OlympiacosBC_Vilerban_Euroleague_2021_RedView
15 Ιανουαρίου, 2021
Banner

Δεν κέρδιζε ούτε σε άλλες δέκα περιόδους

Λοιπόν το παιχνίδι δεν είναι για πολλά πολλά. Άλλα 65 περιόδους να παίζαμε έτσι όπως ήταν ο Ολυμπιακός σήμερα δεν κέρδιζε με την καμία. Αυτόν τον αγώνα με την εικόνα που είχε σήμερα, διότι όταν ξαναπαίξουν θα είναι διαφορετικά.

Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων φαίνεται στη βαθμολογία, σήμερα έτυχε η ομάδα να μην είχε το μυαλό της αφού είναι φανερή η κούραση από την υπερπροσπάθεια στο Ισραήλ. Παραμένει μια ήττα αλλά…

Εάν κάποιος τη Δευτέρα πριν το παιχνίδι με τη Μακάμπι, σας έλεγε κάποιος ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει σε αυτή τη δυάδα μία νίκη μία ήττα, που νομίζατε θα τις έκανε;

Σωστά θα λέγατε βάση εικόνας και δυναμικής. Ότι το παιχνίδι που θα έχανε θα ήταν στο Ισραήλ γιατί η Μακάμπι είναι πιο δυνατή από την αδύναμη Βιλερμπάν που θα έπαιζε και στο ΣΕΦ. Πάλι μια μια ήρθε το σύνολο, αυτό που πάνω κάτω αρκετοί είχαμε στο μυαλό μας.

Το καλό εάν υπάρχει καλό αφού είναι ήττα, είναι ότι την ήττα την έκανε από ομάδα που ναι μεν θα την κερδίσουν και άλλοι πολλοί εύκολα δύσκολα, αλλά δεν επηρεάζει στη βαθμολογία για την 8άδα. Γιατί ο Ολυμπιακός κέρδισε τον “καλό” αγώνα, δίπλωσε τις νίκες με μια ομάδα που θα παλέψει και μάλλον θα είναι στην 8άδα, όπου την θέλουμε φυσικά για τις ισοβαθμίες.

Σίγουρα εάν έκανε το 2 στα 2 θα μιλούσαμε αλλιώς, αλλά έχει την ευκαιρία την Τρίτη στη Γαλλία να κερδίσει και να συνεχίσει στο στόχο του για την 8άδα, όπου θα το γράφω συνέχεια, θα είναι!

Δεν μπορείς να πεις πολλά για το παιχνίδι αφού η εικόνα δεν άλλαζε. Ο Σλούκας να του έχει βγει όλη η κούραση και τον Ολυμπιακό να μην βρίσκει τις λύσεις για το σκοράρισμα σε ένα τραγικό βράδυ.

Το σκορ είναι αστείο για αυτό τον Ολυμπιακό που μας έχει συνηθίσει αλλιώς, αλλά μας έχει συνηθίσει επίσης και σε τέτοιες καταστάσεις. Να νικάει σε έδρες όπως της Μακάμπι και να χάνει στο ΣΕΦ, από τις χειρότερες. Μια ματιά στο παρελθόν το κάνει πάντα κάθε χρόνο αυτό.

Τώρα θα πάει Γαλλία και Λιθουανία και μπορεί να γυρίσει με το 2 στα 2, το κάνει έτσι γίνεται με αυτή την ομάδα τι να κάνουμε. Δεν έχει τη σταθερότητα της ΤΣΣΚΑ κάνει αυτά τα “ανώμαλα”, και με αυτά θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

Δεν έχει να σχολιάσει κάποιος τίποτα. Τώρα μόνο ξεκούραση και όλα για το διπλό εκεί μέσα να πάνε με αέρα σε επίσης δύσκολη έδρα. Είπαμε ο Ιανουάριος είναι δύσκολος με συνεχείς αγώνες, αλλά θα βγουν πράγματα από αυτό το μήνα. Στη Γαλλία δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη αυτό είναι το στάνταρ, είναι υπέρ must win παιχνίδι.

Αυτά δεν έχω να γράψω κάτι παραπάνω, το παιχνίδι στη Γαλλία θα είναι ξεκίνημα για άλλο ένα σερί.