redview-og
11 Ιουλίου, 2020
Banner

#WeAreBack και έτοιμοι για τη σεζόν 3

Είχατε αρκετές ημέρες να διαβάσετε νέο κείμενο από το RedView.gr και η αναμονή τελείωσε σήμερα!

Τι είχε γίνει; Θέλω να τα εξηγώ γιατί το site είστε εσείς που το διαβάζετε. Ο admin που έχει το hosting στα site μου άλλαξε server και το έβαλε σε καλύτερο και πιο ταχύτερο (αλλά πιο ακριβότερο για εμένα). Επειδή έχω και κάτι θέματα με το internet από την αλλαγή σε οπτική ίνα και με τις εταιρείες να μην τα βρίσκουν μεταξύ τους για μια βλάβη εξωτερικά, είπε να μου αλλάξει και το design. Να φύγω από το έτοιμο theme που είχα, έφτιαξε ένα ολοκαίνουριο και μοναδικό design όπου μαζί με την αλλαγή server έχουν κάνει τo site να φορτώνει πολύ γρήγορα. Επίσης επειδή το μεγαλύτερο ποσοστό που το διαβάζετε το κάνετε από το κινητό σας, είναι ότι πρέπει για άνετο διάβασμα χωρίς προβλήματα σε smartphone και tablet.

Οπότε μαζί με την ανανέωση για άλλο ένα χρόνο του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη, ήρθε και η ανανέωση στο RedView.gr όπου βαδίζει προς τον 3ο χρόνο λειτουργίας.

Κάπου εδώ επειδή έχω και νέους αναγνώστες θέλω να εξηγήσω και πάλι τι είναι το RedView.gr για να ξέρετε από πριν τι διαβάζετε και να είμαι εντάξει απέναντι σας.

Το RedView.gr μου γεννήθηκε ως ιδέα κοντά στα τέλη του 2017 όταν έτρωγα ώρες να δίνω μάχες στα social media απέναντι στη βλακεία που είναι εκεί έξω. Απέναντι σε όλους που έκαναν την εμφάνιση τους μετά από κακές στιγμές της ομάδας σε όλα τα σπορ και έψαχναν αυτό που για πολλούς είναι η τροφή τους. Η γκρίνια και το σας τα έλεγα εγώ έτσι να αυτοεπιβεβαιώνονται ότι τα ξέρουν όλα και μας είχαν προειδοποιήσει.

Επειδή όμως αυτό τρώει χρόνο αλλά σπάει νεύρα να μιλάς σε τοίχους, αποφάσισα από 1/1/2018 να βγάλω online αυτό το site, blog όπως θέλετε πείτε το έτσι ώστε να τα γράφω, να τα βγάζω από μέσα μου και μέσω των κειμένων να δίνω τις δικές μου απαντήσεις έτσι όπως βλέπω εγώ κάποια πράγματα.

Ξεκίνησε με κείμενα μετά από κάθε αγώνα αλλά σιγά σιγά όποτε είχα κάτι να γράψω το έγραφα, κάποιες φορές δεν είχαν σχέση με Ολυμπιακό αλλά με κοινωνικά θέματα, όπως ότι έγινε στο Μάτι αλλά και πριν λίγο καιρό με τον Covid19.

Το site ξεκίνησε έτσι στο χαλαρό με μοναδικό σκοπό τη δική μου άποψη και όχι κριτική αφού είμαι από αυτούς που την απεχθάνομαι γιατί για να κρίνω κάτι θεωρώ ότι πρέπει να έχω ολοκληρωμένη γνώση πάνω στο αντικείμενο που θα κρίνω. Και δεν έχω! Το ότι βλέπουμε όλοι και ξέρουμε τους κανόνες σε κάποια σπορ δεν μας κάνει αυτόματα και γνώστες. Οπότε μακριά η κριτική από εμένα αφού μάλιστα είναι και το πιο εύκολο να κρίνεις εκ του ασφαλούς του καναπέ σου, χωρίς να έχεις επιπτώσεις.

Σήμερα λοιπόν το απλό blog με δικά μου κείμενα συνεχίζει με άλλο αέρα. Σύντομα θα έρθουν και άλλα άτομα να γράφουν τα δικά τους κείμενα με τη δική τους άποψη, όπως ακριβώς θέλουν. Δεν είμαι εννοείται από αυτούς που θα κόψω ή θα πειράξω ένα κείμενο. Για αυτό άλλωστε βάζω και την υπογραφή μου από κάτω για να έχω αυτόματα και την ευθύνη στα γραφόμενα.

Φυσικά δεν μπορούσα να παραλείψω μια πηγή έμπνευσης και μια παρέα που υπάρχει εκεί έξω και είναι ένα group στο facebook η REDACTION, όπου για να λέω και την αλήθεια όπως είναι, είναι η κύρια πηγή αναγνωστών που έχω και με ξέρουν λίγο περισσότεροι από τη μάνα μου και κάτι φίλους μου στη ζωή.

Το γράφω αυτό το group γιατί ως ψυχαναγκαστικός δεν είμαι μέλος σε τέτοια. Μαζί με ένα δικό μου είμαι πάνω κάτω σε 3-4 όλα κι όλα, δεν είμαι fan στα group. Ομολογώ όμως ότι με αρκετά άτομα από εκεί κάνω παρέα και εκτός facebook, με άλλους βρεθήκαμε γείτονες και αρκετούς τους βλέπω στο γήπεδο (όταν εγώ πάω γιατί είναι λιγότερες οι δικές μου φορές).

Το RedView.gr λοιπόν για να κάνουμε τη σούμα, δεν είναι και δεν θα γίνει ειδησεογραφικό site με ρεπορτάζ, ειδήσεις κτλ. Υπάρχουν αρκετά άλλα site που το κάνουν μια χαρά. Το RedView.gr είναι ένας χώρος για να γράφει κάποιος ελεύθερα την άποψη του όπως το βλέπει ο ίδιος, χωρίς να του λέει κάποιος τι να γράψει ή να νιώθει την όποια πίεση εάν έγραφε κάπου αλλού. Σίγουρα δεν είναι το site που το έφτιαξα για να βγάλω χρήματα χαχαχαχα αφού όπως θα δείτε δεν έχει ούτε ένα banner για διαφήμιση πέρα από τα banner του ερασιτέχνη για την κάρτα μέλους που επιβάλετε να το έχουν όλα τα ερυθρόλευκα site, καθώς και της REDACTION ως μια μικρή πράξη για το ευχαριστώ που μου στέλνει κόσμο να με διαβάζει όταν ανεβάζω εκεί κάποιο post μου. Εννοείται όμως εάν τύχει κάτι θα βάλω γιατί τα έξοδα του server έχουν αυξηθεί και ωραία είναι τα χόμπι, αλλά τα χόμπι τα πληρώνεις για να τα λέμε όλα.

Έχω κάποιες ιδέες για τη νέα σεζόν ίσως και συνεργασίες να κάνω, θα το ψάξω πάντως εδώ θα είμαστε για να τα διαβάζεται όπως έχετε μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Θα δούμε υγεία να έχουμε και από ιδέες άλλο τίποτα.

Αυτά τα λίγα για την ώρα όπου αύριο έχουμε αγώνες και θα έρθει κείμενο φυσικά!

Όσοι έχετε ξεκινήσει διακοπές καλά μπάνια, να ξεκουραστείτε γιατί θα έχει σφυροκόπημα τη νέα σεζόν πα-ντου!

Banner