Olympiacos_AEKfc_Superleague_2021_RedView
4 Ιανουαρίου, 2021
Banner

Το ήξεραν από την Δευτέρα οι ρεπόρτερ ΑΕΚ – Κίνδυνος υποβιβασμού για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 3-0 στο μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Super league 1 όμως τα «ερυθρόλευκα» χαμόγελα δεν θα κρατήσουν για πολύ, αφού κάποιοι ρεπόρτερ της ΑΕΚ ετοιμάζονται να θέσουν εαυτούς στη διάθεση της ομάδας και να δώσουν ένα καλό μάθημα στους Πειραιώτες.

Βλέπετε, πολλοί από αυτούς γνώριζαν από την προηγούμενη Δευτέρα το τελικό σκορ του χθεσινού αγώνα και από τη στιγμή που τα ματς τελειώνουν με 3-0 είναι στημένα, τα λαγωνικά ξεκίνησαν ήδη τη δουλειά και έδωσαν όσα στοιχεία έχουν στη διάθεσή του στον Γεωργέα, προκειμένου αυτός να σύρει στα δικαστήρια τον Ολυμπιακό.

Η ανησυχία πλέον είναι έκδηλη στο λιμάνι και οι Πειραιώτες για μια ακόμα φορά φαίνεται πως θα υποβιβαστούν και ίσως να τους αφαιρεθεί και κανένας τίτλος.

Ήδη ο πρώην αμυντικός της Ένωσης έχει κάνει το πρώτο ραντεβού με τους δικηγόρους του προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού το κείμενο της αγωγής που θα υποβάλλουν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Red View, ο Γεωργέας θα ισχυριστεί ότι άπαντες γνώριζαν πως ο Ελ Αραμπί θα σκοράρει δύο φορές, μια στο πρώτο ημίχρονο και μια στο δεύτερο, ενώ φυσικά θα αναφερθεί και στο σκανδαλώδες πέναλτι με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να υποδεχτούν την επάνοδο στην αγωνιστική δράση του μεγάλου τους αστεριού, Ματιέ Βαλμπουενά, που όχι μόνο κέρδισε την εσχάτη των ποινών, αλλά την μετέτρεψε και σε γκολ.

Λέγεται πως η Δίκη της Δευτέρας έχει ήδη καταδικάσει τους νταμπλούχους Ελλάδας σε ισόβιο αποκλεισμό από όλες τις παγκόσμιες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ενώ γίνονται σκέψεις ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, να εκδοθεί σε χώρα που επιτρέπονται οι λιθοβολισμοί, ώστε να δικαστεί εκεί.

Πολλά site που παλεύουν εδώ και χρόνια για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα καλύψουν το ρεπορτάζ με συνεχόμενα blogs και θέματα του πεζοδρομίου, ώστε για μια ακόμα φορά να τιμωρηθεί σκληρά ο Ολυμπιακός και να αναδείξουν την εξαιρετική σχέση των Πειραιωτών με την ΕΠΟ και τη διοίκηση της Super league.

Στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, άπαντες βρίσκονται σε πανικό και το νομικό επιτελείο έχει σηκώσει τα μανίκια ώστε να χαραχτεί η υπερασπιστική γραμμή του συλλόγου. Λέγεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήδη έχει θέσει τον Ελ Αραμπί εκτός ομάδας επειδή με τα δύο του γκολ έθεσε σε κίνδυνο την υστεροφημία του συλλόγου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και με τον Πέδρο Μαρτίνς, αφού η διοίκηση έχει μπει σε σκέψεις για το γεγονός ότι ενώ έβλεπε την κατάληξη του τελικού σκορ, επέτρεψε στους παίκτες του να σημειώσουν και τρίτο τέρμα, ρίχνοντας στα τάρταρα την αξιοπιστία της ομάδας.

Ερωτηματικό παραμένει η στάση των κ.κ. Μελλισανίδη και Σαββίδη. Λέγεται ότι μαλώνουν για το ποιος θα δανείσει στον άλλον τους δικηγόρους τους, προκειμένου να υπάρξει κοινή γραμμή των δύο στη δίκη.

Όπως και να’ χει, ο Ολυμπιακός για μια ακόμα φορά βρίσκεται σε δύσκολη θέση και οι εξελίξεις στο λιμάνι αναμένεται να είναι καταιγιστικές…