OlympiacosBC_RealMadridBC_Euroleague_2020_RedView
19 Δεκεμβρίου, 2020
Banner

Μήπως να φουσκώσουμε εμείς λίγο ρε παιδιά ….

Να είμαστε δίκαιοι ? Να είμαστε λέω εγώ ..

Ο Ολυμπιακός σήμερα έκανε την πέμπτη του εντός έδρας ήττα σε 8 ματς. Ο Ολυμπιακός του περσινού έτους πέντε ήττες εντός είχε μετά από 14 παιχνίδια …Για την ακρίβεια 5 εντός ήττες είχε μετά από τις 28 αγωνιστικές που έγιναν …

Χάθηκε λοιπόν απόψε άλλο ένα ματς .. από αυτά που ο Ολυμπιακός το είχε .. μπορούσε .. που θα ξαναβρείς Ρεάλ μετά από δύο παρατάσεις .. που θα ξαναβρείς Ρεάλ με 12 πόντους στην πρώτη περίοδο ; με 18 λάθη … μια Ρεάλ που σου έκανε δώρο το ματς ..;;;

Πνευματικά εκτός παιχνιδιού και με λάθος στόχευση από την αρχή του,αφού ποτέ δεν δοκιμάστηκε κάτι για να ανατραπούν οι ισορροπίες . Πως είναι δυνατόν δηλαδή , απόψε ειδικά ,που η παρουσία στο παρκέ του Ταβάρες ήταν καθοριστική , να μην δοκιμαστεί καθόλου ένα σχήμα με τον Λιβιό στο 5 , ώστε να τον τραβήξει μακριά από το καλάθι και να δημιουργηθούν κάποιοι διάδρομοι ώστε να σταματήσουν να κουτουλάνε όλοι πάνω του ? Την Τρίτη είδαμε τον Παπαγιάννη των 2.20 να σουτάρει 4 τρίποντα απέναντι στον Ταβάρες .. είναι δυνατόν να προσπαθούν σε όλο το ματς παίκτες αρκετά πιο κοντοί να βάλουν καλάθι μπροστά του με αυτόν παρκαρισμένο μέσα στην ρακέτα του ..??

Είναι δυνατόν να μένει η μπάλα στα χέρια μας 2 φορές στην επίθεση , και να μην έχει ακουστεί από τον πάγκο (κόουτς , σταφ, παίκτες) μια φωνή ότι τελειώνει ο χρόνος .. Είναι δυνατόν να σχεδιάζει ο κόουτς επίθεση στο time out για τα τελευταία δέκα δεύτερα του ημιχρόνου , και να μπαίνεις μέσα και να προσφέρεις την μπάλα στον αντίπαλο ?? Είναι δυνατόν την μοναδική φορά που έχεις την μπάλα στα χέρια σου με ανοικτό γήπεδο ( με τον Ταβαρες στην πλάτη σου) , και πρέπει να πας στο καλάθι χωρίς αύριο να πάρεις ένα φάουλ να βάλεις μια βολή , να κερδίσεις το ματς , εσύ να στέκεσαι στο τρίποντο και να ψάχνεις την πάσα σε κάποιον άλλο λες και χάνεις με 3 πόντους ??

Όπως έχω πει και από την αρχή δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν τελικά φέτος μπούμε οκτάδα η τετράδα … με ενδιαφέρει δηλαδή .. αλλά ότι και να γίνει τελικά τουλάχιστον να χτίσουμε κάτι για το μέλλον θα πρέπει να είναι το ζητούμενο . Δεν το βλέπω αυτό .

Ο καιρός περνάει γρήγορα και ήδη έχουμε φτάσει στα 15 ματς στην διοργάνωση σχεδόν τα μισά ματς που έχει να δώσει αυτή η ομάδα για φέτος δηλαδή έχουν φύγει . Διακρίνω μια λανθασμένη χαλαρότητα από την ομάδα , και μία αδικαιολόγητη έπαρση από τον κόσμο της .Από εμάς ..

Τα ματς περνάνε και δεν ξαναγυρνάνε ..δεν νομίζω ότι κάποια ήττα καλύπτεται με κάποια νίκη εκτός προγράμματος . Φέτος ειδικά δεν υπάρχει νίκη εκτός προγράμματος …υπάρχουν πολύ δύσκολα ματς .. και λίγο πιο δύσκολα .. Τα αποτελέσματα τα ίδια το δείχνουν αυτό φέτος . Εμείς κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα εκτός … και η Μακάμπι την κέρδισε … και η Ζενίτ κέρδισε την Εφές εκτός ..και η Αρμάνι … και η ομάδα ανέκδοτο φέτος όπως είναι τελευταία η Φενέρ , κέρδισε την Εφές εκτός ..και η Βαλένθια κέρδισε την Ρεάλ στην Μαδρίτη …και ο ΠΑΟ κέρδισε στο Μιλάνο ..και η Άλμπα κέρδισε στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑ …. οκ σταματάω … νομίζω ότι καταλάβατε τι εννοώ …

Έχουμε φτάσει σχεδόν στην μέση και ασχολούμαστε με το πότε θα ξεφουσκώσει η Μπάγερν και η Βαλένθια μπας και μπούμε στην οκτάδα … Και να σας πω κάτι … αν μπούμε οκτάδα τελικά , μετά από όλα αυτά … ίσως να έχει χαθεί μια ευκαιρία για ακόμα πιο ψηλά …Δεν είναι κρίμα ??

Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να φουσκώσουμε εμείς ;;

ΥΓ1: Αν για κάποιους παίκτες είναι βαριά η φανέλα και μεγάλη η πίεση σε αυτές τις συνθήκες ,τρέμω στην ιδέα πως θα ένιωθαν μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο να γκρινιάζει μετά από κάποιο λάθος τους ..

ΥΓ2: Δεν θέλω άλλους παίκτες … ούτε άλλον προπονητή … να γίνουν καλύτερη ομάδα όλοι μαζί θέλω …