Call_of_Duty_Olympiacos_RedView
15 Φεβρουαρίου, 2021
Banner

Call of Duty

Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα,

Τραγική εμφάνιση σε ένα ακόμα ντέρμπι έκτος έδρας για την ομάδα μας. Δεν μπορώ να ακούω ότι απλά χάσαμε ένα παιχνίδι. Δεν χάσαμε ένα παιχνίδι, χάσαμε ένα ντέρμπι. Τα ντέρμπι γράφονται στην ιστορία. Η ιστορία γράφεται και δεν ξεγράφεται. Χτες η ομάδα μας, δέχτηκε μια κακή ήττα, τελεία και παύλα.

Να σας πω την αλήθεια, ποιο πολύ από την ήττα, με πείραξε η προσπάθεια των παιχτών μας και η αντιμετώπιση του παιχνιδιού από τον coach. Δεν γίνεται να είσαι πίσω στο score από το πρώτο πεντάλεπτο και η αντίδραση να έρχεται στο 80′. Λίγο τσαμπουκά ρε, λίγο νεύρο, λίγο Θρύλος ρε γαμώτο. Όλοι υστέρησαν χτες, σε ένα παιχνίδι που γνώριζαν ότι έπρεπε να το κερδίσουν πάση θυσία, έστω και με μισό μηδέν.

Αρχίζω με τον Μαρτίνς. Εάν στο 9΄λεπτό αποφασίζεις ότι είναι καλύτερα να παίζει ο Σωκράτης αριστερά και ο Σεμέδο δεξιά, ο Φορτούνης στο κέντρο και ο Τιάγκο αριστερά, ο Καμαρά την πρώτη μπάλα όχι ο Μπουχαλάκης, και άλλα τέτοια μπαλώματα, που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, συγνώμη αλλά πιάστηκες αδιάβαστος στην προετοιμασία του παιχνιδιού. Επίσης η κουτοπονηρία να βάλεις τον Καίπερς και να μην δοκιμάσεις έστω για 5 λεπτά, Χασάν και Ελ Αραμπί, για να μας δείξεις ότι απλά και σήμερα κάνουμε rotation ήταν κακόγουστη. Είσαι 3 χρόνια στον λιμάνι, μας προσφέρεις πολλά αλλά σου προσφέρουμε και πολλά. Το ξέρεις ότι ειδικά τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι must win και δεν χρειάζεται κάποιος να σου εξηγήσει κάτι παραπάνω. Σε λίγο θα έκανες rotation και τον εαυτό σου.

Πάμε και στην ομάδα.

Σα τραγικός όσο δεν πάει, ΑνδρούτσοOleg παίζουμε ποδόσφαιρο, δεν παίζουμε τρέξιμο πάνω κάτω, έτσι για την φάση. ΣωκράτηΣεμέδο, τον Ιωαννίδη μαρκάρατε ρε, όχι τον Ζλάταν, λίγο σοβαρότητα χρειαζόταν τίποτα παραπάνω. Μπουχαλάκης MVP και εκεί καταλαβαίνεις πόσο χάλια ήταν το υπόλοιπο κέντρο. Καμάρα τράβηγμα αυτιού και γράψιμο στο τετράδιο 2000 φορές, ”θες μεταγραφή, νίκα την βαζέλα”. Τιάγκο Σίλβα από την Νότινγχαμ, στον Θρύλο και μετά δανεικό στην Μποαβίστα στο λέω απλά για να το έχεις στο μυαλό σου. ΚΦ7 είσαι αρχηγός ρε φίλε. Σταμάτα τις κλάψες και τα παράπονα. Η ιστορία γράφεται γρήγορα και δεν θέλει πολύ από ολόκληρο κεφάλαιο να γίνεις απόσπασμα. Βρουσάι λίγος, πολύ λίγος. Χασάν πρώτα πρέπει να σκοράρεις στα ντέρμπι και μετά να κάνεις πρόβες τον πανηγυρισμό που θα επιλέξεις.

Για να τελειώνουμε τα πολλά πολλά. Λίγες ημέρες μείνανε για το μεγάλο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας. Την Πέμπτη αντιμετωπίζουμε την PSV στην έδρα μας και η ομάδα επιβάλλεται να φορέσει τα καλά της, να σοβαρευτεί για να παίξει το παιχνίδι της σεζόν. Δοκιμές τέλος, ανεμελιά τέλος, δικαιολογίες τέλος, μεταγραφολογία τέλος, ήρθε η ώρα για δουλειά. Δουλεία υψηλού επιπέδου, που απαιτεί προσπάθεια, θέληση και αυτοπεποίθηση. Όποιος μπορεί να δηλώσει παρών, διαφορετικά κορδέλα και στο καλό. Το καθήκον σας καλεί.