Eimai-Olympiacos-RedView
17 Φεβρουαρίου, 2019
Banner

Εντάξει είμαστε; ΚΦ7 λένε αυτόν που σας πονάει

Δεν είναι για πολλά πολλά και αναλύσεις ο αγώνας σήμερα, θα τα γράψω έτσι όπως τα φώναζα μετά το 2-1 του Φορτούνη. Δεν θα αναφερθώ στους ΑΕΚτζήδες γιατί δεν τους βλέπω καν, αλλά για τους δικούς μας μπετόβλακες, σκοταδιστές τους ελέους που ξεσάλωσαν στο ημίχρονο.

Λοιπόν τραγίκουλες. Στα @@ του σας γράφει ο Μαρτίνς που είναι προπονητάρα και σας γλεντάει. Στα @@ του σας γράφει ο μέγιστος “περπατητής” Κώστας Φορτούνης 7 όπου επίσης σας γλεντάει. Γενικά όλοι στην ΠΑΕ δεν σας βλέπουν.

Θα ήθελα κάποιος με όρεξη να φτιάξει screenshots με ότι γράφτηκε στο ημίχρονο και 0-1. Για το rotation που δεν έκανε ο Μαρτίνς, αλλά εάν το είχε κάνει και είχαμε 0-1 θα έγραφαν γιατί κάνει τόσες αλλαγές μαζί, τι όχι; Για την τραγική άμυνα που έχουμε, εδώ θα δώσω ένα πόντο και μέχρι σήμερα αυτή είναι που έχει πληγώσει τα συστήματα του Μαρτίνς μέχρι σήμερα σε αρκετά παιχνίδια.

Τι έγινε; Ο άσχετος Μαρτίνς μετά το 2-2 με Δυναμό, τώρα για εσάς τους ίδιους έγινε προπονητάρα; Γιατί για εμάς τους ΠΟΛΛΟΥΣ παραμένει ότι καλύτερο είχε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. Ο άλλος με το 7 στην πλάτη που χάνεται σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια, πως γίνεται να έχει πελάτισσα την ΑΕΚ και να σκοράρει εναντίον της; Το έχω γράψει χίλιες φορές, όταν το κέντρο δεν τραβάει δεν τραβάει και ο ΚΦ7, τι να κάνουμε, πάνε πακέτο. Όταν στο 2ο ημίχρονο ανέβηκαν οι ΚαμαράΓκιλιέρμε ανέβηκε αυτόματα και ο ΚΦ7 με τα γνωστά του όργια, γιατί απλά είναι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ των ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ. Οπότε για τον Κώστα ΤΟΥ – ΜΠΕ – ΚΑ θα σας γλεντάει!

Καλά για ιερόσυλους που τον σύγκριναν με τον Mάνταλο, εντάξει τι να πω, λοβοτομή απλά.

Πέρασε το ματσάκι με καθαρό σκορ όπως είχε ζητήσει ο πρόεδρος με ανατροπή που είχε καιρό να κάνει η ομάδα και πάει με άλλη ψυχολογία για άλλη μια νίκη την Πέμπτη. Νίκη και μόνο νίκη στην Ουκρανία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στον μέγιστο Μαρτίνς! Με ίδια 11αδα μέσα σε 3 μέρες που προσωπικά δεν το περίμενα, να κάνει ένα 2ο ημίχρονο λες και είχαν ξεκούραση 10 μέρες. Τρεξίματα απίστευτα, δύναμη, πάθος και γενικά όπως πρέπει να παίζουν πάντα. Έχει κάνει διαστημική προετοιμασία το καλοκαίρι και βγαίνει στο χορτάρι.

Καυλωτικός Γκιλιέρμε που υπενθύμισε στον Μπακασέτα που είναι και ποιος είναι απέναντι του…

Αυτά και τίποτε άλλο, αναλύσεις για συστήματα αφήνω στους ειδικούς.

Σε συνέχεια του μπάσκετ δεν πέφτει με τίποτα και εκεί θα μείνει…