RedView-Olympiacos-FC-2019-2020
16 Σεπτεμβρίου, 2019
Banner

Για πλάκα 5-0 με Βόλο, και 2-3 πράγματα πριν την Τότεναμ

Yolo παιδάκια! Δεν είδα ολόκληρο το παιχνίδι το Σάββατο που μας πέρασε με το παράρτημα… ε συγνώμη τον Βόλο γιατί το βράδυ είχα δουλειά με event.

Είδα το πρώτο και πολύ μέτριο ημίχρονο όπου ο Ολυμπιακός μπήκε με σκοπό να το τελειώσει στα γρήγορα και να μην έχει κανένα τραυματισμό, αφού Τετάρτη ξεκινάει το ταξίδι στους ομίλους του Champions League.

Μπήκε το γρήγορο γκολ, αλλά μετά πολύ μέτρια πράγματα. Ότι και να λέμε, οι παίκτες έχουν το μυαλό τους στην Τότεναμ και είναι δύσκολο το έργο του κάθε προπονητή να τους το βγάλει αυτό. Δεν το γράφω για δικαιολογία αλλά καλώς κακώς είναι η πραγματικότητα.

Στο 2ο ημίχρονο διάβασα ότι έπαιξε καλύτερα και έφτασε στο τελικό 5-0. Σε αυτά τα παιχνίδια φέτος πριν και μετά από αγώνες Champions League και με τέτοιους αντιπάλους, έτσι τα περιμένω. Το αποτέλεσμα να έχουμε και προσοχή σε τραυματισμούς με τα δρεπάνια που παίζουν στην Superleague.

Οπότε δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο. Θέλω να γράψω όμως για κάτι άλλο και είναι η ευκαιρία τώρα.

Σίγουρα αρκετοί θα με πουν payroll αλλά στα @@ μου, γιατί ξέρω ότι γράφω αλήθειες και αυτό πονάει.

Ο βάζελος τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο βλέπουμε όλοι τι τραβάει με αποκορύφωμα τα τελευταία γεγονότα. Αυτά που συμβαίνουν εκεί αλλά και αυτά που τραβάει και η ΑΕΚ είναι μεγάλα παραδείγματα για εμάς τους Ολυμπιακούς.

Θέλω να γράψω για αυτούς τους φιλάθλους που λένε διάφορα για τον πρόεδρο μας Βαγγέλη Μαρινάκη, ναι αυτόν που περιμένει το Champions League για να τσεπώσει κανένα εκατομμύριο παραπάνω. Αυτόν που μόνο πουλάει παίκτες και δεν αγοράζει. Αυτόν που τσεπώνει τα 50άρικα και τα 10αρικα από τις κάρτες μελών και φιλάθλων.

Ναι μπετόβλακες αυτός είναι που πλήρωσε τον Κόκκαλη για την αγορά της ΠΑΕ, πλήρωσε τα χρέη που είχε φτιάξει σε ΠΑΕ, πλήρωσε και έφτιαξε το σύστημα για να καθαρίσει ο Ερασιτέχνης και αυτός που είχε δηλώσει από την αρχή παντελονάτα ότι θέλει ο Ολυμπιακός να μπορεί να λειτουργεί χωρίς να έχει την ανάγκη του εκάστοτε προέδρου. Αυτό το εύκολο και ξεκάθαρο πολλοί ακόμα και σήμερα δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.

Για να το καταλάβει κάποιος θα πρέπει να το ζήσει πρώτα. Ευτυχώς εμείς έτσι όπως λειτουργεί η ΠΑΕ δεν θα το ζήσουμε, αλλά μπορούμε να πάρουμε παράδειγμα από αυτά που γίνονται στον βάζελο. Από αυτά που έκανε ο ιδιοκτήτης σχολής οδηγών στη Νίκαια και από αυτά που κάνει ο Τράκης με το PAO Alive και γελάνε τα καρότα όλα.

Ξεστραβωθείτε με το τι γίνεται γύρω σας και σταθείτε δίπλα στην ομάδα και όσους είναι σε αυτή. Θέλουν 20 εκατομμύρια να μαζέψουν και εδώ και κάτι μήνες είναι στα 600 χιλιάρικα, εκτός εάν ο Αλαφούζος μας ενημερώσει ότι είναι πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες ευρώ.

Το θέμα είναι πόσο χαμηλά έχει πέσει ο ΠΑΟ με ευθύνη και των οπαδών του, όπου κατεβάζουν αμάσητο ότι τους δίνουν τα πράσινα payroll χρόνια τώρα. Άλλοι επειδή δεν τα τσάκωναν από Βαρδινογιάννη, άλλη γιατί τα τσάκωναν από τους πουράτους. Γενικά όποιος τους τάξει κασέρι τα γραπτά τους και οι φωνές τους αλλάζουν στρατόπεδα. Μαζί με αυτούς αλλάζουν και οι λοβοτομημένοι ακόλουθοι τους όπου εν έτη 2019 ακόμα τους φταίει η Ριζούπολη και ο Μαρινάκης. Έτσι βολεύει, έτσι συνεχίζουν, στην Ελλάδα κάνει τζιζ να τονίζεις τα λάθη κάποιου, είναι η μοναδική χώρα που οι δημοσιογράφοι γράφουν με λογική να αρέσουν στους αναγνώστες ή ακροατές τους.

Δεν πειράζει όμως εδώ είμαστε για να τους γλεντάμε.

Όσο για τον αγώνα της Τετάρτης, εγώ ξέρω ότι στον Πειραιά όταν έρχεται φιναλίστ τελικού έχει minimum 3 τεμάχια…