Olympiacos-BC-Together-We-Fight-Jumbotron-RedView
24 Ιουλίου, 2020
Banner

Τη λευκή πετσέτα να μην ξεχάσετε στις διακοπές σας

Πάει και το τελευταίο κομμάτι του αγωνιστικού παζλ που έχει στο μυαλό του ο coach Μπαρτζώκας με τον επαναπατρισμό του Σλούκα στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Το ροστερ για όσους βλέπουν πιο πέρα είχε κλείσει καιρό πριν με τον ερχομό του Τζέκινγκς και Χάρισον. Λίγο να βάλετε κάτω τη λογική αυτές οι μεταγραφές έγιναν αφού πρώτα είχαν κλείσει τα κεφάλαια Σλούκας και Σπανούλης πρώτα. Δεν γίνεται μια ομάδα να έπαιρνε πρώτα τις “δεύτερες” επιλογές χωρίς να έχουν συμφωνήσει οι πρώτες και βασικές. Το βασικές ξέρετε όλοι πως το γράφω για να μην τα μπερδεύουμε, αφού στο μπάσκετ σήμερα δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί.

Τράβηξε όσο τράβηξε για τους γνωστούς λόγους που είχε ο ίδιος ο παίκτης με την ομάδα του και το συμβόλαιο του, χρήματα, αποδέσμευση κτλ.

Το ρόστερ λοιπόν έκλεισε στα γρήγορα αν αναλογιστούμε το τι έχει γίνει με τον COVID19, με μια Euroleague που δεν τελείωσε ποτέ και δεν γνωρίζουμε κάτω υπό ποιες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει. Εννοώ στο οικονομικό κομμάτι αφού η σεζόν αργεί να ξεκινήσει και δεν γνωρίζει κανένας πως θα είναι τα πράγματα τότε.

Παρόλα αυτά, ενώ πολλές ομάδες ακολουθούν σφιχτή οικονομική πολιτική και άλλες το διέλυσαν το μαγαζάκι τους βλέπε Φενέρ και ΠΑΟ, οι Αγγελόπουλοι όχι μόνο δεν πέταξαν λευκή πετσέτα που μας τα ζάλιζαν οι πράσινοι ΑΡΔ αλλά τα έχωσαν και πάλι στην ομάδα για την καύλα τους!

Ναι μας τα είχαν κάνει Ζέπελιν τόσο καιρό ότι το #mexritelous είναι ένας τρόπος για να τα παρατήσουν οι Αγγελόπουλοι και να φύγουν, άλλος όμως την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια βρίζοντας (live) την ομάδα του και τους οπαδούς της. Και πάντα ειδικά τους πράσινους ΑΡΔ θα τους γράφω έτσι γιατί μόνο δημοσιογράφοι δεν είναι, οι εργολάβοι της ψευτιάς και μεταφορείς των non paper.

Αλήθεια εσείς που ξέρω ότι με διαβάζετε πράσινοι σανοφάγοι, πως νιώθετε που ο Ολυμπιακός φέρνει Σλούκα και εσείς προσπαθείτε να βαφτίσετε επιτυχία τον ερχομό ενός παίκτη που έπαιζε στην ΑΕΚ και τον άφησε ελεύθερο η ΤΣΣΚΑ. Πως νιώθετε που έχει γίνει σήριαλ ο τριτοτέταρτος παίκτης της Ρεάλ Λαπροβίτολα εάν έρθει ή όχι. Πως νιώθετε που ο καλύτερος σας παίκτης για λόγους γνωστούς σε λίγους δεν ήρθε και αυτός στο λιμάνι αλλά πήγε στην Μπαρτσελόνα. Μια Μπαρτσελόνα που θα έχει προπονητή τον Σάρας ναι αυτόν που στα ραδιόφωνα λέγατε ότι θα έρθει στην Πανάθα για να κάνει έργο όπως ο Ζέλικο. Σε όλα μέσα πέσατε, ήταν καλό το σανό που σας τάιζαν τόσο καιρό για την μεγάλη επιτυχία σας να φύγει ο Ολυμπιακός από την Α1 και βλέπουμε όλοι σε τι κατάντια έχει φτάσει το πρωτάθλημα.

Οι ομάδες η μία μετά την άλλη την κάνουν, και όσες μένουν δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Καλύτερα να μείνουν 8 και να γίνουν playoffs σε 10 γύρους, σαν το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Σκωτίας θα καταντήσει το μπασκετάκι, αλλά μην ξεχνάμε 13-1 θέλατε.

Καθίστε τώρα στο παγωτό και όσοι ακολούθησαν τον “αναμορφωτή” που την έκανε με ελαφρά και θα χαίρεστε μεταξύ σας. Πως νιώθετε που για προπονητή θα έχετε έναν αναλώσιμο που θα του ρίξουν την όποια αποτυχία θα έρθει. Η πλάκα είναι ότι έχετε κατεβάσει τόσο σανό που τη σεζόν που πέρασε λέγατε με μια προσθήκη ψηλού θα χτυπούσατε και Final Four.

Μιας και είπα για Final Four αλήθεια επί προεδρίας Δ.Γ πόσα μετράτε, και τελικά το σηκώσατε με τον Χαραλαμπόπουλο που σας έλεγε; Όσο ήταν πατέρας και θείος το χρήμα έρεε.. τώρα που τα κόζια πήγαν στην επόμενη γενιά έχουμε έσοδα/έξοδα. Για να μην ανοίξουμε το οικονομικό με τις δηλώσεις που ο ίδιος καρφώθηκε…

Λευκή πετσέτα λοιπόν με Σπανούλη, Σλούκα, Πρίντεζη, Παπανικολάου, Τζέκινγκς, Χάρισον, ΜακΧύσικ, Έλις, Χασάν και και και και… με ροστερ Ευρωλίγκας και στόχος το F4 όταν οι απέναντι ετοιμάζουν ομάδα επιπέδου BCL… που άλλωστε ήθελαν να πάνε.

Έκλεισε το Sport24 Radio, έκλεισε και η Πράσινη και χάσαμε μερικές φωνούλες που έκαναν καλά το εργολαβία τους, μπας και κερδίσουν τίποτα στο μέλλον όταν ο πρόεδρος θα έπαιρνε και την ΠΑΕ και θα ήταν ακόμα πιο δυνατός, θα υπήρχαν θέσεις πολλές, αλλά και εκεί μερικοί ΑΡΔ τα γυρίζουν και γλύφουν τον Αλαφούζο τώρα, ενώ πριν κάτι μήνες τον έβριζαν…

Αυτοί είστε αιώνιοι πουθενάδες και ψεύτες, κατεβάστε σανό για μπουκώσετε και να μην σας αφήνουν να δείτε την κατρακύλα που έχει έρθει.

Αγγελόπουλοι και κόσμος θα είναι εδώ και στην ομάδα δίπλα ακόμα και στην Α3 να πάει να παίξει, στα παπάκια μας, γνωρίζουν όλοι το brand και τι έχει κάνει αυτή η ομάδα στο παρκέ τόσα χρόνια και την επανάσταση που έχουν φέρει προπονητές της που πέρασαν και πρόσφεραν στο ίδιο το σπορ.

Για το τέλος θα σας αποδείξω για άλλη μια φορά πόσο κωλοτούμπες και βλάκες είστε! Πριν χρόνια λέγατε πρόβατα εμάς επειδή πληρώναμε για τις κάρτες μέλους, όπου τα χρήματα πήγαιναν στον ερασιτέχνη. Για να έρθει το αγγούρι εκεί που πρέπει στα οικονομικά σας και να κάνετε και εσείς το ίδιο σήμερα… τα ΑΡΔακια όμως άλλα σας έλεγαν τότε να λέτε.

Μας λείπετε ΑΡΔ… τη λευκή πετσέτα στα μπάνια σας να πάρετε στις διακοπές σας που είναι μεγάλες φέτος…

Έχουμε και συνέχεια…