tziras_redview
21 Σεπτεμβρίου, 2020
Banner

Δημητράκη όλα καλά;

Ξεκινάει λοιπόν και η Handball Premier με το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός την πρώτη αγωνιστική. Τα δεδομένα για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού τα ανέλυσα σε προηγούμενη δημοσίευση (δείτε εδώ) και αναμένουμε να δούμε αν τη επένδυση της διοίκησης με τον Κλάϊτς και το στήσιμο της ομάδας από τον τελευταίο, θα τους δικαιώσει.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον πρώην αθλητή του Ολυμπιακού (και νυν της ΑΕΚ) κ. Δημήτρη Τζηρά. Του οποίου η αγωνιστική αξία είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά δεν μπορείς να πεις το ίδιο και για τα… “πιστεύω” του.

Ξέρετε οι άνθρωποι έχουν αξίες… ή μάλλον υπάρχουν άνθρωποι που έχουν και κάποιοι που δεν έχουν, αφού κάποια στιγμή στη ζωή τους ξεχνούν τα πάντα και με περίσσεια χαρά σέρνονται σαν τα σκουλήκια μέσα στις βρωμιές, τις λάσπες και τις ροχάλες…

Σαν αυτές που σου έριχναν στο πρόσωπο σε κάθε επίσκεψή σου στο νέο σου “σπίτι”.

Θυμάσαι άραγε πόσο όμορφα πέρναγες εκεί που τώρα γλύφεις;

Και μην νομίζεις ότι δεν γνωρίζει ο κόσμος για τα πεπραγμένα σου και την επανάσταση που ξεκίνησες μέσα στην ομάδα ξεσηκώνοντας τους μισούς παίκτες.

Όλα μαθαίνονται αργά ή γρήγορα. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι τα λόγια που ειπώθηκαν και οι πράξεις που έγιναν και μας χαρακτηρίζουν για πάντα.