provata_redview
22 Σεπτεμβρίου, 2020
Banner

Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί, τα πρόβατα στη στρούγκα

Έλα λαλάκες δεν θα μας αφήσετε σε ησυχία φέτος με αυτά που βλέπουμε.

Έχετε δώσει ρεσιτάλ κωλοτούμπας σε όλα τα σπορ, σε όλα τα επίπεδα.

Αλλά ας ξεκινήσω από το παρελθόν τότε που ο Σωκράτης Κόκκαλης, ναι αυτός που τώρα κάνετε μπίζνες, αλλά τότε σας “έκλεβε” τα πρωταθλήματα επειδή έφερνε Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Ζάχοβιτς και όχι Τσίριτς, Ραγκουέλ και Τάκολα.

Τότε λοιπόν ο Σωκράτης έκανε την κίνηση με τα μέλη, πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα η κίνηση αυτή. Με άλλο σκεπτικό τότε αλλά ήταν μια βάση για αυτό που έχουμε τα τελευταία χρόνια με τον ερασιτέχνη.

Τότε όλοι εσείς μιλούσατε για τα πρόβατα τους γαύρους που τους τρώει τα λεφτά ο Κόκκαλης, λες και ανάγκη είχε εκείνες τις εποχές που δεν υπήρχε και κρίση τα μέλη για να κάνει μεταγραφές. Το συνεχίζατε μέχρι τα τελευταία χρόνια ώσπου σιγά σιγά το εφαρμόσατε και εσείς γιατί τα ταμεία σας ήταν μείον.

Είδατε τι κάνει και κερδίζει ο Ολυμπιακός στον ερασιτέχνη τα τελευταία χρόνια και κάνατε ένα πολύ ωραίο copy/paste με τις κάρτες μελών.

Τελικά ποίοι είναι τα πρόβατα σήμερα;

Για να συνεχίσουμε στο μπάσκετ του ΠΑΟ, όπου εκεί έχετε σπάσει τα κοντέρ. Από το φεύγω – μένω στη Euroleague, μέχρι τα διαρκείας που βγάλατε φέτος με γήπεδα που δεν θα μπαίνει κόσμος ακόμα, και δεν ξέρουμε πότε θα επιτραπεί. Και επειδή ο ντι πι τζι σας άφησε στα κρύα και είπε ομάδα με έσοδα έξοδα, επειδή φυσικά δεν υπάρχει κίνηση στα διαρκείας αφού θα δείτε τους αγώνες από τον καναπέ, έβγαλαν ανακοίνωση για έκπτωση στα διαρκείας της επόμενης σεζόν σε όσους αγοράσουν φέτος.

Ωραίο αυτό, διαρκείας για να βλέπεις την ομάδα σου από το σπίτι και την “κακιά” NOVA, όπου επίσης σας πολεμάει, μην ξεχνάτε τι έγινε πέρυσι με δημοσιογράφους τους.

Στο ποδόσφαιρο δεν πάτε πίσω. Έγινε η κίνηση ματ και του αιώνα από τον Αλαφούζο με το PAO TV όπου θα έφερνε έσοδα πιο πολλά από ποτέ. Με το πρώτο φιλικό να γίνεται μάλλον μέσω web cam από κάποιο laptop.

Παράλληλα ξεσηκώσατε κάποιες από τις υπόλοιπες ομάδες τις Superleague να φύγουν από NOVA και άλλες όπως ο Βόλος, ήθελαν επίσης δικό τους κανάλι. Το αποτέλεσμα; Σήμερα με την ουρά στα σκέλια επιστροφή στη NOVA.

Σε όλο αυτό το διάστημα από τον ένα αθλητικό σταθμό που είχε μείνει (την ΕΡΑ δεν την μετράω καν), οι πράσινοι παραγωγοί μας τα είχαν κάνει ζέπελιν όπως μας τα κάνουν χρόνια τώρα με τους επενδυτές από Ταΐλάνδη, με τον Βοτανικό και άλλα όμορφα, για την κορυφαία κίνηση του ΠΑΟ και το μεγάλο project όπου θα φέρει ζεστό χρήμα στα ταμεία. Αλήθεια τους έχουν κάνει ιδιαίτερα μαθήματα για να λένε όλοι το ίδιο ποίημα;

Κρίμα να μην υπάρχει και η ΠΡΑΣΙΝΗ να μας ενημέρωνε όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Τον ίδιο δρόμο τράβηξε και ο ΠΑΟΚ, όπου από πέρυσι επίσης ζέπελιν ότι έβγαλε πιο πολλά από όσα τους έδινε η NOVA… αλλά η επιστροφή στην ψηφιακή πλατφόρμα μάλλον άλλα μαρτυράει.

Τo FFF μάλλον είναι ζόρικο και το ταμείο μείον, οπότε η επιστροφή ήταν μονόδρομος. Βέβαια κάποια πρόβατα έτρεξαν να ανανεώσουν και για το επόμενο έτος μη χάσουν την ασπρόμαυρη αρμάδα στα εντός έδρας και τα ντέρμπι με Βόλο και Παναιτωλικό.

Η μοναχοκόρη, δεν μιλάει γιατί γενικά είναι σφιχτή στα οικονομικά της και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος φέτος να μην παίξει Ευρώπη και να χαθούν έσοδα που ίσως περίμεναν.

Βλέπετε τα μπετά δεν έχουν τελειώσει στην Αγιά Σοφιά… εεε σόρρυ ΟΠΑΠ Αρένα, πάει το ιστορικό όνομα που επίσης μας τα είχαν κάνει ζέπελιν για το κέντρο του κόσμου και του πολιτισμού της Μικράς Ασίας στη Ν. Φιλαδέλφεια, δυστυχώς επωλήθη και το όνομα.

Η μοναχοκόρη λοιπόν που δεν κάνει ενστάσεις, αλλά σηκώνει πρωταθλήματα στα χαρτιά όπως έγινε στο χάντμπολ, βέβαια για τα επόμενα 50 χρόνια θα μιλάνε για Βάλνερ και εγκληματική που έκλεβε τα πρωταθλήματα από τον ιδρώτα του Γεωργέα και Ραμπεσαντρατανά…

Θα έρθουν και άλλα υπομονή… μέχρι τότε αφιερωμένο