Olympiacos-BC-Gate-7-SEF-RedView
8 Μαΐου, 2019
Banner

Και τώρα μπορείτε να πα να … Θρυλικό #mexritelous

Μ Α Γ Ι Κ Ο και θρυλικό απόγευμα σήμερα στο ΣΕΦ.

Σημερινό κείμενο γραμμένο όπως μου βγαίνει για ένα απόγευμα που αναπνέαμε μέρες τώρα μετά την απόφαση της ΚΕΔ να κατεβάσει τον Αναστόπουλο. Ένα παιχνίδι που φυσιολογικά θα περνούσε στα ψιλά και με λίγο κόσμο μετατράπηκε σε ψήφο εμπιστοσύνης αλλά και βροντερή παρουσία της 7 και του κόσμου στο #mexritelous.

Μέγιστη καύλα η ατμόσφαιρα από την αρχή μέχρι το τέλος αφού έγινε κερκίδα παρόμοια με τον 1ο τελικό του βόλλευ πέρυσι. Τρομερός παλμός σε ένα παιχνίδι όπου η παρουσία του κόσμου ήταν παραπάνω από επιβεβλημένη. Ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ ήταν εκεί και έδωσε απαντήσεις για το παρόν και το μέλλον.

Υπάρχει μια ταινία με τίτλο “Οι κότες το ‘σκασαν” και κάτι τέτοιο είχαμε σήμερα… Σήμερα ήρθε η 2η νίκη για τους Αγγελόπουλους. Η πρώτη είναι ότι η ΚΕΔ σιωπηλά δεν έβαζε Μάνο, Αναστόπουλο, Παναγιώτου στους αγώνες του Ολυμπιακού όποτε είναι παραδοχή ότι κάτι έκαναν στραβά μέχρι τότε. Η δεύτερη νίκη ήρθε σήμερα με το κώλυμα του Αναστόπουλου ενώ τον είχε επιβάλει ο επώνυμος φίλαθλος… Καπάκια έρχεται και η 3η νίκη – ξεβράκωμα αφού οι ζέλες δεν κατέβηκαν με Κύμη με στόχο να μας πετύχουν στα play offs.

Όλη αυτή την περίοδο είχαμε και τα πράσινα payroll – αρδάκια να λένε το παραμύθι που έχουν μάθει στα υπόγεια της Πράσινης και της ΒΙΑΝΕΞ.

Μας είχανε σπάσει τα @@ ότι οι Αγγελόπουλοι ξεκίνησαν το #mexritelous γιατί θέλουν να φύγουν από την ομάδα. Καλά πως θέλουν να φύγουν και από την άλλη πάνε στον ΕΣΑΚΕ. Πρασινόπαιδα πήρατε την απάντηση σας σήμερα από τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Μετά βγήκε ότι επειδή έβαλαν 1 ευρώ είσοδο η ομάδα θα κατέβει οπότε κάνει κωλοτούμπα ο Ολυμπιακός εάν κατέβει με Αναστόπουλο. Τα ήξεραν όλα δηλαδή ότι θα έρθει κανονικά και θα παίξει. Είχαν βγάλει μόνοι τους το σενάριο που έγινε και πρωτοσέλιδο στην Πράσινη λαχανίδα. Σήμερα όμως μπούκι…

Σήμερα η βαζέλα δεν κατέβηκε με την Κύμη και ως δια μαγείας την ΕΣΩΣΕ στην Α1 εις βάρος άλλων ομάδων που πάλευαν για τη σωτηρία. Αλήθεια θα βγουν οι πράσινοι λοβοτομημένοι οπαδοί όπου μετά την αποχώρηση μας από τον αγώνα στο κύπελλο έλεγαν ότι θα ζητήσουν από τους Αγγελόπουλους τα χρήματα για το παιχνίδι που δεν είδαν; Σήμερα θα τα ζητήσουν;;; Τι έγινε τώρα είναι όλα καλά, σώσαμε τους φίλους μας και έπεσαν οι άλλοι που έπαιξαν κι όλας στο παρκέ; Πολύ τίμιο.

Αλήθεια τώρα το ποίημα που φώναζε αντίο αντίο εκεί στην Α2 μετά τη βραδινή συνάντηση του Βασιλειάδη τι έγινε; Δεν βγαίνουν τα κουκιά τώρα; Ψέμματα έλεγε; και άλλη αποτυχία μετά τα 7 χρόνια χωρίς Final Four;

Αλήθεια ρε payrollers γράφει ο επώνυμος φίλαθλος απειλές προς τον Αναστόπουλο μέσω instagram αλλά οι Αγγελόπουλοι τον στοχοποίησαν επειδή έβαλαν 1 ευρώ γενική είσοδο; Σοβαρά τώρα;

Ακόμα δεν μας είπατε θα φύγουν οι Αγγελόπουλοι; Πουλάνε; Να ξέρουμε τι να κάνουμε.

Το παραμύθι τώρα έχει AthensAlive αφού το αντίο στην Α2 μας τελείωσε…

Δεν πειράζει payrollakia υπομονή εμείς είμαστε εδώ…