OlympiacosFC_PAOK_Superleague_2021_RedView
28 Ιανουαρίου, 2021
Banner

Δωρεάν μαθήματα Champions League

Καλημέρα φίλοι μου,

όπως είχαμε επισημάνει στα τελευταία μας άρθρα, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, θα ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μας, λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει την PSV. Περιμέναμε μια εμφάνιση Champions League και τελικά κάτι τέτοιο είδαμε.

Για να μην υπάρχουν απορίες, στο τι σημαίνει Champions League, θα περιγράψουμε λίγο τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Είναι παιχνίδια λοιπόν, που χρειάζεται και τα 90′ λεπτά  να είσαι συγκεντρωμένος, να αξιοποιήσεις στο έπακρον τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται για σκοράρισμα, το τέρμα σου να σε βοηθήσει την κρίσιμη στιγμή, και για να μην μακρηγορούμε, το ποιο βασικό είναι να υπάρχει προπονητικό σχέδιο.

Η ομάδα μας παρουσίασε όλα τα παραπάνω και τα ΔΙΔΑΞΕ στην ομάδα του ΠΑΟΚ, μιας που η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει συμμετέχει ποτέ στην διοργάνωση.

Η ομάδα έδειξε υπομονή, ο coach διάβασε το παιχνίδι του αντιπάλου, έκανε τις κατάλληλες εσωτερικές αλλαγές και η νίκη ήρθε με εμφατικό τρόπο. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν φόρεσαν τα καλά τους, έδειξαν συνέπεια στο πλάνο του προπονητή και η νίκη ήταν μονόδρομος.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Πρώτον : Καλός χρυσός ο Ανδρούτσος, αλλά το καλύτερο back που διαθέτουμε φέτος είναι ο Ραφίνια.

Δεύτερον : Το παράδειγμα του Oleg, μας φανερώνει το κουτόχορτο που μας πουλάνε οι ΑΡΔ, όταν ένας παίχτης που πήραμε, χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, του λείπει η γυναίκα του, το καφενείο του χωρίου και όλες αυτές οι πίπες που διαβάζουμε όταν δεν μας βγαίνει μια μεταγραφή βλέπε Πέπε.

Τρίτον: Φανταστείτε αύριο τα πρωτοσέλιδα να γράφανε Ρωμαίος Ο Ανδρέας, πρόταση από την Ρόμα που δύσκολα μπορεί η ομάδα να την απορρίψει. Κλάμα θα ρίχναμε για τον Ανδρέα. Μην φεύγεις Ανδρέα. Αναπροσαρμογή συμβόλαιο στον Ανδρέα κτλ κτλ.

Τέταρτον : Τον Μάριο και τα μάτια μας. Γκολ με ΑΕΚ, Γκολ με ΠΑΟΚ, το έχει το παιδί πως να το κάνουμε.

Πέμπτον : όταν λέμε ότι σε κάθε γραμμή πρέπει να έχεις το λιγότερο από έναν παιχταρά εννοούμε Σά, Σεμέδο, Εμβιλά, Ελ Αραμπί.

Έκτο : Έχουμε στηρίξει επανειλημμένος τον ΚΦ7 από τα άρθρα μας. Στα δικά μας μάτια ο ΚΦ7 δεν γίνεται απλά να είναι καλός. Πρέπει να είναι ο αρχηγός. Σε παιχνίδια όπως το χθεσινό πρέπει να αφήνει την σφραγίδα του.

Έβδομο : Πόσο κρίμα να μην είμαστε μέσα στο χθεσινό παιχνίδι. Η χθεσινή βραδιά θα ήταν ένα επικό pot pouri όλων των συνθημάτων. Στην υγεία σας ρε παιδιά με Σπύρος Παπαδόπουλο να δίνει τον ρυθμό.

20 ημέρες πριν το παιχνίδι με την PSV, πάμε δυνατά ρε Θρύλε!