Eimai-Olympiacos-RedView
27 Ιανουαρίου, 2019
Banner

Πέντε Αζάρ για πρωινό θέλει ο ΚΦ7, εμείς συνεχίζουμε

Τι να γράψω πάλι μετά από άλλον ένα ακόμα νικηφόρο αγώνα. Η ομάδα όποτε θέλει κερδίζει και μόνο από τον κακό της εαυτό μπορεί να κάνει γκέλα. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, φτιάχνει φάσεις με ευκολία και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους, να κερδίζει!

Για τον “περπατητή” που έλεγαν πολλοί τον προηγούμενο καιρό τι να γράψω, το παιδί κάνει πλάκα 8 γκολ, 9 ασίστ και εάν τα εξτρέμ φέτος και οι επιθετικοί είχαν άλλα τελειώματα θα είχε φτάσει τις 25 ασίστ εύκολα. Σε κάθε αγώνα έχει στάνταρ 1-2 πάρε βάλε γκολ, κάτι που αυτή τη στιγμή στη χώρα δεν έχει κανένας παίκτης. Ξέρει την καλύτερη μπάλα απ’ όλους, είναι τεχνίτης και ξέρει να κάνει κοντρόλ με το σώμα για να βάλει γκολ και όχι με το χέρι όπως έκανε χθες το αντίπαλο “δέος” (γελάνε τα χορτάρια) ο Μάνταλος. Σοβαρά τώρα υπήρχε κόσμος που έκανε σύγκριση ΦορτούνηΜάνταλου… δεν κάνω πλάκα, σοβαρά το έλεγαν πολλοί…

Ο Μαρτίνς έχει κάνει τρομερή δουλειά και εάν ξεκινούσε σήμερα το πρωτάθλημα θα το κερδίζαμε αήττητοι. Υπομονή του χρόνου θα έχει ακόμα καλύτερα πράγματα, μέχρι τότε έχουμε πρόκριση στο Europa, κύπελλο και να περιμένουμε γκέλα από τις μπουγάτσες που δεν βλέπω να έρχεται. Μέσα εκεί όμως θα φάνε ξενέρωμα εάν φύγουμε με το διπλό και αυτό μετράει.

Ο Μαρτίνς έχει δέσει την ομάδα και βλέπουμε αυτοματισμούς κάτι που στην αρχή της σεζόν φυσιολογικά δεν μπορούσαμε να περιμένουμε σε τέτοιο βαθμό. ΦορτούνηςΛάζαρος έκαναν μαζί προετοιμασία με τον Γερμανό γυμναστή και έχουν δουλέψει φάσεις μαζί, κάτι που φάνηκε από το δεύτερο γκολ.

Οι 3 ήδη μεταγραφές που έχουν γίνει δεν είναι μόνο για μέχρι τέλος της σεζόν, αλλά ο προπονητής βλέπει και το μετά, σωστά. Εκεί που έβλεπα τον αγώνα και όταν δεν είχε κάποια σοβαρή φάση έκανε η κάμερα ένα κοντινό στον Μαρτίνς και μπορούσε κάποιος να δει πόσο απελευθερωμένος είναι.

Για ‘μένα κομβικό παιχνίδι που ξεκλείδωσε όλη τη σεζόν είναι το 3-1 με τη Μίλαν. Εκεί ο Μαρτίνς έγινε πιο ισχυρός, κλείδωσε τη θέση του και ο κόσμος είδε αλλιώς το έργο με την ομάδα. Έπαιξε ρόλο και το όλο σκηνικό με το κορεό και τη φάση La Casa De Papel, να το θυμηθείτε αυτό.

Συνεχίζουμε, η ομάδα είναι σε φόρμα σε καλό timing για την εποχή τώρα που τα παιχνίδια είναι αρκετά. Βήμα βήμα θα προχωράει και σίγουρα θα δούμε πιο πολλά πράγματα και με τις προσθήκες σε άκρα και επίθεση.

Ο ΚΦ7 θα συνεχίζει να μοιράζει πόνο σε πολλούς, γιατί απλά αυτός είναι και μπορεί!