Fener_Olympiacos_Euroleague_2020_RedView
23 Δεκεμβρίου, 2020
Banner

Συγνώμη λάθος …

Πάει και αυτό το ματς και άλλη μία ήττα απόψε μετά από κακή και πάλι εμφάνιση. Όσο και αν φαίνεται παράξενο προσωπικά την έβλεπα να έρχεται από την πρώτη περίοδο . Πολύ απλά γιατί όσα τρίποντα και να βάλεις σε κάποιο διάστημα του παιχνιδιού .. κάποια στιγμή θα σταματήσεις , ο Ολυμπιακός είχε ένα απίστευτο ποσοστό από μακριά στην πρώτη περίοδο ποτέ δεν κατάφερε όμως να χτίσει διαφορά όπως έκανε στην Βαρκελώνη γιατί δεν μπορούσε να σταματήσει την Φενέρ ποτέ η οποία σκόραρε 22-23-21-18 πόντους σε κάθε περίοδο.

Όταν ήρθε το συνηθισμένο κόλλημα στην επίθεση στην δεύτερη και τρίτη περίοδο όλα τελείωσαν . Απλά κάποια τρίποντα του Βεζένκοφ ανησύχησαν λίγο την Φενέρ στο τέλος .

Ακούω πολλά για το πρόβλημα της ομάδας στο 5 . Θα συμφωνήσω ότι ο Έλις είναι soft (και στο μυαλό και στις αποφάσεις) ο Μάρτιν είναι αρκετά καλύτερος αλλά χάνει σε μάκρος , αλλά όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν μακιγιαριστεί αν δεν υπήρχε για εμένα το βασικό πρόβλημα φέτος . Για να μην μου την πέσετε οι fan των Σλούκα και Σπανούλη (είμαι fan και των δύο) θα τους αντιμετωπίσω το ίδιο , χωρίς να ξεχωρίσω τα νούμερα τους . Γιατί αυτούς θα μου πείτε ? Απλά γιατί αυτοί οι δύο έχουν την μπάλα στα χέρια τους , το κουμάντο , και αποφασίζουν . Λοιπόν :

Φενέρ – Ολυμπιακός : Σλούκας / Σπανούλης 5 λάθη … Ολυμπιακός 14

Ολυμπιακός – Ρεάλ :Σλούκας / Σπανούλης 6 λάθη … Ολυμπιακός 15

Ολυμπιακός – Βαλένθια : Σλούκας / Σπανούλης 4 λάθη ….. Ολυμπιακός 8

Ερ. Αστέρας – Ολυμπιακός : Σλούκας / Σπανούλης 9 λάθη …… Ολυμπιακός 18

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός : Σλούκας / Σπανούλης 0 !!! λάθη …Ολυμπιακός 11

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός : Σλούκας / Σπανούλης 8 λάθη …. Ολυμπιακός 17

Ενδεικτικά λοιπόν αναφέρω 6 πρόσφατα ματς …. Πιο από αυτά σας έμεινε στο μυαλό ??

Ξέρω μην μου απαντήσετε .

Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα καθοδήγησης , και μέσα και έξω από το παρκέ ..βασικά αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα …Όσο καλές οδηγίες και να δώσει ένας προπονητής αν ο αθλητής δεν εκτελέσει πιστά ….τότε υπάρχει πρόβλημα …

Και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος …μην νομίζετε ότι τα λάθη τα κάνουν μόνο ο Σλούκας και ο Σπανούλης , απλά αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να συμμαζέψουν την <<μπασκετική αγραμματοσύνη >> που εμφανίζουν κάποιοι άλλοι …..

ΥΓ: Λάθη κάνουν όλες οι ομάδες , δεν είναι προνόμιο του Ολυμπιακού , απλά ο Ολυμπιακός προσπαθεί να χτίσει , να βρει ρυθμό ..χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση και μυαλό μέσα στο κεφάλι

Καλά Χριστούγεννα και υγεία σε όλους ..