Olympiacos-BC-Aggelopouloi-Redview
19 Μαΐου, 2019
Banner

Ρε χαζούληδες σας πονάνε οι αποφάσεις μας; Καλή πείνα σε όλα τα payroll

Είχα καιρό να γράψω αλλά τρέχω και άλλα πράγματα παράλληλα και το έχω δηλώσει, το RedView.gr είναι καθαρά ένα blog για χόμπι να γράφω και να αποτυπώνω αλήθειες.

Ευκαιρία όμως μου έδωσαν όλα τα payrolika – ΑΡΔ και media για το πως βλέπουν την ΑΡΧΙΔΑΤΗ απόφαση Αγγελόπουλων και κόσμου για το μέλλον του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Μια βόλτα να κάνει κάποιος σε site και να ακούσει ράδιο, θα καταλάβει τι ποσοστό με IQ πέτρας κυκλοφορεί γύρω μας από θέμα αναγνωστών – ακροατών, αλλά και πόσο πιασμάν είναι κάτι τύποι που βρήκαν μέσω της δημοσιογραφίας που υποτίθεται ότι κάνουν να λύσουν προβλήματα τους.

Η πλάκα είναι ότι ακούω πράγματα από ακροατές στο ράδιο που παιδάκι δημοτικού καταλαβαίνει ότι δεν στέκουν και οι παραγωγοί να τους ακούνε και να μην μιλάνε. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι το επίπεδο πολιτών αυτής της χώρας αλλά τα παραδείγματα πολλά.

Ας γράψω τώρα μερικές απαντήσεις από τις “γραμμές” που έχουν δοθεί και αναπαράγουν οι πράσινοι παπαγάλοι.

Καταρχάς ο Ολυμπιακός δεν έχει πέσει Α2, αυτό είναι γεγονός! Και να μην κατέβει τη Δευτέρα στον αγώνα πάλι δεν θα έχει πέσει. Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινάει κάπου τον Οκτώβριο και μέχρι τότε να δούμε ποίος θα έχει τα @@ να τον ρίξει ή θα παρακαλάνε γονατιστοί να μείνει για να μην χαθούν τα χρήματα από τηλεοπτικά και χορηγίες.

Τα μελλοντικά ντέρμπι θα είναι με Χολαργό, Κύμη και Ήφαιστο

Επίσης εάν και εφόσον πάμε Α2 είναι μια απόφαση που πήραν από κοινού Αγγελόπουλοι και κόσμος! Δεν πέφτει για αγωνιστικά όπως πέφτουν άλλες ομάδες σε άλλα σπορ επειδή οι προεδράρες και ο ΚΟΣΜΟΣ τους, ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ! Πέφτει λόγω κανόνων του πρωταθλήματος και σεβαστοί. Στα @@ μας όμως το ξέρετε ε;

Εάν λοιπόν πάμε Α2 δεν θα είναι η κανονική ομάδα που θα παίζει στην Euroleague αλλά μια ομάδα με νέους όπου με τους αγώνες στην Α2 θα γίνονται καλύτεροι και στο μέλλον θα είναι έτοιμοι για την μεγάλη ομάδα. Σας τα είπε χθες στο συνέδριο ο Γ. Αγγελόπουλος, Σπανούλης και Πρίντεζης δεν θα παίζουν Α2, έτσι ίσως σας είχε ταΐσει σανό ο επώνυμος φίλαθλος. Πάλι όμως με το εφηβικό θα σας ξεφτιλίζουμε στα παρκέ της Α2 αφού η διαφορά είναι μεγάλη.

Βασικά δεν θα μας λείψει καν το σούπερ πρωτάθλημα όπου είναι όπως το πρωτάθλημα Σκωτίας στο ποδόσφαιρο. Ολυμπιακός, ζέλα και μετά το χάος, με τις 100άρες να πέφτουν στο ρελαντί. Όντως θα μας λείψει αυτό το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ να φωνάζει γιατί δεν παίζει Euroleague και να τρώει τις 100άρες μετά από την κατάκτηση του Champions League από τα Lidl.

Το ξέρετε ότι χωρίς Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα θα κοπούν τα εξτραδάκια που τσιμπάτε για να μεταφέρετε τα non paper, ξέρετε εσείς. Θα υπάρχει η Euroleague βέβαια για να βρίσκεται να γράφετε κάτι.

Η πλάκα είναι ότι ακούω ΑΕΚτζήδες να λένε το άλλο παραμύθι. Ότι αυτό που λέγαμε εμείς στη μπάλα να φτιάξετε ομάδα να παίρνετε τα πρωταθλήματα να κάνουμε το ίδιο και εμείς στο μπάσκετ, αντίο αντίο εκεί στην Α2. ΑΕΚτζήδες ρε μαλάκες να λένε αντίο εκεί στην Α2… το ξαναγράφω ΑΕΚτζής να το λέει αυτό που έχει όλο τον ερασιτέχνη του εκτός χάντμπολ στην Α2 και στη μπάλα φέσωσαν τον Έλληνα φορολογούμενο για να παίζει με την Τριγλία και να ξεχρεώνει. Λοιπόν χαζούληδες η πλάκα είναι ότι έχουμε φτιάξει όλα τα χρόνια μια χαρά ομάδα που σήκωσε και 2 Ευρωλίγκες την ίδια ώρα που επί προεδρίας Τράκη ο βάζελος ούτε σε F4 δεν έχει πάει ακόμα. Αλλά εξηγήστε μου πως γίνεται στην Euroleague να έχουμε παραπάνω νίκες και στην Α1 την ίδια στιγμή όχι, θα σας δώσουν την απάντηση οι “εργοδότες” σας;

Σας τσούζει η απόφαση αυτή γιατί είναι η πιο ΑΡΧΙΔΑΤΗ και ΚΟΙΝΗ μεταξύ διοίκησης και κόσμου. Διότι όπως λέτε στο ποδόσφαιρο είχατε σφαγές από τον Ολυμπιακό αλλά πότε δεν κάνατε κάτι τέτοιο. Πως να κάνετε ρε κορόιδα αφού μαρτυράτε χωρίς ξύλο, θυμηθείτε την επόμενη μέρα από το έπος της Ριζούπολης που εσείς οι ίδιοι πήρατε στο κυνήγι τους παίκτες σας στην Παιανία και ο ίδιος σας ο πρόεδρος σας έλεγε ΚΟΤΕΣ! Ε εάν είσαι ΚΟΤΑ δεν έχεις τα @@ να πάρεις τέτοιες αποφάσεις sorry ε.

Άλλοι μας λένε ότι μέσα στη σεζόν δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις για το μπάσκετ. Θυμίστε μου κάτι, μέσα στη σεζόν δεν ΕΣΩΣΑΝ τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ, Ολυμπιακός και οι άλλοι για να μην πέσει Β’ Εθνική; Τι όχι; Μάλιστα επειδή δεν έβγαιναν τα κουκιά στη πρώτη ψηφοφορία έγινε και δεύτερη καπάκια, δεν σας τα είπαν αυτά οι “εργοδότες” σας;

Ας πάμε και στον αστείο ΕΣΑΚΕ με τους ΑΣΤΕΙΟΥΣ ιδιοκτήτες των ΚΑΕ. Καταρχάς να έχετε γνώση ότι ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ σε παίκτες άλλο που δεν βγαίνει παρά έξω. Αλλά με προβληματίζει η στάση του Λαυρίου για παράδειγμα που πέφτει Α2 επειδή έτσι το θέλησε ο επώνυμος φίλαθλος να μην κατεβάσει την ομάδα του στον αγώνα με την Κύμη. Αντί να έχει ξεσηκωθεί να τα κάνει όλα ρδέλο έχει αράξει (γνωρίζει κάτι;) και λέει ότι εντάξει μωρέ να κλείσει η σεζόν και βλέπουμε. Την ίδια στιγμή ενώ όλες οι ομάδες έχουν παραδεχτεί ότι υπάρχει θέμα ταυτόχρονα έχουν και μια στάση απάθειας, είναι Ελληνικό προνόμιο αυτό ξέρω.

Και ΚΑΕ της ΠΛΑΚΑΣ με χρέη να το παίζουν ιστορία για να ένα πρωτάθλημα επίσης της πλάκας που ποτέ δεν θα έχουν ευκαιρία για κάτι καλύτερο, παρά μόνο να συντηρούν μανατζαρέους με τις μεταγραφές και ότι σαπάκι τους φέρνουν απ’ έξω. Είναι πολλά τα λεφτά από τις ακαδημίες που ξεκινούν και βάζουν μάνατζερ στα πιτσιρίκια γιατί οι γονείς νομίζουν ότι θα λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της ζωής τους. Σκληρά λόγια αλλά σκληρή αλήθεια και πονάει.

Πάμε και στον άλλο μύθο που οι ΑΕΚτζήδες συντηρούν για την Euroleague που όλο την κράζουν αλλά κρα κάνουν για να έπαιζαν εκεί. Τα ξέχασαν ότι η Ελλάδα είχε και 3 θέσεις κάποτε αλλά επειδή εδώ το παίζαμε έξυπνοι χάσαμε τη μια θέση. Για ψάξτε τι έκανε ο Πανιώνιος για παράδειγμα και θα καταλάβετε ότι η κουτοπονηριά πληρώνετε.

Η Euroleague χαζούληδες είναι ένα ιδιωτικό project που λέει το απλό. Θα μαζέψω την αφρόκρεμα να παίζει και με τα σταθερά συμβόλαια συμμετοχής που έχουν εξασφαλίζει ότι το project αυτό θα είναι σε σωστό δρόμο, αφού δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να προγραμματίσουν πράγματα. Έτσι γίνεται όταν θες να κάνεις κάτι σωστά, το βάθος χρόνου σου προσφέρει σταθερότητα και ανάπτυξη. Έτσι θέλει να κρατάει τις ομάδες ανταγωνιστικές για να έχει καλό προϊόν. Εάν κάποια ομάδα θα αρχίσει να χάνει την ανταγωνιστικότητα της φυσιολογικά θα φύγει από αυτό το κλειστό club.

Απολύτως ορθό πλάνο έναντι του συνηθισμένου να βγουν ομάδες από βαθμολογία και ότι γίνει. Πράγματι μια ομάδα μπορεί μια σεζόν να κάνει το μπαμ και να βρεθεί ψηλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει σταθερά εκεί. Δείτε για παράδειγμα την Βαλένθια τι έκανε και που είναι. Καλώς ή κακώς στο μπάσκετ όπως και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ομάδες που είναι ελίτ και μετά όσο πας και κατεβαίνεις. Το καλό προϊόν θέλει την ελίτ όχι όποιος να ‘ναι. Μεγάλο παράδειγμα γιατί είναι αδύναμες οι άλλες ομάδες του Champions League είναι η ΑΕΚ. Σήκωσε το κύπελλο στην Αθήνα και μετά μάζευε τις κατοστάρες από Ολυμπιακό και ΠΑΟ, να μπει στην Euroleague τι να κάνει το σάκο του μποξ; Ακόμα και ομάδες του Eurocup είναι χαμηλότερου επιπέδου, δείτε φέτος την Νταρουσάφακα που ήρθε ως νικήτρια του τουρνουά στη Euroleague έτσι όπως ήρθε έφυγε. Ακόμα και η Τενερίφη που έβγαλε μάτια στην Ισπανία έγινε σάκος του μποξ. Αλλά όχι είναι κακιά η Euroleague γιατί δεν θέλει να έχει ΑΕΚ και Προμηθέα, ε ας πάνε στην καλή FIBA που πραγματικά θα ήθελα να έχω κάπου τα νούμερα τηλεθέασης αγώνων του τουρνουά αυτού.

Έτσι είναι οι μπίζνες, έτσι είναι τα project έτσι πρέπει να κάνεις όταν έχεις επενδύσει λεφτά και θέλεις να βγάλεις πιο πολλά. Οι ομάδες είναι εταιρείες με έσοδα και έξοδα, δεν είναι ιδρύματα και ΜΚΟ.

Αλήθεια μιας και είπα έσοδα έξοδα, ακόμα να δώσουν στην Euroleague ισολογισμούς ΠΑΟ και ΤΣΣΚΑ ε; Δεν έχουν μελάνι να τα εκτυπώσουν ή τους χάλασε το e-mail να τα στείλουν. Ακόμα περιμένω εκείνο το θεματάκι της εφορίας για μια μεγάλη Αθηναϊκή ΚΑΕ που είχε κάτι θέματα αλλά εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.

Πάντως πόσο σανό σας ταΐζουν. Λέτε εμάς κωλοτούμπες που δεν θα κατέβουμε τη Δευτέρα και ο Τράκης πέρυσι μας έλεγε για Euroleague Mafia και θα σας έβαζε να στείλετε SMS για να ψηφίσετε, αλλά φέτος μια χαρά σας είδα. Σας υποσχέθηκε Final Four στην Αθήνα, το πέτυχε θα πάει Παρίσι, σας ετοίμαζε και την ομάδα με Χαραλαμπόπουλο για να το σηκώσει στην έδρα του… μπεεεεε. Μας είπε μετά το συμβάν με Κύμη ότι ούτε αυτός θα κατέβαινε να παίξει στα play offs αλλά πάλι εδώ είναι…

Όχι μόνο είστε οι μεγαλύτεροι ψεύτες κωλοτούμπες αλλά μας αντιγράφετε κι όλας. Διάβασα σήμερα θα βάλετε υποχρεωτικό 50άρικο και μέλη ΠΑΕ & ΚΑΕ για τον ερασιτέχνη, ότι εμείς δηλαδή κάνουμε παρατέταρτο εσείς είστε και στο μισή. Εντάξει επί προεδρίας Τράκη σε ένα χρόνο μάζεψε 470 μέλη… (ουαουυυ ιτς αμειζινγκ), είναι ψηλά ο πήχης, όπου τον φτάσαμε σε λίγες ώρες…

Πάντως ότι και να γίνει όσο κακός και να γίνω εύχομαι σε όλα τα πράσινα ΑΡΔακια και payroll καλή πείνα, όχι ΟΑΕΔ γιατί και αυτόν εμείς τον πληρώνουμε, εκεί στην πείνα στα φανάρια εκεί σας αξίζει σε εσάς και στους ομοίους σας που έχετε βρωμίσει έναν ολόκληρο επαγγελματικό χώρο που υπάρχουν κάποιοι ακόμα και κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Μέχρι τότε Αγγελόπουλοι και κόσμος θα σας γλεντάμε και θα σας τσούζει #mexritelous