Olympiacos-Champions-Leauge-2019-Karaskakis-Stadium-RedView
27 Αυγούστου, 2019
Banner

Η πιο @ρχιδάτη ομάδα, εκεί που ανήκει!

Στύση (κλινικά: η στύση του πέους) είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο στο οποίο το πέος γίνεται σταθερό, γεμάτο και διευρυμένο. Η στύση του πέους είναι το αποτέλεσμα σύνθετης αλληλεπίδρασης ψυχολογικών, νευρικών, αγγειακών και ενδοκρινικών παραγόντων και συχνά συνδέεται με σεξουαλική διέγερση ή σεξουαλική έλξη, αν και οι στύσεις μπορούν επίσης να είναι αυθόρμητες. Το σχήμα, η γωνία και η κατεύθυνση μιας στύσης ποικίλλουν σημαντικά στους ανθρώπους.

Τι να γράψεις μετά από αυτό που είδαμε σήμερα, η εικόνα μίλησε από μόνη της. Η πιο ΑΡΧΙΔΑΤΗ ομάδα πέρασε στους ομίλους του Champions League, από το δρόμο των μη πρωταθλητών κάνοντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία, δεχόμενος μόνο 1 γκολ! Τι να πεις μετά από αυτό, ξέρουν τι να πουν οι VARοβιοι…

Μπέργκ σε ευχαριστούμε που δεν ήρθες, μια ζωή με τα πράσινα τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις, μπούκωμα.

Ελ Αραμπί τρομοκράτης έβγαλε 2 φορές το AK και εκτέλεσε τους Ρώσους. Το πρώτο γκολ θύμισε την τελευταία σκηνή στο Karate Kid με την αλλαγή ποδιού στον αέρα… που σας πήγα τώρα ε;

Ο Γάλλος Ζιντάν μάλλον δεν ήρθε για τα τελευταία ένσημα όπως ήθελαν να περάσουν οι ΑΡΔ για να κρύψουν τη γύμνια των άλλων. Κρίμα δεν έχει δράκο.

Και πάω στον τεράστιο El Professor Πέδρο Μαρτίνς όπου δεν ξέρω εάν έχετε καταλάβει τι έχει κάνει το άτομο. Σε 6 αγώνες προκριματικών Champions League με πιο έτοιμες ομάδες κατέβασε 6 φορές την ίδια ακριβώς εντεκάδα, οπότε οι αντίπαλοι ήξεραν και είχαν χρόνο να κάνουν τα πλάνα τους. Έξι φορές δεν έχασε και δέχτηκε μόνο ένα γκολ, έχετε καταλάβει τι έχει φτιάξει ο άνθρωπος;

Και μιλάμε για μια ομάδα που είχε χτιστεί γύρω από τον Φορτούνη, πριν τον αγώνα με την Πλζέν τον χάνει και παρόλα αυτά βρίσκει λύσεις και παίζει μπάλα. Κάπου εδώ να γράψω ότι χωρίς Φορτούνη ο Ολυμπιακός είναι λίγο πιο γρήγορος για να τα λέμε και αυτά. Οπότε μαγκιά του coach που αμέσως βρήκε τις λύσεις, την τακτική και βλέπουμε ότι βλέπουμε.

Ο Ολυμπιακός παίζει το παιχνίδι του ανεξαρτήτως αντιπάλου, δεν πάει να κλέψει ούτε να κρατήσει σκορ. Ο Μαρτίνς έχει φτιάξει μια ομάδα που σου λέει θα μπω και θα παίξω τη μπάλα μου, εδώ είμαι εάν μπορείς κέρδισε με, και του βγαίνει. Αλλά το καλοκαίρι φαίνεται ότι έχει γίνει τρομερή δουλειά στην προετοιμασία σε παιχνίδι αλλά και σε αντοχές.

Πολλοί αντίπαλοι λένε το άλλο αστείο, ότι τώρα πετάει η ομάδα οπότε θα ξεφουσκώσει μετά. Ο Ολυμπιακός δεν πετάει ούτε καν… απλά παίζει μπάλα, στα παιχνίδια που έπαιξε δεν ήταν καλός σε όλα, είχε κακούς αγώνες όπως στην Τσεχία αλλά και άσχημα ημίχρονα, το ότι κατάφερε να μην τρώει γκολ και να κερδίζει μαγκιά του, αυτή είναι η δουλειά του προπονητή. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πιάσει καν ταβάνι, έχουμε δει 11-12 παίκτες μόνο και έχουμε ένα γεμάτο ροστερ που θα μεγαλώσει κι άλλο, οπότε στο μέλλον μόνο καλύτερος θα είναι. Σίγουρα θα κάνει κοιλιά κάπου όπου είναι φυσιολογικό αλλά έχουμε playoffs οπότε εκεί μπορείς να διορθώσεις πράγματα.

Ο τρελός πρόεδρος πήρε τη σκούπα πριν από 2 χρόνια και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των επιλογών του να ακούει αυτούς που έχει τώρα γύρω του. Μεγάλη υπόθεση το Champions League η ομάδα με τα έσοδα ανεβαίνει επίπεδο γιατί απλά δεν τα ρίχνει στα μπετά.

Για εμένα στόχος είναι η 3η θέση να πάρουμε βαθμούς και χρήματα, στο Europa φέτος έχουμε ελπίδες για να φτάσουμε ψηλά! Εννοείται είμαστε και οι μοναδικοί που δίνουμε βαθμούς στην Ελλάδα όταν οι άλλοι θα πρέπει κάποτε να τους κλείσουν τα σύνορα. Μετά μιζεριάζουν γιατί δεν έχουν καλές κληρώσεις…

Αυτά τα λίγα για σήμερα μετά την καυλερή νύχτα. Δεν μπορείς να γράψεις πολλά όπως είπα παραπάνω η μέρα είναι για πανηγύρια αφού ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε και με το παραπάνω. Άλλος ένας αγώνας με Λάρισα και μετά η διακοπή για Εθνικές ομάδες να ξεκουραστούν όσοι τράβηξαν το λούκι και να συνεχίσουν τις προπονήσεις για να ενσωματωθούν όσοι δεν έχουν μπει ακόμα για τα καλά.

Μέχρι τότε, μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!