Eimai-Olympiacos-RedView
31 Μαρτίου, 2018
Banner

Ούτε τον Λεβαδειακό ρε; Σοβαρά τώρα;

Πάτε καλά; Ούτε τον Λεβαδειακό δεν μπορείτε να νικήσετε; Πόσο ακόμα θα τραβήξει το αστείο φέτος.

Τα είχαμε δει, τα γράφαμε αλλά εντάξει κάπου πρέπει να υπάρχει και εγωισμός, δεν θα γράψω σεβασμός σε λαό και σύλλογο γιατί πολλοί δεν γνωρίζουν μάλλον που έχουν έρθει.

Επειδή τα λέω όλα όμως, θα γράψω και αυτό. Μπορεί πολλοί να μην ξέρουν που έχουν έρθει, αυτοί που γνωρίζουν όμως και είναι πιο πολλά χρόνια στο σύλλογο, έχουν κάνει τον κόπο να τα μεταφέρουν; Η μπάλα φέτος δεν παίρνει μόνο τους παίκτες, αλλά και ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός, ο καθένας στο ποσοστό που του αναλογεί.

Όλοι μαζί έχουν ευθύνη για αυτό που βλέπουμε και πονάνε τα ματάκια μας. Κανονικά θα έπρεπε η ομάδα να μας πληρώσει της συνδρομή στη NOVA για φέτος, ως ένα συγνώμη από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Έχω απορία του χρόνου που δεν θα έχει Μπαρτσελόνα το μενού, πόσα διαρκείας θα φύγουν. Για να βάλω και λίγα μαθηματικά φέτος στα 20.000 διαρκείας βάλτε το 50άρικο για τον ερασιτέχνη μας κάνει 1.000.000 ευρώ στις ομάδες που ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΟΥΠΕΣ! Του χρόνου που το νούμερο των διαρκείας θα πέσει κατακόρυφα, αφήνω τους υπολογισμούς σε εσάς για το πόσα χρήματα θα πάνε στον ερασιτέχνη. Αυτό σημαίνει ότι η εικόνα στο ποδόσφαιρο, ελλοχεύει κίνδυνο να πάρει μπάλα και τα ερασιτεχνικά τμήματα. Στην τελική και την κάρτα φιλάθλου για τα εισιτήρια τη βγάζουν πολλοί.

Δεν έχω να γράψω κάτι παραπάνω για σήμερα τα έχουμε πει. Η ομάδα φέτος είναι τραγική. Δεν φταίει καμία ΕΠΟ και κανένας Γραμμένος για το τι βλέπουμε στο χορτάρι και μόνο! Όσο για την καραμέλα της προετοιμασίας του Χάσι έχει λιώσει, αφού παίκτες που έκαναν την ίδια προετοιμασία και τώρα παίζουν σε άλλες ομάδες τα πάνε μια χαρά. Εδώ οι δικοί μας έχουν ξεχάσει τη μπάλα οι μισοί και οι άλλοι παίζουν για πάρτη τους να βρουν θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τις εθνικές τους ομάδες.

Αυτό που με προβληματίζει είναι το πώς θα ξεφορτωθούμε αρκετούς από αυτούς το καλοκαίρι. Με τέτοιες εμφανίσεις πως θα του πουλήσουμε σε ποσά που δώσαμε τουλάχιστον;

Να τελειώνει η χρονιά να δούμε τι θα δούμε του χρόνου.

Πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες βόλεϊ και πόλο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, όπου εκεί τα λιγότερα από ποδόσφαιρο και μπάσκετ ευρώ που παίρνουν τα σέβονται!

Μπαίνουμε στη Μ. Εβδομάδα, με ευρωπαϊκούς τελικούς και τελευταίο αγώνα μπάσκετ για κανονική περίοδο. Είναι μια καλή ευκαιρία να γράψω και κάποια κείμενα που ήθελα καιρό τώρα να τα φτιάξω. Υγεία να έχουμε και προχωράμε.