OlympiacosFC_OFI_Superleague_2021_RedView
8 Φεβρουαρίου, 2021
Banner

Τα credits πάνε στον Μαρτίνς

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα,

το χθεσινό ματσάκι με τον ΟΦΗ δεν χρειάζεται αναλύσεις. Η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση αλλά σε ακόμα καλύτερη κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο coach.

O Mαρτίνς απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη της διοίκησης, καταστρώνει τα σχέδια του με άξονα την δικαιοσύνη και την προσπάθεια των παιχτών, ανακατεύει την τράπουλα συνεχώς με αποτέλεσμα όλοι οι παίχτες να είναι στην τσίτα.

Το τρικάκι, βασικός, πάγκος, εξέδρα και πάλι βασικός δείχνει να δουλεύει στην ψυχολογία των παικτών, ξέροντας εκ των προτέρων ότι ο coach δεν τους έχει ξεχασμένους αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους ζητήσει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Επίσης ο δανεισμός Πέπε και Λοβέρα έδειξε ότι ο coach δεν έχει εμμονές, είναι μέσα στην ομάδα και όποιος προσπαθεί θα παίξει. ΤΕΛΟΣ

Έτσι και χτες, παρόλο που ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας είδαμε έναν Μασούρα να τρέχει συνεχώς, τον Ανδρούτσο να ανεβοκατεβαίνει τις πλευρές, ακόμα και τον Γάλλο ή τον ΚΦ7 να παίζουν με φρεσκάδα και όρεξη .

Είναι σημαντικό σε έναν οργανισμό, όλοι να νιώθουν σημαντικοί και δεν είναι τυχαίο πως παίχτες που στην αρχή της χρονιάς ήταν τριτοδεύτερες επιλογές, όχι μόνο έχουν πάρει παιχνίδια σε θέση βασικού αλλά εξελίσσονται και σε καινούργιες προσθήκες. (Βρουσάι – Ανδρούτσος)

Επί της ουσίας, επειδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μαρτίνς δημιούργησε ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα.

Έχουμε μια σειρά αγώνων που όλοι οι παίχτες θα χρειαστούν, οι καινούργιες μεταγραφές θα ενταχθούν στο σύνολο και η ομάδα θα παίξει την ζαριά της στην Ευρώπη.

Το μόνο που έχουμε να σημειώσουμε είναι το εξής : ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ…