Eimai-Olympiacos-RedView
2 Απριλίου, 2019
Banner

Το γεμάτο Καραϊσκάκης η απάντηση μας, ο τρόμος σας!

Προτελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος, απέναντι στον Ατρόμητο σε έναν αγώνα χωρίς να υπάρχει κάποιος στόχος με γήπεδο γεμάτο. Την ίδια στιγμή που άλλη ομάδα μετά από 2 ζωές πάει να σηκώσει πρωτάθλημα και δεν το γεμίζει καν…

Όπως έγινε και στο ΣΕΦ με την Ζαλγκίρις την Παρασκευή που μας πέρασε έτσι έγινε και την Κυριακή με τις εξέδρες να γεμίζουν εκτός από κάποια διαρκείας που δεν ήρθαν.

Ο κόσμος ψήφισε την ομάδα που έφτιαξε ο Μαρτίνς φέτος και περιμένει τη νέα σεζόν με ανυπομονησία γιατί σίγουρα θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα. Τη νέα σεζόν ο προπονητής θα γνωρίζει ακριβώς τι εστί Ολυμπιακός, πως είναι η ομάδα και ο σύλλογος. Θα υπάρχει ήδη ένας δουλεμένος κορμός με 3-4 προσθαφαιρέσεις. Προσωπικά τη νέα σεζόν περιμένω εύκολα το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη ότι βγάλει η κληρωτίδα.

Στα του αγώνα δεν έχουμε να πούμε και πολλά. Άλλο ένα πρώτο ημίχρονο χαμένο αλλά και πάλι είχαμε τις ευκαιρίες μας για γκολ που δεν μπήκε. Φάγαμε το γκολ αλλά η ανατροπή έγινε και πάλι όπως με ΑΕΚ. Είναι σημαντικό που τις ανατροπές φέτος τις έκανε απέναντι σε δυνατές ομάδες και όχι σε αδύναμες.

Το θέμα πάντως είναι ότι το γκολ το φάγαμε από το κέντρο της άμυνας και πάλι, φέτος αυτό πληρώνει ο Ολυμπιακός και ο Μαρτίνς. Αλλά για να βγάλεις κάτι καλό πρέπει να δοκιμαστείς πρώτα και έτσι έγινε. Ίσως εάν είχαμε κάτι έμπειρο στην άμυνα να γραφόταν αλλιώς η ιστορία για φέτος, αλλά δεν πειράζει από τα λάθη μαθαίνουμε.

Το καλό είναι ότι η ομάδα συνεχίζει να παράγει φάσεις για γκολ, το βασικό στο ποδόσφαιρο είναι αυτό, να δημιουργείς και το γκολ θα έρθει.

Οπότε πάμε σιγά σιγά στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, άρα θα ξεκινήσουν και οι χιλιάδες προτάσεις παικτών από όλο τον πλανήτη. Εντάξει τα έχουμε ζήσει και πολλοί ζουν για τις μεταγραφές. Το βασικό είναι ότι θα έχουμε ίδιο προπονητή!

Άλλο ένα θετικό γεγονός είναι ότι ενώ είμαστε εκτός στόχων ο κόσμος γέμισε το γήπεδο! Κάτι που άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν. Πονάει αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, το γνωρίζουν για αυτό βρίσκουν τρόπους για να διχάσουν τον κόσμο, γιατί πολύ απλά τον τρέμουν!

Να γράψω και κάτι εκτός Ολυμπιακού που δεν θα το δείτε πουθενά γραμμένο.

Έχει πλάκα η φάση με τον ΠΑΟ με Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο και απορώ πως δεν το έχει γράψει κάποιος το τι παίζει. Έχουμε λοιπόν από την μία τον Γιαννακόπουλο να θέλει να κάνει το Athens Alive όπου έχει ελπίδες με την τωρινή κυβέρνηση, βέβαια δεν έχει την ΠΑΕ αλλά είναι άλλο θέμα. Ο Γιαννακόπουλος με αυτό το project κρατάει σε μια άτυπη “ομηρία” ας το πούμε διαφόρους αφού και οι άλλοι έχουν ανάγκη να γίνει αυτό το σκηνικό, οπότε σε μελλοντικές “κόντρες” κάνουν τα στραβά μάτια να μην χαθεί η ευκαιρία.

Από την άλλη ο Αλαφούζος που όλο λέει θα φύγει, θα πουλήσει κτλ, συνεχίζει να βάζει χρήμα στην ΠΑΕ, όσο βάζει αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να δώσει την ΠΑΕ. Περιμένει τις εκλογές και νίκη της ΝΔ για να μπορέσει να κάνει τις δικές του δουλειές έτσι όπως τις έχει φανταστεί; του έχουν υποσχεθεί; δεν ξέρω. Αλλά όσο δεν πουλάει και όσο βάζει χρήμα δείχνει κάτι να περιμένει. Την ίδια στιγμή βγήκε από τον Κ. Μπακογιάννη υποψήφιο και μάλλον επόμενο Δήμαρχο Αθήνας ότι βλέπει θετικά ένα project για γήπεδο στον ΠΑΟ και δεν εννοεί το Athens Alive.

Βάλτε τα όλα αυτά κάτω και θα καταλάβετε τι παίζει με τις κινήσεις του καθενός. Φυσικά το από πάνω story που περιέγραψα δεν θα το βρείτε πουθενά γραμμένο γιατί θα διχάσει τον πράσινο κόσμο που έχει διχαστεί πολλές φορές αλλά έχουν αποκούμπι τον Γιαννακόπουλο γιατί μόνο αυτός τους έχει μείνει και δεν μιλάει κανείς. Πέρυσι ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν με SMS για Euroleague ή Champions League, τα ξέχασαν; Έβριζαν την EuroleagueMafia και έλεγαν για Champions League επειδή τέτοια γραμμή είχε πέσει… Μαντέψτε που συνεχίζουν να παίζουν…