PAOBC_OlympiacosBC_A1_2022_RedView
12 Απριλίου, 2022
Banner

Περίπατος και κλείδωμα πρωταθλήματος

Τρελοί μου τι γίνεται; Όλα καλά; Σας έλειψα; Μάλλον όχι αλλά δεν πειράζει είμαι και πάλι εδώ! Σας το έχω πει όσοι διαβάζετε από τις αρχές το RedView.gr είναι καθαρά χομπιστικό και γράφω όποτε έχω όρεξη ή όποτε πρέπει να γραφτούν πράγματα που δεν τα γράφουν άλλοι.

Χθες είχαμε ματσάκι στο ΟΑΚΑ για την Α1 με τον Ολυμπιακό μετά την ήττα στο ΣΕΦ να ψάχνει μια και μόνο νίκη εκεί για να πάρει το πλεονέκτημα πάλι. Αυτό θα γινόταν είτε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είτε στους τελικούς των play offs.

Με την εικόνα που έχει αυτός ο Ολυμπιακός φέτος δεν είναι και κάτι δύσκολο να γίνει, στο χέρι του είναι η έκβαση σε κάθε παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη, μοναδικός του αντίπαλος ο ίδιος του ο εαυτός που εάν βρεθεί σε κακή βραδιά τότε είναι δύσκολα τα πράγματα.

Δεν θέλω να ευλογήσω τα μούσια μου (που έχουν μεγαλώσει και αρκετά), αλλά όποιος ήταν ψύχραιμος εκείνο το βράδυ του Νοεμβρίου και διάβαζε το κείμενο μου εδώ στο RedView.gr αυτά που βλέπει και ζει σήμερα απλώς θα τα περίμενε. Όλα ήταν θέμα χρόνου για να μπούνε σε μια σειρά, και να είμαστε στα play offs στη Euroleague αλλά και με πλεονέκτημα έδρας στην Α1.

Κάντε ένα ΚΛΙΚ και ένα κόπο και ξαναδιαβάστε ότι έγραψα στις 23/11/2021. Δεν είμαι ο Κάλχας αλλά πρέπει να σας μάθω να βλέπετε κάποια πράγματα όπως είναι πάντα με το βλέμμα στο μετά και όχι στο τώρα που γίνεται κάτι. Οι πιο πολλοί θα γράψουν για το τι έχουν δει, είναι δύσκολο να γράψεις για το μετά γιατί μπορεί να πέσεις έξω και να στο κοπανάνε. Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν με ενδιαφέρει να “τσαλακωθώ” σε κάτι που το βλέπω και το πιστεύω. Όσοι με διαβάζετε και στα social θα έχετε διαβάσει απόψεις μου που μπορεί να ξενίζουν ή να είναι περίεργες αλλά μετά να βγαίνουν, στα γρήγορα θα γράψω όταν όλοι δημοσιογράφοι και site έλεγαν για ζευγάρι με Εφές… ενώ υπήρχαν ακόμα άλλα 10 σχεδόν παιχνίδια των υπόλοιπων ομάδων, αυτοί είχαν βγάλει συμπέρασμα, το συμπέρασμα του κουβά… πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που πέτυχα σε δικά τους social αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα βάζουν σε κείμενο και τα γράφουν ως γνώμη στα social τους. Τι φοβούνται; Μην πέσουν έξω; Εδώ σε κάθε σεζόν πέφτουν έξω σε μεταγραφές εδώ είχαν πρόβλημα;

Κλείνω την παρένθεση μου με εμένα γιατί αρκετά την ψώνισα.

Ο Ολυμπιακός χθες μπήκε σε ένα δύσκολο παιχνίδι για να παίξει όπως αυτός ξέρει σε μια δύσκολη έδρα, όπου εν ώρα αγώνα είχαμε καπνογόνα αναμμένα και ούτε μια διακοπή για παρατήρηση δεν έγινε από τους διαιτητές, αλλά το ΣΕΦ είναι ζούγκλα 🤡🤡🤡 ξέρω ξέρω…

Παίκτες που δίνουν στο σκοράρισμα δεν ήταν σε καλή μέρα όπως ο Ντόρσει αλλά στις αρχές έδινε λύσεις ο Γουόκαπ που το βασικό του στοιχείο είναι η άμυνα, η ηρεμία και το μοίρασμα παιχνιδιού. Παρόλα αυτά με 3 στα 4 δίποντα έδινε λύσεις. Παπανικολάου στο 3 άστοχος και φαινόταν από κάποια ελεύθερα σουτ στο τρίποντο που άλλες φορές θα έγραφαν, αλλά όταν έχεις από πίσω τον ΜακΧύσικ ξέρεις με ΠΑΟ ότι θα κάνει όργια.

Από το μακρινό Seattle ο 31χρονος Αμερικάνος που το καλοκαίρι δεν γέμιζε το μάτι σε πολλούς όταν έβλεπαν τις μεταγραφές και την παραμονή του, είναι εδώ και αποδεικνύει γιατί ο Μπαρτζώκας τον κράτησε και τον θέλει στην ομάδα. Μπορεί να είναι 1,96 αλλά δεν μασάει σε τίποτα στο διάβα του, για αυτό και πολλές φορές προσφέρει απίστευτες φάσεις με καρφώματα ή τα ζογκλερικά που κάνει κάτω από τη στεφάνη και σκοράρει.

Είναι μοναδικός στην ενέργεια που δίνει στο παρκέ, βάζει το σώμα του μπροστά και όταν βλέπει πράσινο γίνεται κάτι από Hulk και πάντα κάνει καλά παιχνίδια. Όπως χθες που τελείωσε με 18 πόντους και πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟ με 18 επίσης ήταν ο Νέντοβιτς το κατά θεωρεία το μεγάλο τους αστέρι. Εδώ είναι η διαφορά, ένας παίκτης από τον πάγκο και τη λεγόμενη second squad έρχεται και δίνει ότι δίνει στον αντίπαλο ο καλύτερος τους παίκτης. Όπου την ίδια στιγμή ο σουτέρ σου έχει μείνει με 2 πόντους μόνο. Μεγάλο πράγμα να έχεις τέτοιον πάγκο και παίκτες που να είναι πάντα έτοιμοι. Για αυτό και δεν φοβάμαι αυτό τον Ολυμπιακό, όπως δεν φοβόμουνα και στον Ευρωπαϊκό αγώνα στο ΟΑΚΑ που ήταν μπροστά ο ΠΑΟ για μεγάλο διάστημα μέχρι να έρθει το come back των ερυθρόλευκων.

Διαιτησία δεν θα σχολιάσω άλλωστε δεν σχολιάζω γενικά, το αποφεύγω αλλά όπως είχα πει και στον τελικό του κυπέλλου η Τσαρούχα είναι ανώτερη από πολλούς άντρες.

Μένουν κάποια παιχνίδια για το πρωτάθλημα που θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και καλές προπονήσεις για τους τελικούς. Έρχονται Μ. Εβδομάδα τα 2 παιχνίδια στο ΣΕΦ με Μονακό όπου ο Ολυμπιακός θα κάνει το 2-0 πιο εύκολα από όσο νομίζετε αρκετοί… Γενικά προβλέπω αρκετές σκούπες για φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη…

Να έχετε πίστη σε αυτό το δημιούργημα των Αγγελόπουλων και του Μπαρτζώκα, μιλάμε για διαστημική ομάδα που απορώ δεν το βλέπουμε εδώ στην Ελλάδα και έχουμε στα ψηλά τις ξένες και μας “τρομάζουν” κάποια ονόματα που έχουν…

Τα λέμε μετά από τον αγώνα στο ποδόσφαιρο που μένουν οι τυπικές νίκες για το πρωτάθλημα!

ΥΓ: Επειδή με διαβάζουν και ζέλες ας διαβάσουν και μια αλήθεια που δεν θα τους γράψουν τα πράσινα payroll. Δεν φταίει ο Πρίφτης ρε κλόουν, ξέρετε ποιος φταίει αλλά μάλλον έχει σταλθεί non paper (αλήθεια το θυμάστε στη Euroleague που γνωστός πράσινος δημοσιογράφος έκανε ραδιόφωνο τότε και έλεγε τη γραμμή που του είχαν περάσει), όταν ασχολείστε με πετσέτες και στριγκάκια αυτά θα βλέπετε από εδώ και πέρα…