Eimai-Olympiacos-RedView
17 Μαρτίου, 2019
Banner

Σας ζμπρώχνει και ο Γκερέρο. Θρυλικός μάγκας Αλαφούζος

Στο ίδιο έργο θεατές, για άλλη μια φορά. Σε αυτό το ΟΑΚΑ που συνυπάρχουν ΠΑΟ & ΑΕΚ έχει γίνει συνήθειο πάντα να υπάρχουν επεισόδια, και τυχαία με εμάς πάντα.

Η τιμωρία σας είναι μια και είναι ο Αλαφούζος. ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ο κυρ Γιάννης…

Πάντως το σημερινό μου φέρνει στο μυαλό δύο όμοιες περιπτώσεις. Η μία είναι η διακοπή με Αμπτούν (πάλι μπουκιτσί) και ή άλλη είναι με ότι έγινε στο ΑΕΚ – Πανθρακικός με επακόλουθο να πέσει στην Γ’, μεταξύ τους ντου και διακοπή.

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρία να το τραβήξει στα άκρα την πρώτη φορά στο πρώτο ντου, αλλά σεβάστηκε παραπάνω τον αιώνιο αντίπαλο, γιατί βασικά στην Ελλάδα μόνο οι ζέλες είναι οι αντίπαλοι μας, οι άλλοι απλώς να υπάρχετε.

Κρίμα και με την εικόνα που είχαμε θα έγραφε 3άρα εύκολα.

Αλήθεια τελικά ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης έχουν καταστρέψει το Ελληνικό ποδόσφαιρο; γιατί κάθε χρόνο παίρνει τα 20εκ του Champions League, σοβαρά αυτή ήταν η καραμέλα τόσα χρόνια. Έπαιρνε ο Ολυμπιακός τα λεφτά και οι άλλοι έμεναν φτωχοί ε;

Δεν έχουν καταλάβει οι βάζελοι οοοοταν θα ξαναβγούν Ευρώπη θα είναι στη βαθμολογία πιο κάτω και από ομάδες της Μάλτας. Ας είναι καλά οι οπαδοί του – στήριγμα στο σύλλογο.

Τέσπα αυτά δικά τους και θα γράψω σε άλλο κείμενο για το μπάσκετ επί ευκαιρίας.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Μαρτίνς κατέβασε εντεκάδα που πάνω κάτω περιμέναμε και μπήκε να παίξει μπάλα και να κερδίσει, όχι να κλέψει αποτέλεσμα. Πολλοί τον περίμεναν στη γωνία σε τυχόν γκέλα έτσι για να έχουν να πουν κάτι, τους έχει γίνει εμμονή ο αποκλεισμός από Λαμία που άλλες 100 φορές να ξαναπαίξουν δεν γίνεται το ίδιο αποτέλεσμα.

Ο Μαρτίνς είχε διαβάσει τον ΠΑΟ που μπήκε επίσης δυνατά. Λίγο η έδρα λίγο το πάθος να δείξουν κάτι μπήκαν σκληρά οι πράσινοι και το όλο παιχνίδι έγινε στο κέντρο. Ένας Μπουχαλάκης οδοστρωτήρας με τον όγκο του να τους παίρνει μαζί του όποιον έβρισκε μπροστά του. Φυσικά μαζί με Γκιλιέρμε είχαν το κέντρο για πάρτη τους.


Φορτούνης σε όχι τόσο καλή μέρα που δεν είχε καλά τελειώματα για την κλάση του. Ποτένσε θα έβαζε γκολάρα αλλά ήθελε λόμπα, κάντο πιο απλά ρε φίλε, τελείωσε το. Μασούρας θέλει δουλειά αλλά δείχνει καλά στοιχεία. Σίγουρα τη νέα σεζόν που θα κάνει και προετοιμασία με την ομάδα θα δείξει πολύ καλύτερος.

Πάμε και στην επίθεση που ακούει στο όνομα Γκερέρο. Έγραψα για αυτόν στο προηγούμενο κείμενο μου, αλλά θα ξαναγράψω 2-3 πραγματάκια ακόμα. Ναι δεν είναι ο επιθετικός που λέμε κολόνα στην περιοχή τύπου Ντάρκο που θα περιμένει το κάθε τι γίνει στο κουτί να το κάνει γκολ, αλλά είναι περιφερειακός. Είναι επιθετικός που θέλει να παίζει γύρω και να έχει έναν Μήτρογλου για παράδειγμα στο κουτί να κάνουν δουλειά. Να ανοίγει διαδρόμους να ρίχνει και κανένα “ξύλο” που λέμε για να κάνει γκολ ο άλλος. Φέρτε στο μυαλό σας τη χρονιά με ΣαβιόλαΜήτρογλου, δεν λέω ότι είναι Σαβιόλα αλλά ίδιας λογικής παίκτης είναι, με άλλη κοψιά.

Οφείλω όμως να γράψω ότι έχω καιρό να δω παίκτη που να σκοράρει με κεφαλιά τόσο εύκολα μετά από σέντρα. Δεν είναι μόνο το σημερινό, ούτε με Μίλαν, έχει βάλει και άλλα γκολ έτσι ο Γκερέρο, όσο κακή τοποθέτηση για σουτ έχει τόσο εκπληκτικό timing και τοποθέτηση για κεφαλιά έχει. Πολλοί στα social έγραφαν διάφορα για το πρόσωπο του αλλά έδωσε απαντήσεις. Εντάξει πλάκα πλάκα 7 γκολ έχει φτάσει φέτος στα αθόρυβα, θα μπορούσε να τα είχε κάνει 12 εύκολα εάν ήταν πιο τυχερός; πιο προσεκτικός; πιο ικανός; δεν ξέρω αλλά τα έχει βάλει και κάποια ήταν σημαντικά. Το ξαναγράφω, δεν λέω ότι είναι ο Ζλάταν και να του κάνουμε σήμερα ανανέωση αλλά εντάξει δεν είναι και ότι γράφουν οι πολλοί. Απλώς πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους τι είδους παίκτης είναι και τι περιμένει ο προπονητής από αυτόν. Εμείς λέμε α επιθετικός οκ, να βάζει 20 γκολ, επειδή είναι επιθετικός έτσι απλά. Δεν είναι όμως έτσι ο καθένας έχει ένα ρόλο και εμείς από τον Γκερέρο περιμένουμε να κάνει αυτό που έκανε ο Μήτρογλου, αλλά δεν είναι τέτοιος επιθετικός!

Το ματσάκι πάντως ήταν καλό, δυνατές φάσεις, πάθος και κάποιες φορές ήθελαν οι ομάδες να τρέξουν. Όσο έβλεπα να κάνει φάσεις η ομάδα δεν είχα φόβο, ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ και μπήκε.

Τέσπα, πέρασε ο Μαρτίνς κέρδισε 2 ντέρμπι για φέτος, έχασε από ΠΑΟΚ στην Τούμπα εύκολα, στον Πειραιά όπως το είδαμε όλοι με ότι έγινε και Χ με ΠΑΟ εντός και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που ο Φέτφα μπορούσε να κάνει το διπλό.

Η σεζόν τελείωσε σήμερα, πήραμε 2η θέση οπότε πάμε για προκριματικά Champions League και 2-3 δυνατές προσθήκες στο ρόστερ. Στόπερ, εξτρέμ, επίθεση και τέλος κέντρο. Αναλόγως τις πωλήσεις βέβαια γιατί εκεί θα γίνει τζόγος.

Μέχρι το καλοκαίρι έχουμε ζμπρώξιμο στον Ερασιτέχνη και #mexritelous