ArisFC_OlympiacosFC_Superleague_2020_redview
28 Νοεμβρίου, 2020
Banner

Νίκησε τον καθρέφτη του και μόνος στην κορυφή

Τα παιχνίδια με τον Άρη για ένα είσαι σίγουρος, ότι θα έχουν γκολ. Αυτό είναι το στανταράκι όπως επίσης στανταράκι είναι ότι με τον Άρη θα δεις καλό παιχνίδι. Είναι από τις ελάχιστες ομάδες που δεν κλείνεται πίσω αλλά και ούτε παίζει με μοναδικό σκοπό να χαλάσει το παιχνίδι του αντιπάλου.

Μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο αφού κάνει βήματα για να μπει σφήνα στους πρώτους τώρα που δεν υπάρχει ΠΑΟ αλλά και οι άλλοι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δεν έχουν και καμιά σούπερ διαφορά.

Μπορεί να πει κάποιος ότι ο Άρης είναι καθρέφτης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του. Πάνω κάτω την ίδια λογική έχει με παίκτες που έχουν να δείξουν κάτι αλλά δεν είναι επιπέδου Ολυμπιακού.

Προσωπικά μου άρεσε το παιχνίδι και ειδικά το ξεκίνημα χωρίς διακοπές με μάχες στο κέντρο έδειχνε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο βράδυ εάν δεν μπορέσει να ξεκλειδώσει την αμυντική τακτική του Άρη.

Εάν όμως έχεις Φορτούνη ξέρεις, ότι ένα στημένο σου φτάνει για να βάλεις γκολ και να κυλήσει το παιχνίδι όπως εσύ θέλεις.

Ο Μαρτίνς κατέβασε την ομάδα όπως συνήθως την κατεβάζει και οι επιστροφές ΧολέμπαςΕλ Αραμπί του έλυσε τα χέρια για να μην κάνει αλχημείες.

Σε όλες τις θέσεις παίκτες που παίζουν τη θέση τους και επιστροφή στα γνωστά. Έχω γράψει σε προηγούμενο κείμενο ότι παιχνίδια πριν ή και μετά από αγώνες Champions League κρύβουν παγίδες, γιατί οι παίκτες μπορεί να έχουν το μυαλό τους εκεί ή να έχουν επηρεαστεί από το αποτέλεσμα του αγώνα.

Κάτι τέτοιο δεν είδα, ίσα ίσα είδα ότι μπήκαν και δυνατά σε φάσεις και μου άρεσε. Μου άρεσε που είδα μετά από καιρό και τσαμπουκά μέσα στο παιχνίδι με διάφορες κινήσεις κάποιων παικτών.

Στα θετικά ότι πάλι σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο, μόλις το 2ο γκολ αλλά θα έρθουν και άλλα, ή όποια τύπου κατάρα υπήρχε έσπασε.

Στα επίσης θετικά του παιχνιδιού ο Βρουσάι που πήγε να βάλει γκολ αλά Μέσι, αφού περνούσε για πλάκα τους αμυντικούς του Άρη. Ο μικρός δεν χάνει ούτε λεπτό από τις ευκαιρίες που του δίνει ο Μαρτίνς και εάν συνεχίσει έτσι είναι θέμα χρόνου να μπει στο rotation.

Θα δώσει τρομερές λύσεις αφού είναι ένα στυλ Ποντένσε μπορεί να πει κάποιος. Παίρνει τη μπάλα και μπουκάρει περιοχή, κάτι που λείπει φέτος αφού στα εξτρέμ είτε με Βαλμπουενά είτε με Μασούρα δεν είναι τέτοιου στυλ. Ο Ραντζέλοβιτς είναι κάπως αλλά είναι μια του ύψους μια του βάθους. Του έκανε καλό η Ολλανδία και πιστεύω θα δώσει λύσεις και γκολ στη μεγάλη σεζόν που έχουμε ακόμα και με COVID είναι απρόβλεπτη.

Άλλοι 3 βαθμοί για την πορεία προς το πρωτάθλημα και αυτό μετράει. Σε μια έδρα που άλλοι θα χάσουν βαθμούς αφού ο Άρης όπως είπα και στην αρχή δεν είναι ομάδα που λες τα κάνει τώρα και θα ξεφουσκώσει μετά. Ο προηγούμενος προπονητής του έχει κάνει καλή δουλειά και φαίνεται.

Σειρά έχει ο αγώνας των αγώνων για τη συνέχεια στην Ευρώπη, το must win για να σιγουρέψει πρόκριση είτε σε Europa είτε σε Champions League εάν κάτσει και το άλλο αποτέλεσμα.

Στη Μασσαλία μπορεί να κάνει το διπλό απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας. Το βασικό είναι να μην προκύψουν άλλα προβλήματα και η ομάδα να πάει ολόκληρη για να τα παίξει όλα για όλα. Θα μου πει κάποιος ότι έχουμε και το τελευταίο παιχνίδι εάν τυχόν έρθει άλλο αποτέλεσμα. Εγώ θέλω να το τελειώνουμε τώρα μια και καλή και στο τέλος να πας για το κάτι παραπάνω.

Μπορεί τη νίκη και πιστεύω θα την κάνει σκοράροντας δις…

ΥΓ: Για τον Μπουχαλάκη δεν θα γράψω τίποτα… θα τα γράψει αύριο η Sportime που τα ξέρει όλα