SEF_eisitiria_diarkeias_basket_redview
20 Σεπτεμβρίου, 2020
Banner

Τα διαρκείας του μπάσκετ και λίγο κράξιμο στους ξερόλες

Τα δεδομένα για τα εισιτήρια διαρκείας του μπάσκετ του Ολυμπιακού και λίγα λόγια για όσους κράζουν στα social media την ομάδα από το πρώτο φιλικό.

Θα ήθελα πολύ να ξεκινήσω το σημερινό blog με λίγη ειρωνεία προς όλους αυτούς που ξαφνικά εμφανίστηκαν μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο τουρνουά της Βαλένθια, όμως δεν θα τους κάνω και τη χάρη να γίνουν πρώτο θέμα, οπότε θα ξεκινήσω με την είδηση για τα διαρκείας.

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν πρόκειται να τυπώσει κάρτες διαρκείας, αφού ακόμα στην ΚΑΕ δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί μέσα στη χρονιά και αν η Euroleague θα επιτρέπει τα παιχνίδια της να διεξάγονται με κόσμο στις κερκίδες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η διοργανώτρια αρχή δεν θα εκδώσει εισιτήρια τις πρώτες αγωνιστικές, πράγμα που σημαίνει ότι η πρεμιέρα των “ερυθρόλευκων” στο ΣΕΦ απέναντι στη Ζαλγκίρις θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Όσο για τη συνέχεια; Αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου η Ευρωλίγκα θα δεν θα έχει φιλάθλους στα γήπεδα της. Από εκεί και πέρα, εφόσον η κατάσταση με τον covid εκτονωθεί, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τυπώσει πακέτα μηνιαίων εισιτηρίων.

Δηλαδή οι “ερυθρόλευκοι” θα προσφέρουν στον κόσμο τους εισιτήρια για τα ματς του κάθε μήνα ξεχωριστά. Εννοείται ότι θα αφορούν τους αγώνες του ΣΕΦ και εννοείται ότι ακόμα κανείς δεν γνωρίζει αν και πόσος κόσμος θα επιτραπεί. Επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο αυτή τη στιγμή να δοθεί το “ok” ώστε τα κλειστά γήπεδα να έχουν πληρότητα, ο Ολυμπιακός θα διανέμει τα εισιτήρια του με σειρά προτεραιότητας και τον πρώτο λόγο σε μια τέτοια διαδικασία θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Και πάμε τώρα στους “παντογνώστες” που έσπευσαν να βγάλουν άχρηστη την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά από την ήττα της από την Βιλερμπάν στο τουρνουά της Βαλένθια. Διάβασα αδέρφια μέχρι και για τον Μακίσικ ότι σέρνεται και ξέχασε το μπάσκετ που έπαιζε φέτος επειδή έχει ωραία γυναίκα που του αποσπά την προσοχή…

Λοιπόν, τέτοια παιχνίδια γίνονται μόνο και μόνο για να τσεκάρουν οι προπονητές σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες τους και αν έχουν αφομοιώσει ή όχι τα συστήματα της ομάδας. Το αν ο Χάρισον έμεινε στους μηδέν πόντους, αν ο Μακίσικ πέτυχε μόλις 8 ή αν ο Σπανούλης δεν το έβαλε από το σπίτι του, δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σημασία.

Ο Ολυμπιακός και η κάθε ομάδα της Ευρωλίγκας έχουν ως στόχο να είναι έτοιμοι την 1η αγωνιστική, δηλαδή σε 10 μέρες από τώρα. Όπως οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν από τη Βιλερμπάν, έτσι νίκησαν την επόμενη μέρα την Μπάγερν. Ούτε η ήττα, ούτε η νίκη δεν ήταν όμως αποτελέσματα που θα σταθούν ικανά να φέρουν αλλαγές στο λιμάνι, οπότε όσοι από εσάς κράζετε στα social media από τώρα, πάρτε μια βαθιά ανάσα, κρατήστε την αναπνοή σας και αν είστε και από τους πολύ extreme βάλτε κι ένα μανταλάκι στη μύτη, κάνοντας λίγη υπομονή.

Η ομάδα όταν πρέπει θα είναι έτοιμη και δείχνει ότι είναι σε δρόμο που θα κάνει πολλούς να καταπιούν -ξανά- τη γλώσσα τους.

ΥΓ: Στην Ελλάδα μάλλον δεν πρέπει να είσαι έντιμος για να πας μπροστά. Πόση λάσπη έχουν φάει τα τελευταία χρόνια οι πρόεδροι μας; Από ποιους; Από αυτούς που μέχρι πρόσφατα διατυμπάνιζαν ότι οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν χρήματα και πηδάνε από το καράβι. Ποιος όμως τύπωσε διαρκείας γνωρίζοντας ότι δεν θα έχει κόσμο στα γήπεδα; Γιατί τα τύπωσε “φορτώνοντάς” τα στην “αγάπη του κόσμου και τη ζήτηση που υπήρξε από τη νέα στιγμή που ανακοινώθηκε το φετινό πρότζεκτ;”

ΥΓ1: Μπεεεε;