθαρά Δευτέρα και Πάσχα που προσφέρει δωρεάν φαγητό σε όλους!

Χρόνια Πολλά σε αυτόν που δεν πήρε 5 καράβια και τα έκανε 20 με σκληρή δουλειά και πείσμα. Σε αυτόν που αγόρασε τα χρεοκοπημένα media για να δώσει νέες θέσεις εργασίας σε αυτούς που άλλοι τους είχαν ξεχάσει.

Χρόνια Πολλά σε αυτόν που στα δύσκολα μπαίνει μπροστά στην ομάδα όταν την πολεμούν και παίρνει όλη τη “λέζα” που λέμε λαϊκά. Γιατί τον πολεμούν τώρα όλοι επειδή είναι στον Ολυμπιακό και αυτό τους πονάει. Θα τους πονάει για πολλά χρόνια ακόμα.

Μην ξεχνάνε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο κάθε πρόεδρος, αλλά εμείς οι ίδιοι ο κόσμος του! Τους πολλούς δεν τους νικάς ποτέ, και είμαστε πολλοί!

Πάμε τώρα στα δικαστικά.

Δεν είμαι νομικός αλλά θα γράψω 2-3 πραγματάκια έτσι τροφή για σκέψη.

Βγήκε προχθές το θέμα για την ποινική δίωξη στον Μαρινάκη, για ένα θέμα από το 2014 και όπου ο ίδιος έχει καταθέσει ακόμα και μηνύσεις πολύ πιο νωρίς.

Όλως τυχαίως ο πρωθυπουργός έδωσε στη δημοσιότητα και το νέο όνομα των Σκοπίων, κάνεις φυσικά δεν το πήρε χαμπάρι, γιατί το πόπολο θέλει άλλα να βλέπει. Θέλει τη φθηνή τροφή που ναι μεν είναι νόστιμη αλλά είναι σάπια από υλικά. Όσο σάπια είναι και η σκευωρία εις βάρος του.

Αλήθεια έχει τόσες δουλειές, με καράβια, media, επιχειρήσεις, Ολυμπιακό και θα τον ενδιέφερε να βγάλει ψιλικοκό με ναρκωτικά όπως λένε οι κατηγορίες σοβαρά τώρα; Να πάρει ένα τέτοιο ρίσκο για να βγάλει λιγότερα από όσα βγάζει σήμερα;

Εντάξει εμείς είμαστε οι έξυπνοι στις ΗΠΑ είναι χαζοί; Μην ξεχνάμε έχει την εταιρεία στο χρηματιστήριο εκεί, δεν θα το έβρισκαν να σκάσει θεματάρα; Δεν θα έριχναν τη μετοχή;

Στην Αγγλία αγόρασε τη Φόρεστ, και εκεί χαζούληδες; Γιατί εκεί για να πάρεις ομάδα σε περνάνε από 10 κόσκινα, δεν βρήκαν τίποτα; Μόνο εδώ στην Ελλάδα είναι όλα τα τσακάλια που τα βρίσκουν όλα;

Τόσα χρόνια πουθενά το όνομα του τι έγινε; Όλως τυχαίως τώρα με αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο; ή και με άλλα σε πολιτικό επίπεδο αφού κατάφεραν να συνδέσουν τόσο πολύ τη μπάλα με την πολιτική το θέμα πάει αλλού.

Λένε το ποδόσφαιρο είναι το όπιο του λαού, μάλλον ποτίζουν το πόπολο γιατί τα δύσκολα σε εθνικό επίπεδο με ονομασία Σκοπίων, αιχμαλωσία ελλήνων στην Τουρκία αλλά και τα νέα μέτρα που θα έρθουν πέφτουν βαριά όλα μαζί, βάζουμε και λίγο Σαββίδη που τους ξεφτίλισε με ότι κάνει και δένει το γλυκό.

Θα έχουμε και άλλα επεισόδια με άλλα θέματα και εναντίων του Ολυμπιακού στο μέλλον. Άλλα μικρά άλλα μεγάλα, άλλα με δηλώσεις τύπου Ζουράρη άλλα με “βραχιόλια” τύπου Καμμένου.

Επειδή δεν θέλω να βάζω διάφορα που διαβάζω σαν δικά μου παρακάτω έχω ένα link με ένα super duper κείμενο που τα εξηγεί όλα απλά και κατανοητά για όλους!

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/171013/i-istoria-toy-noor-1-me-apla-logia

Εμείς θα είμαστε εδώ ως παρατηρητές και η αλήθεια θα λάμψει.

Χρόνια Πολλά Πρόεδρε Βαγγέλη Μαρινάκη!