RedView-Olympiacos-FC-2019-2020
15 Φεβρουαρίου, 2020
Banner

Βαζελόγαυροι εντάξει είμαστε;

Σίγουρα θα διαβάσετε σήμερα και αύριο πανηγυρικά κείμενα στα media, και επίσης ένα ίδιο κλίμα στα social media από τους απανταχού φιλάθλους. Μέσα σε αυτούς θα είναι και η μια κατηγορία μόνη της οι βαζελόγαυροι. Αρκετοί τους γνωρίζουν αφού σκάνε σαν σαλιγκάρια μετά από άσχημα αποτελέσματα όπου ζητούν ή να φύγουν όλοι ή να τα παρατήσει ο πρόεδρος στο ποδόσφαιρο, τα αδέρφια στο μπάσκετ.

Είναι αυτοί οι προπονητές της εξέδρας που ζητάνε σε κάθε αγώνα να γίνεται rotation γιατί κουράζονται οι παίκτες αλλά μετά από καμιά ισοπαλία βγαίνουν πρώτοι και φωνάζουν γιατί έκανε rotation ο προπονητής. Οι ίδιοι που τόσα χρόνια είχαν την τσίμπλα στο μάτι και ήρθε ο Πορτογάλος για να δούμε επιτέλους πραγματάκια και μετά από μια ισοπαλία ενώ είναι αήττητη η ομάδα να ζητάνε την απομάκρυνση του. Εδώ να τονίσω τα ακούει και από “δικούς” μας δημοσιογράφους, βασικά όχι δημοσιογράφους αλλά απόφοιτοι από ΙΕΚ δημοσιογραφίας που πριν χρόνια ήταν της μόδας.

Όσοι διάβασαν εδώ στο RedView.gr το κείμενο μου (ΕΔΩ) μετά τον αγώνα με τη Λαμία εκτός στο 0-0, θα είδαν ότι όλα έγιναν όπως ακριβώς τα είχα γράψει. Ούτε πληροφόρηση είχα, ούτε ο Κάλχας είμαι, απλή γαμημένη λογική είναι το ποδόσφαιρο και όχι πυρηνική φυσική που θέλουν μερικοί να το κάνουν για να το παίξουν ειδήμονες.

Η τετράδα αγώνων δυο με Λαμία για κύπελλο, και Ατρόμητος εκτός, Πανιώνιος εντός έκλεισε με επιτυχία. Πρόκριση στο κύπελλο και 6 βαθμοί με δύο νίκες στο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα έγινε το κατάλληλο rotation για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ. Το είχε πλάνο ο προπονητής και είχε επιτυχία 100% σε αυτό.

Για το παιχνίδι δεν έχω να γράψω και πολλά. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός ειδικά στα εντός έδρας και έτσι πρέπει να είναι τα παιχνίδια στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Μπαίνεις πετάς 3 τεμάχια στο τέταρτο και να μας ξανάρθετε. Ούτε να χαλάς δυνάμεις, ούτε να φτάνεις στα όρια το παιχνίδι μέχρι το 90, τίποτα. Μπαίνεις τους πατάς και γεια σας.

Ο Μαρτίνς ότι επιλογές έχει κάνει από μεταγραφές του βγαίνουν, του βγαίνει και η επιμονή για επιστροφή Χασάν και βλέπω τα γκολ που θα μας έδινε ο Σουντανί, ήρθε η Αιγυπτιακή κόμπρα να μας τα προσφέρει.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Μαρτίνς μετά τη μεταγραφή Ποντένσε έχει αλλάξει και το σύστημα, με 4-2-2-2. Σήμερα είχε 2 αμυντικά χαφ, 2 επιτελικά και 2 επιθετικούς, στην πραγματικότητα έτσι κατέβηκε, αφήστε τα γραφήματα που είχε βάλει η Nova και τους είχε στα άκρα Βαλμπουενά και ΚΦ7. Όταν έχεις μέσα τέτοιους παίκτες τους λες μπείτε και κάντε ότι θέλετε, είστε παιχταράδες με μια ατομική ενέργεια μπορεί να ξεφτιλίσει την κάθε άμυνα ο καθένας τους. Μέχρι στιγμής του βγαίνει και για το πρωτάθλημα. Με Άρσεναλ πιστεύω θα παίξει πιο ορθολογικά με επιτελικό πίσω από επιθετικό και δύο εξτρέμ.

Αυτά τα λίγα και απλά για αυτούς που πρέπει. Οι υπόλοιποι έχουν γνώση. Έρχεται μεγάλη ερυθρόλευκη εβδομάδα με Τσικνοπέμπτη, και Euroleague στο ΣΕΦ με Βιλερμπάν και καπάκια Άρσεναλ. Το ΣΕΦ πρέπει να είναι γεμάτο και είναι ευκαιρία αφού θα πάει σερί. Μην ξεχνάτε έχουν βγει ήδη τα εισιτήρια με βάζελο για 3/3 και πρέπει το γήπεδο να κοχλάζει να νιώσουν τα ζόρια από Συγγρού.

Πέδρο σε ευχαριστούμε για ότι βλέπουμε.

Α να μην ξεχάσω οι βαζελόγαυροι είναι και αυτοί που βγήκαν μετά την ήττα στο βόλλευ και έλεγαν τα δικά τους, την ίδια στιγμή που δεν ξέρουν εάν στο Μ. Μερκούρη έχει τάραφλεξ ή άμμο το γήπεδο. Τα λέμε next week!