Atromitos_OlympiacosFC_Superleague_2021_RedView
25 Ιανουαρίου, 2021
Banner

Better call ΚΦ7

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα,

Κυριακάτικος Ολυμπιακός χτες στο Περιστέρι με μια εμφάνιση που θύμισε παραγγελία σε γνωστό bar.

Τι να βάλω ρε παιδιά ? ρωτάει ο barman

Το γνωστό απαντάει ο Θρύλος.

4-3-3 χτες με Μπουχαλάκη γιατί έπρεπε να πάμε την Τετάρτη χωρίς να ανοίξει μύτη. Έτσι και έγινε, μια συντηρητική προσέγγιση του παιχνιδιού από τον coach, μην γίνει κανένα κακό πίσω και τρέχουμε.

Μπροστά το γνωστό σενάριο, λίγο από αριστερά λίγο από δεξιά και εάν δεν σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο δεν πειράζει. Τηλεφωνάκι στο ΚΦ7, να μπει στο ημίχρονο να τσουλήσει λίγο την μπαλίτσα για να ξαναπάρουμε μπρος.

Συμβαίνει και στην πραγματική ζωή η παραπάνω ιστορία, έχεις γκομενέτο καβάντζα, στις δύσκολες παίρνεις τηλεφωνάκι να έρθει να περάσουμε ωραίο ΣΚ, αλλά κάποια στιγμή παίρνεις και ξαναπαίρνεις και το γκομενέτο δεν το σηκώνει. Κάτι τέτοιο φοβάμαι ότι θα γίνει και με τον ΚΦ7 και μετά θα μας φταίει που δεν μαρκάρει.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης, πρέπει η ομάδα να βάλει τα καλά της και να κάνει εμφάνιση Champions League. Εμφάνιση που το λιμάνι θα είναι βαθύ, όπως και η διαφορά μας με τους αντιπάλους μας.

Σε αυτό το παιχνίδι είναι επιτακτικό να ξεκινήσει ο ΚΦ7 και ο Γάλλος να έρθει από τον πάγκο. Στα φτερά Μπρουμά και Βρουσάι και όπως έλεγε και ο Sir Takis, πάμε για goal και θέαμα.

Το πρωτάθλημα έχει ήδη κατακτηθεί. Παίχτες επιπέδου η φετινή ομάδα διαθέτει. Η διοίκηση φέρνει και άλλον παιχταρά στην άμυνα και θα συνεχίσει με εξτρέμ.

Το μήνυμα έχει σταλθεί ήδη στου Ρέντη, ευχαριστούμε πολύ για το πρωτάθλημα αλλά περιμένουμε την Ευρώπη.