RedView-Olympiacos-BC-Together-We-Fight
18 Ιουλίου, 2019
Banner

Ας γράψουμε μερικές σκληρές λογικές πριν ξεκινήσει η σεζόν

Ήρθε επιτέλους και το κείμενο για τον μπασκετικό Ολυμπιακό που περιμένατε αρκετοί. Όσοι με γνωρίζουν και έχουν διαβάσει τα προηγούμενα κείμενα μου ξέρουν τις λογικές μου και τη γνώμη έχω για κάποια θέματα. Την προηγούμενη σεζόν έγιναν πολλά που θα έχουν συνέχεια και φέτος, αρκετοί έχουν ερωτήματα που άλλοι απλώς διαβάζουν ότι τους πασάρουν δημοσιογράφοι που έχουν συγκεκριμένους ρόλους.

Προσωπικά για να το ξεκαθαρίσω είμαι με τους Αγγελόπουλους και στον αγώνα #mexritelous που ξεκίνησαν μέχρι όπου πάει. Ξαναγράφω ότι ποτέ δεν είμαι με προέδρους αφού είμαι Ολυμπιακός, τα πρόσωπα πάνε και έρχονται ο Ολυμπιακός μένει εκεί όμως.

Θα το χωρίσω σε τίτλους για πιο εύκολη ανάγνωση αλλά και για να μην μπερδευτείτε, ξεκινάμε λοιπόν.

Αγγελόπουλοι

Τα αδέρφια ήταν, είναι και θα παραμείνουν οι μεγαλομέτοχοι του μπασκετικού Ολυμπιακού, όσο και να θέλουν τα πράσινα ΑΡΔ να λένε ότι κουράστηκαν και θέλουν να κάνουν ηρωική έξοδο από την ομάδα. Ας κοιτάξουν πρώτα τις ΑΠΕΙΛΕΣ του Δ.Γ που βγήκε στη ζητιανιά για να μαζέψει τα 20 χαρτιά για να κάνει το όραμα του πραγματικότητα με τα χρήματα άλλων βέβαια, και ότι θα αφήσει την ΚΑΕ εάν ο κόσμος δεν ακολουθήσει το project του. Κατά τα άλλα οι Αγγελόπουλοι θέλουν να φύγουν, για αυτό και κάνουν ανανέωση στον Σπανούλη και μεταγραφές στον Μπλάτ.

Τώρα για την διοίκηση που κάνουν, ναι έχουν κάποια θέματα δεν μπορώ να το αρνηθώ, αλλά έτσι έχουν επιλέξει να τραβήξουν γραμμή, δεν μπορούμε να επέμβουμε τι στιγμή που αυτοί πληρώνουν. Για να θυμίσω σε πολλούς ότι οι Αγγελόπουλοι έβαζαν χρήματα και στις εποχές Κόκκαλη χωρίς να έχουν τις μετοχές στα χέρια τους, το γράφω γιατί ξεχνάμε εύκολα από τις εποχές εκείνες μέχρι σήμερα πόσα εκατομμύρια έχουν δώσει σε μια ομάδα που οικονομικά δεν τα επιστρέφει πίσω, παρά μόνο δίνει τίτλους και δόξα.

Οι Αγγελόπουλοι πρέπει να ξέρουμε, όπως και ο Μαρινάκης δεν έχουν μόνο τον Ολυμπιακό στη ζωή τους. Για να συντηρήσουν την καύλα τους που είναι η ομάδα θα πρέπει να έχουν χρήματα, και για να έχουν χρήματα θα πρέπει να δουλέψουν. Η οικογένεια Αγγελόπουλων είναι από τις πιο πλούσιες στη χώρα και το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες, είναι εφοπλιστές αλλά και επιχειρηματίες, απλώς έχουν τα οικογενειακά τους θέματα ως οικογένεια. Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε τόσα λεφτά και δεν έχουμε τέτοια θέματα 😛

Οπότε στην ΚΑΕ έχουν κάποια άτομα για να τρέχουν κάποια θέματα, εκεί ναι μπορεί κάποιος να τους κρίνει κάπως για τις επιλογές τους, γιατί εάν κάποιος δεν κάνει κάτι καλά τον αλλάζεις. Στα αρνητικά όμως τη λέζα την τρώνε αυτοί, έτσι γίνεται παντού, τις νίκες τις παίρνουν οι παίκτες τις ήττες προπονητές και πρόεδροι, είναι Ελληνικό φαινόμενο αυτό.

Η αποχώρηση του GM Σταυρόπουλου προσωπικά ήταν ένα ευτυχές γεγονός. Έφυγε κάποιος που έπρεπε να φύγει καιρό τώρα, ελπίζω στο κοντινό μέλλον να φύγει και ο άλλος… Προσωπικά από του πιο αποτυχημένους GM που είχαμε, τόσα χρόνια και στον ΕΣΑΚΕ είχαμε 13-1… αυτό τα λέει όλα. Του έκαναν πλάκα ο κυρ Μάνος και οι άλλοι και εμείς εκεί ούτε ένα σύμμαχο δεν κατάφερε να έχει στα τόσα χρόνια με τον Δ.Γ να έχει χτίσει αυτό το έκτρωμα μαζί με τους άλλους και σήμερα να παίζουν με τα ΑΦΜ και τους κανονισμούς. Το ξαναγράφω ελπίζω να φύγει και ο άλλος που έχει βάλει το χεράκι του στη φυγή Μπαρτζώκα… γιατί κάποτε πρέπει να γραφτούν κάποια πράγματα.

Προσωπικά θα είμαι με τα αδέρφια αφού αυτοί είναι στο τιμόνι της ΚΑΕ τώρα και εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα τους όπου και να φτάσει το #mexritelous που αναίμακτα δεν κερδίζονται οι μάχες.

Μπλάτ

Για δεύτερη σεζόν ο coach Μπλάτ θα συνεχίσει στο λιμάνι και προσωπικά το είχα έκπληξη να γίνει αυτό. Πίστευα όπως ακόμα πιστεύω το σοβαρό θέμα υγείας που έχει με τη μέση του να τον επηρεάζει στο κοουτσάρισμα του, αφού και πέρυσι μέσα στους αγώνες είχε την καρέκλα δίπλα του αφού δεν μπορούσε να σταθεί για ώρα όρθιος. Είναι δύσκολο να δουλέψεις όταν έχεις θέμα υγείας και είναι ανθρώπινο αυτό. Προσωπικά ο ερχομός του από πέρυσι δεν με ενθουσίασε και τόσο αφού ήξερα τι θα περιμένω να δω. Μια αμερικάνικη ομάδα όπου τον πρώτο ρόλο θα έχουν οι ξένοι και όχι οι Έλληνες όπως είχαμε συνηθίσει χρόνια τώρα. Σε συζητήσεις με γνωστούς τους είχα πει ότι δεν θα πάει καλά και με έκραζαν αλλά είχα επιχειρήματα, έχουμε δει τις ομάδες του και τη λογική που τις στήνει.

Δεν θα αλλάξω στα πιστεύω μου. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει Έλληνα προπονητή που γνωρίζει το DNA της ομάδας, μπορεί να επιβληθεί στα αποδυτήρια και γνωρίζει τι εστί Ολυμπιακός. Κακώς έφυγε ο Σφαιρόπουλος που για μένα ταίριαζε κουτί στην ομάδα, ήξερε τι υλικό έχει, τι μπορεί να πάρει από τον καθένα και κρατούσε αποδυτήρια. Ακόμα και την τελευταία του χρονιά που του έκατσαν τόσοι τραυματισμοί, είχε κόντρα του τις λάθος διαγνώσεις των γιατρών αλλά και κάποιους Έλληνες παίκτες που τον ΕΦΑΓΑΝ, έφτασε μια ανάσα από άλλο ένα Final Four και αυτό τα λέει όλα. Το εάν είναι καλός ας δουν τι λένε στο Ισραήλ και στη Μακάμπι. Ο αμέσως επόμενος είναι ο Μπαρτζώκας που στο μέλλον θα επιστρέψει και αυτός σπίτι του για να τελειώσει αυτό που είχε ξεκινήσει σε σωστές βάσεις. Εδώ θα ρίξω ευθύνες στον κόσμο που είναι παντελώς άσχετος με το σπορ όπως και με πολλά άλλα στην καθημερινότητα αλλά παρόλα αυτά έχει γνώμη και άποψη για τα πάντα. Εδώ ο άλλος δεν μπορεί να βράσει ένα αυγό έχει άποψη για ένα πιάτο σε εστιατόριο εάν είναι καλό ή όχι. Είναι μοναδικό Ελληνικό φαινόμενο να έχεις γνώμη για τη δουλειά του άλλου χωρίς να έχεις τις απαραίτητες γνώσεις σε αυτό το επάγγελμα. Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο τα βλέπουμε εμείς που η μοναδική εικόνα στην ομάδα είναι τα 40 λεπτά του αγώνα μόνο και ότι διαβάσουμε από τα ΜΜΕ. Κάποτε θα πρέπει να αλλάξει αυτό και να μην ζούμε με μύθους. Αααα ο Μπλάτ έχει μάτι και φέρνει καλούς παίκτες, ο Σφαιρόπουλος δεν επιλέγει καλούς ξένους.

Το ότι σε μια σεζόν μπορεί να σου κάτσει ένας παίκτης και να σου βγει μπορεί να γίνει, επίσης εμείς δεν είμαστε ούτε σκάουτερ ούτε μάνατζερ για να ξέρουμε τον κάθε παίκτη. Μπορεί ένας άγνωστος σε εμάς παίκτης να είναι πολύ γνωστός στον εκάστοτε προπονητή που έχουν ένα ολόκληρο σύστημα γύρω τους για παίκτες. Αλήθεια αφού ο Σφαιρόπουλος δεν έχει μάτι, τον Μιλουτίνοφ που έχει γίνει θέμα ποιος τον έφερε και κόντρα στον κόσμο τον πίστεψε και τον έβαλε να παίζει. Να θυμίσω τι έλεγαν οι προπονητές της εξέδρας τον πρώτο χρόνο που ήρθε ο Σέρβος; Αλλά ενοχλεί όταν τους κοντράρεις και το έχω ζήσει προσωπικά στα social μόνο για να κρίνουν θέλουν όχι να τους κρίνουν.

Παρόλα αυτά τα παραπάνω εγώ φυσικά και θα στηρίζω τις επιλογές αλλά και τον Μπλάτ για άλλο ένα χρόνο που θα κάτσει στο λιμάνι αλλά… Δεν ξέρω τι έχουν αποφασίσει οι πρόεδροι να κάνουν με το θέμα προπονητή. Τον κράτησαν γιατί είχε άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο και κόστιζε η αποδέσμευση του ή θα συνεχίσουν και άλλες σεζόν μαζί του με σκοπό να χτίσει κάτι. Πέρυσι η σεζόν ήταν πολύ πειραματική και το είδαμε όλοι, φέτος πιστεύουμε ότι ο coach είδε τα λάθη του και ξέρει τι πρέπει να κάνει, αλλά σε μια σεζόν δεν φτιάχνεις ομάδα, θέλει υπομονή και χρόνο. Οπότε εάν είναι του χρόνου να φύγει ο Μπλάτ για εμένα κακώς τον κράτησαν, να κάνει τι σε μια σεζόν, να φέρει Αμερικάνους και όποιος βγει, να διώξει Έλληνες και μετά να έρθει άλλος να ξεκινήσει πάλι από την αρχή; Εάν είναι να τον ανανεώσουν ορθώς τον κράτησαν και να του δώσουν τα κλειδιά της ομάδας. Αλλά εάν ήθελαν να χτίσουν με άλλον τώρα ήταν ευκαιρία για αλλαγή. Η Ρεάλ για να φτάσει εδώ που έχει φτάσει εμπιστεύθηκε τον “ταβερνιάρη” Λάσο και έτρωγε τις “φάπες” του στις αρχές αλλά με υπομονή βλέπουμε τι έχτισε. Είχε όμως τα κλειδιά της ομάδας και το απόλυτο κουμάντο, έχει λόγο ακόμα και στο ιατρικό team ποια άτομα θα είναι.

Με Μπλάτ θα δούμε μια ομάδα σε στυλ Μακάμπι, Νταρουσάφακα κτλ. Η βάση να είναι οι Αμερικάνοι με την αθλητικότητα τους και σε δεύτερο ρόλο οι Έλληνες συμπληρωματικοί. Κάποια χρόνια πριν θα ήμουνα αρνητικός σε αυτό το πλάνο, αλλά τώρα το βλέπω αλλιώς για δύο λόγους. Ο Ελληνικός κορμός που έφερε τον Ολυμπιακό στις μεγάλες επιτυχίες έχει γεράσει και ταλαιπωρηθεί από τους πολλούς αγώνες, και από πίσω δεν βλέπω την ίδια ποιότητα Ελλήνων παικτών όπως είχαμε παλιά. Οπότε θα πρέπει να στηριχτείς σε ξένους καλούς και Έλληνες συμπληρωματικούς, κάπου εκεί πρέπει να πάρουμε και τα ρίσκα μας για να βγάλουμε παίκτες. Εδώ θέλει υπομονή και χρόνο από τον κόσμο, δεν τους φτιάχνουμε όπως στο Playstation, θέλει σκληρή δουλειά στο παρκέ.

Έλληνες παίκτες

Όπως έγραψα και από πάνω ο Ελληνικός κορμός που έφερε τις επιτυχίες στον Ολυμπιακό είναι πια γερασμένος και κουρασμένος. Δυστυχώς από πίσω δεν υπάρχει η ίδια ποιότητα παικτών γιατί απλά δεν βγάζουμε για τώρα παίκτες ίδιου επιπέδου. Μπορεί να είναι καλοί αλλά Σπανούλη, Πρίντεζη, Σλούκα δεν βγάζουμε τώρα, είναι η πραγματικότητα αυτή. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και αυτή η στιγμή έφτασε όσο σκληρό και να είναι, πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Όταν βλέπεις μια σεζόν να παίζει το όνομα του Λαρεντζάκη για εμάς ή ΠΑΟ καταλαβαίνεις πόσο έχει πέσει το επίπεδο. Τώρα πρέπει να δουλέψεις απλά τους μικρούς που έχεις και ότι σου βγει. Είναι ευκαιρία να μπουν στα βαθιά Αρσενόπουλος, Ποκουσέφσκι και να δείξει ο Κόνιαρης σε μεγαλύτερο επίπεδο τι μπορεί να κάνει.

Επίσης όπως έγραψα πιο πάνω κάποιοι παίκτες ΕΦΑΓΑΝ τον Σφαιρόπουλο, και μια ψυχή στα αποδυτήρια τους το είχε πει αυτό στα ίσα, ότι αυτό που έκαναν θα το βρουν μπροστά τους. Οι δύο το βρήκαν και μας άφησαν. Ο Μάντζαρης ας πάει στο καλό στον Πρίφτη και ο Αγραβάνης επίσης που οι Αγγελόπουλοι τον στήριξαν όταν είχε και σοβαρό τραυματισμό αλλά μυαλό δεν έβαλε ποτέ και μάλλον ούτε θα βάλει. Ο Μάντζα δεν πρέπει να έχει και παράπονο ούτε να απαιτεί… γιατί στα δύσκολα τον ξελάσπωσαν, αλλά μάλλον ξεχνάει εύκολα αυτός και ο μάνατζερ του που έγλυφε τον Τράκη…

Πιστεύω ότι θα βγάλουμε 1-2 Έλληνες παίκτες και ο Μπλάτ πιστεύω μπορεί να τους μάθει αυτά που δυστυχώς δεν μαθαίνουν από μικροί στην Ελλάδα και είναι το γαμημένο σουτ! Από μικρούς τους μαθαίνουν στο ξύλο και στην άμυνα για αυτό και τα καταφέρνουμε αλλά σουτέρ για να βρεις κάνεις αμάν. Ελπίζω να βάλουν το κεφάλι κάτω και να δουλέψουν με τον Αμερικάνο μόνο υπέρ τους είναι.

Μιλουτίνοφ

Το πουλέν του Σφαιρόπουλου έγινε το μήλο της έριδος τις τελευταίες μέρες και όχι άδικα. Βασικά άργησε κι όλας αφού όποιος με διαβάζει έγραφα πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε έναν παίκτη αξίας 2εκ με 850 χιλιάρικα. Ότι έπρεπε να χτίσουμε την ομάδα γύρω του και όχι γύρω από τον Σπανούλη, αφού το παιδί είναι ένας ψηλός με μυαλό άσσου μέσα στη ρακέτα. Δεν υπάρχει τέτοιος άλλος ψηλός στην Ευρώπη είναι μια κατηγορία μόνος του και όλοι οι άλλοι είναι από κάτω του μια σκάλα τουλάχιστον. Χώθηκε η ΤΣΣΚΑ ή αλλιώς Ολυμπιακός Μόσχας και δεν τον βλέπω να κάθεται, αφού και ο μάνατζερ του τον έχει ξεσηκώσει, όταν οι προμήθειες είναι μεγάλες παίζουν μεγάλο ρόλο οι μάνατζερ για την κονόμα και τη δουλειά τους κάνουν αυτή είναι η πραγματικότητα. Εάν κάνουν την υπέρβαση τα αδέρφια και του δώσουν ένα συμβόλαιο στο 1,5εκ πιστεύω θα μείνει αλλά δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. Πάντως η φυγή του αλλάζει για άλλη μια φορά το πλάνο του Μπλάτ αφού θα ψάχνει και για βασικό 5άρι εκτός από το δεύτερο που ψάχνει τώρα, μόνο που θα έχει και χρήματα.

Για να καταλάβετε ότι και φέτος η χρονιά έτσι όπως χτίζεται είναι μεταβατική με ριζικές αλλαγές. Τα γράφω για να μην έχουμε ξεσηκωμούς σε κάποιο νικηφόρο σερί να μιλάμε πάλι για Final Four και τέτοια, στην Ελλάδα έτσι το έχουμε όσο εύκολα ενθουσιαζόμαστε τόσο εύκολα στα δύσκολα τα γκρεμίζουμε όλα και ζητάμε να διαλυθούν όλα. Το βλέπετε μετά από χρόνια έφυγαν Μάντζαρης, Αγραβάνης, πάει να φύγει ο Μιλουτίνοφ, έφυγε ο Γκος όπου οι Αγγελόπουλοι τον πίστευαν και τον ήθελαν στην ομάδα αφού έσκασαν οι Τζαζ, και φτου από την αρχή ο σχεδιασμός. Θα είναι περίεργη χρονιά.

Euroleague

Πάμε τώρα στο θέμα που μου αρέσει γιατί επίσης σας τα έγραφα ένα χρόνο πριν. Η Euroleague είναι εδώ και δυνατή όσο ποτέ. Όσο και να γράφουν εδώ στην Ελλάδα για το τέλος της αυτή κάθε χρόνο θα δυναμώνει γιατί απλά έχει πλάνο. Η Euroleague είναι ένα project και τίποτε άλλο, δεν έχει τις αγκυλώσεις που θα είχε εάν ήταν ένα τουρνουά υπό την αιγίδα κάποιας ομοσπονδίας. Είναι ένα ιδιωτικό project που μπήκαν λεφτά για να βγουν λεφτά, ίσως όχι τώρα αλλά στο μέλλον. Έχει μαζέψει ότι καλύτερο παίζει στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και συνεχίζει να βάζει στις τάξεις της ομάδες. Έχει στα πλάνα άνοιγμα σε αγορές όπως το Κατάρ και την Αγγλία αλλά και χώρες που έχουν ίδιες ιδέες και όρεξη για χρήμα όπως η Γερμανία που θα έχει δύο ομάδες αλλά και την διοργάνωση του Final Four 2020 στην Κολωνία σε ένα τρομερό μπασκετικό γήπεδο. Δεν είναι τυχαίες κινήσεις και σιγά σιγά θα έρθουν και άλλες αγορές κοντά στο σπορ.

Εντάξει ποδόσφαιρο με ίδια έσοδα δεν θα γίνει αλλά θα ανέβει σίγουρα. Κάπου εκεί τους έκατσε και το θέμα του Ολυμπιακού με την ΕΟΚ και ήρθε η ώρα για να τεστάρουν κάποιες αντιδράσεις. Η αρχή έγινε με το κόψιμο μιας ομάδας από την Ισπανική λίγκα (που είναι και η μοναδική κορυφαία στην Ευρώπη), αλλά και με το καταστατικό που λέει ότι δεν τους νοιάζει εάν μια ομάδα παίζει ή δεν παίζει στην Εθνική της λίγκα. Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι πολλοί αλλά μιλάμε για απόφαση που θα φέρει αλλαγές στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ όπως είχε φέρει η υπόθεση Μποσμάν στον αθλητισμό.

Φεύγει η λογική των ΚΑΕ και έρχεται η λογική των δυνατών brands. Brands που θα φέρουν έσοδα και θα δυναμώσουν ακόμα πιο πολύ το project. Το να γίνει μια κλειστή λίγκα με στάνταρ συμβόλαια αλλά και κανόνες είναι μονόδρομος και το θέλουν επίσης αρκετές ομάδες. Αυτή τη στιγμή μόνο η Ισπανία έχει σοβαρό πρωτάθλημα και μετά το χάος, σε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα παίζεται ανάμεσα σε 2 με 3 ομάδες και αυτό είναι όλο. Η Euroleague προσφέρει αυτό που η FIBA δεν μπορεί παρόλο που έλεγε ότι θα μοιράσει εκατομμύρια στις ομάδες για να χτυπήσει το project αλήθεια που είναι αυτά τα εκατομμύρια; Θυμάμαι και τους βλαμένους που έβγαιναν στα ραδιόφωνα τότε που ο Δ.Γ είχε αποφασίσει να πάει κόντρα στην Ευρωλίγκα και έλεγαν για το τρομερό τουρνουά του Champions League της FIBA και θα πάει εκεί ο βάζελος μαζί με Μακάμπι να την ανεβάσουν επίπεδο. Μέχρι που ήρθε η κωλοτούμπα και το EuroleagueMAFIA να ξεχαστεί από τους σανοφάγους, αλλά έτσι είναι όταν στα media είσαι master και σε διαβάζουν τα ζαβά τι να περιμένεις.

Έχω γράψει για την Euroleague και το τι πρέπει να κάνει, αξίζει να ρίξετε μια ματιά και πάλι.

Ξέφυγα με το κείμενο και έγινε τεράστιο αλλά είχα καιρό να γράψω με πράγματα που ήθελα και πίστευα τώρα είναι η ευκαιρία να γραφτούν για να λυθούν και απορίες. Θα έχει πολύ ψωμί η σεζόν και είναι αυτονόητο ότι η ομάδα τώρα είναι που θέλει στήριξη τώρα που θα έρθουν τα δύσκολα, αφού οι μάχες κερδίζονται με αίμα και επιμονή! Κρατάω την εικόνα που τελείωσε η σεζόν με κόσμο και προέδρους να γίνονται ένα στην εξέδρα στον αγώνα με Προμηθέα, αυτή η εικόνα είναι που τους τρομάζει και συνεχίζουν να γράφουν τις πίπες τους τα πράσινα payroll όπου μετράνε μέρες. Τα ντέρμπι στην Α1 μεταξύ ΠΑΟ και ΑΦΜ Κύμης ή ΑΦΜ Χολαργού είναι κοντά και θα κοπούν τα ευρουλάκια αφού σημασία δεν θα δίνει κανένας. Ακόμα και σήμερα βγαίνει κόσμος και φωνάζουν γιατί και γιατί οι Αγγελόπουλοι, τους πονάει γιατί ξέρουν ότι την ηρωική έξοδο θα την κάνει ο Τράκης το μοναδικό τους στήριγμα αφού από την άλλη έχουν Αλαφούζο.

Τους πονάει και δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη να γκρεμίσουμε μόνοι μας αυτή την αλλαγή που επιτέλους οι Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να φτάσουν στα άκρα. Αξίζει να αγοραστεί ένα διαρκείας αφού τα παιχνίδια φέτος στην Euroleague είναι όλα δυνατά και μόνο εύκολα δεν θα είναι ακόμα και τα εντός έδρας. Θα πρέπει το γήπεδο να γεμίζει για να βλέπουν ότι όταν ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η ομάδα, μόνο τρόμο να σπέρνει στους αντιπάλους.

Θα έρθουν και επόμενα κείμενα όταν θα είμαι σε mood…