Olympiacos Greek Cup Winner 2019_2020
13 Σεπτεμβρίου, 2020
Banner

Σήκωσε το κύπελλο 2020, κλείδωσε και το πρωτάθλημα 2021

Τι έγινε; Όλα εντάξει; Ήρθαμε, σας γαζώσαμε και φύγαμε. Με όποιο ρόστερ θέλετε, του χρόνου βγάλτε ειδικό κανόνα ο Ολυμπιακός σε τελικούς να κατεβάζει την U21, μπας και κάνετε κάτι, αλλά και πάλι θα έχει γλέντι.

Επιτέλους έγινε ο τελικός κυπέλλου, όπου σε άλλες χώρες είναι γιορτή, μόνο εδώ είναι ο τελικός κάνω τα χατίρια της ΑΕΚ τα τελευταία 5 χρόνια.

Πόσα και πόσα εμπόδια δεν έβαλαν για να σταματήσουν τον Ολυμπιακό, και τι δεν είδαμε να γίνεται εκτός γηπέδων, αλλά πήραν την απάντηση όπως έπρεπε.

Ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος πα-ντου, ακόμα και με μισή ομάδα τους κάνει πλάκα. Αυτό είναι το έργο που έγραφα από πέρυσι ότι φτιάχνει ο Μαρτίνς και δεν του χαλάει χατίρι σε μεταγραφές ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αυτοί οι δύο αξίζουν πέρα για πέρα και αυτό τον τίτλο αφού ο ένας εμπιστεύθηκε τον άλλο και μαζί έχτισαν αυτό που ονειρευόμαστε, όπως λέει και το γνωστό σύνθημα.

Δεν είναι μια νίκη επί της μοναχοκόρης και άλλο ένα κύπελλο, είναι πολλά παραπάνω.

Μετά το πρωτάθλημα, ήρθε η κατάκτηση του κυπέλλου όπου με τα τόσα εμπόδια που έβαλαν οι γνωστοί άγνωστοι, ο Ολυμπιακός τους ξεφτίλισε για άλλη μια φορά.

Τους έκανε μαρτύριο να κάθονται να βλέπουν την απονομή ενώ τα είχαν σχεδιάσει αλλιώς.

Κέρδισε ότι ο Μαρτίνς δείχνει ότι έχει δουλέψει πολύ την ομάδα και όσα προβλήματα να έχει, θα βρει τη λύση και θα στήσει την ομάδα όπως πρέπει για να κάνει αυτό που πρέπει. Σπουδαίο πράγμα αυτό που κανένας προπονητής αυτή τη στιγμή στη Superleague δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

Η νίκη αυτή είναι τόσο ηχηρή όπου ένας από τους διεκδικητές του τίτλου (ο άλλος είναι ο ΠΑΟΚ), βγήκε από νωρίς εκτός με τη μουρμούρα που έχει ξεσπάσει ήδη στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Εντάξει καλό το λιβάνισμα και τα μπετά στην Αγια Σοφιά… σόρρυ στην ΟΠΑΠ Arena ήθελα να γράψω, άλλος ένας μύθος που πούλησε στους σανοφάγους ο ιδιοκτήτης σχολής οδηγών, αλλά ο κόσμος θέλει παίκτες.

Αυτό βγαίνουν και φωνάζουν ότι δεν έχουν παίκτες, και ότι ο πρόεδρος δεν βάζει το χέρι στην τσέπη. Μα καλά άλλα τους έγραφαν οι φυλλάδες τους και τα site τους; Αφού κάτι δυνατό φτιάχνει ο Καρέρα, έτσι έλεγαν.

Ακόμα δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τον μύθο που τους πούλησαν όταν αγόρασαν Μάνταλο που τόλμησαν να συγκρίνουν με Φορτούνη, γιατί τότε κάτι έπρεπε να δείξει και η ΑΕΚ αντιπαραβολή στον Ολυμπιακό και οι κιτρινόμαυροι ΑΡΔ έπιασαν δουλειά.

Οι ίδιοι που έγραφαν όλο αυτό τον καιρό ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει τύχη απέναντι στον Μελισσανίδη, ότι ο Μαρινάκης ξεπουλάει, ότι ο Ολυμπιακός φοβάται να τους αντιμετωπίσει και άλλα όμορφα που υπάρχουν σε screenshots.

Κάποιες φωνές αρχίζουν και λαλούν για τον Καρέρα επίσης, ότι δεν έχει άλλο πλάνο, δεν έχει δουλέψει την ομάδα κτλ.

Μέχρι να τα βρουν ο Ολυμπιακός θα έχει ξεφύγει στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από την πρώτη αγωνιστική με τη μοναχοκόρη και πάλι.

Ο έτερος διεκδικητής ΠΑΟΚ θα βγει εκτός από μόνος του γιατί φέτος η Ευρώπη θα τον δυσκολέψει και κουράσει παράλληλα. Κατάλαβαν τις μαλακίες τους να αφήσουν την Ευρώπη για ένα πρωτάθλημα, γιατί όταν έρχεται η ώρα της κλήρωσης με ομάδες καλύτερες εκεί καταλαβαίνουν το αγγούρι.

Φέτος μετά την κωλοτούμπα επιστροφή στη NOVA έχουν καταλάβει ότι υπάρχει σοβαρή διαφορά με Ολυμπιακό και πιστεύω θα το ρίξουν στην Ευρώπη μπας και κάνουν τίποτα, βασικά να μαζέψουν κανένα βαθμό.

Παρόλα αυτά, όσο και αν οι άλλοι είναι δύο επίπεδα κάτω, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον προγραμματισμό του στις μεταγραφές όπου ήδη τον έχουν ανεβάσει από πέρυσι μια σκάλα.

Ποιος θα φανταζόταν ότι θα βλέπαμε στην ίδια σεζόν παίκτες που κάναμε μεταγραφές στο Manager, όπως είναι Ραφίνια, Εμβιλά και φυσικά Βαλμπουενά. Κι όμως ήρθε η στιγμή να τους έχουμε εμείς στην πραγματικότητα και όχι εικονικά σε κάποια ομάδα μας στο Manager.

Δεν φοβάμαι τα playoffs για το Champions League, είμαστε ανώτεροι και από τους δύο, Ερυθρό Αστέρα και Ομόνοια. Τα ότι έχουν παίξει επίσημα ματς κτλ, τα αφήνω στους δημοσιογράφους όπου γράφουν ακόμα λες και ζούμε στο 2000.

Όσο έχω Μαρτίνς που ξέρει να τα κερδίζει αυτά τα παιχνίδια δεν φοβάμαι τίποτα, άλλη μια σεζόν με νίκες και συγκινήσεις ξεκινάει με την κατάληξη που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε.

Βάλτε όσα εμπόδια θέλετε, ο πόνος σας θα είναι διπλός μετά.