Olympiacos-BC-Aggelopouloi-Redview
14 Φεβρουαρίου, 2019
Banner

Αλλάζετε την ιστορία, μάγκες Αγγελόπουλοι

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αυτό βγήκε από τα στόματα όλων των οπαδών χθες μετά την απόφαση να μην βγει η ομάδα στο 2ο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ. Μια απόφαση που έπρεπε να γίνει καιρό πριν, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο θυμόσοφος λαός.

Τα αδέρφια, οι μεγαλομέτοχοι, οι ιδιοκτήτες, αλλά πάνω απ’ όλα οι γαύροι Αγγελόπουλοι έκαναν πράξη αυτό που όλοι θέλαμε. Να μην συνεχίσουν να παίζουν στην παρωδία της ΕΟΚ και να ξεφτιλίσουν το Ελληνικό μπάσκετ που έχει γαλουχηθεί από μια αόρατη “μασονία”, από παράγοντες, δημοσιογράφους και παρατρεχάμενους.

Χθες η αποχώρηση ήταν ταυτόχρονα και μια συγνώμη σε προπονητές και παίκτες που έζησαν όλα αυτά τα χρόνια τη ζούγκλα του ΟΑΚΑ και του Ελληνικού…

Συγνώμη Γιάννη, Γιώργο, Ντούσαν, Παναγιώτη, Γιόνας, Πίνι, Ηλία. Συγνώμη Παπαλουκά, Χαίνς για τις φωτοβολίδες που είχατε φάει, συγνώμη σε τεχνικό team, φροντιστές και όλους με ότι αντιμετώπισαν εκεί μέσα. Εκεί που λίγο πιο πέρα είναι τα γραφεία της ΕΟΚ και της ΚΕΔ. Εκεί που λίγο πιο πέρα είναι τα γραφεία για το αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Όλο αυτό το οικοδόμημα χθες άρχισε να τρέμει, ο ένας δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη στην κάμερα, και το βράδυ τα πράσινα payroll άρχισαν να διαδίδουν τη γραμμή που πήραν. Θα χάσει το άθλημα, δεν έκανε σωστά ο Ολυμπιακός και άλλα πολλά, μαζί τους και οι πράσινοι λοβοτομημένοι οπαδοί τους.

Εσείς το επιλέξατε όμως. Η φετινή σας ανυπαρξία που βγαίνει στην Ευρώπη και το βλέπει όλος ο κόσμος, σας έκανε έναν αγώνα κυπέλλου να γίνει ζωής ή θανάτου, το ματς της χρονιάς για εσάς. Αλλά ξέχασα η Euroleague είναι Euroleague Mafia και θα φεύγατε, τι όχι; Έτσι δεν σας έλεγε ο μεγαλομέτοχος σας; Που θέλατε να ψηφίσετε και με SMS για να πάτε Champions League, δεν έχει Αναστόπουλο, Παναγιώτου, Μάνο και λοιπούς ε; Σας πονάει ο Λαμόνικα και ο Λοτομόζερ.

Καθίστε μόνοι σας στην παρωδία της ΕΟΚ και παίξτε με Κύμες και Λαύρια. Παίξτε με ομάδες που λόγο χρημάτων δεν συμπληρώνουν 12αδες, στην τελικοί όλοι όσοι παίζουμε Ευρώπη έχουμε εγγυημένα συμβόλαια, σιγά τα ωα.

Καλό το παραμύθι σας αλλά δεν είχε δράκο, να φύγουν οι Αγγελόπουλοι. Μήπως εσύ θέλεις να φύγεις εάν σου κάτσει το Athens Alive; Μήπως εσύ μάζεψες όλη τη γερουσία στην ομάδα σου και οι φάπες στην Ευρώπη τόσα χρόνια πέφτουν σερί και ταΐζεις σανό τους οπαδούς σου, σε είδαμε και στον ερασιτέχνη που ήρθες και συνεχίζουν οι φάπες και εκεί, αλήθεια πότε θα έρθεις στο Μελίνα Μερκούρη ή στο Παπαστράτειο;

Οι Αγγελόπουλοι, ο Βαγγέλας, ο Κουντούρης, η 7 θα είναι πάντα εδώ και από χθες, πιο συσπειρωμένοι από ποτέ όλοι μαζί. Κάνατε το σωστό και σας ευχαριστούμε, κάνατε αυτό που έπρεπε για να κάνουν τα αδέρφια και να γυρίσει ο διακόπτης. Από εδώ και πέρα τα πράγματα αλλάζουν, όσες γραμμές και να περάσουν τα πράσινα payroll, όσοι έχουν μάτια ξέρουν.

Το παιχνίδι άλλαξε όπως λέει και μια διαφήμιση στοιχηματικής, και εδώ θα είμαστε. Θα έχει και συνέχεια; Πιστεύω ναι, εμείς είμαστε εδώ να το αποδείξουμε. Στόχος η Euroleague και μόνο!

Αγγελόπουλοι ή 13 Φεβρουαρίου 2019 θα γραφτεί με χρυσά γράμματα, με μια απλή κίνηση καταφέρατε αυτό που έπρεπε, τόσο απλά, συσπειρώσατε τον κόσμο όσο έπρεπε και εδώ είμαστε. Τόσο απλά και εύκολα, προστατέψατε την ομάδα που τόσα χρόνια τα σκάτε για την καύλα σας και μόνο!

Εμείς είμαστε εδώ μαζί σας!