OlympiacosBC_Greek_Playoffs_Starting_2022
8 Ιουνίου, 2022
Banner

Ελάτε, τα κλιματιστικά θα δουλεύουν στο φουλ

Οι τελικοί είναι γεγονός αν και πήγε να γίνει η “στραβή” αλλά τέλος καλά όλα καλά. Οι κλασσικοί τελικοί στο μπάσκετ επιστρέφουν και αυτή τη φορά ανανεωμένοι και όπως πρέπει.

Μετά το 4-1 σε Euroleague, πρωτάθλημα (κανονική περίοδος) και τελικός κυπέλλου, έρχεται άλλη μια σειρά που θα έχει minimum 3 παιχνίδια και maximum 5 (που δεν θα χρειαστούν). Ευτυχώς για εμάς, θα ξαναδούμε την απίστευτη ομάδα που τερμάτισε 2η στην Euroleague και πήγε Final Four να παίζει τουλάχιστον 2 παιχνίδια εντός και να κλείνει η χρονιά με ένα μαγικό ντάμπλ ή απλά επιβράβευση των όσων έχουμε δει.

Μπορεί όλοι να λένε τα κλασσικά και τετριμμένα ότι οι τελικοί είναι διαφορετικοί, ότι οι ομάδες σε ότι κατάσταση και να είναι αυτά τα παιχνίδια είναι αλλιώς, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Αυτός ο Ολυμπιακός στην καλύτερη πάει για σκούπα 3-0, στη χειρότερη 3-1 και τέλος.

Η μεταξύ τους διαφορά είναι τεράστια και το γνωρίζουν άπαντες και στον Ολυμπιακό και οι απέναντι, όπου ο μοναδικός τους στόχος είναι να μην γράψουν 100άρες όπως έγινε την τελευταία φορά στο ΣΕΦ.

Οι πρόεδροι έκαναν το χρέος τους και έφεραν τεχνικούς που καθάρισαν τα air condition για να μην υπάρχει καμία δικαιολογία από κανέναν. Εντάξει στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε τι εστί καλοκαίρι στα μέρη μας, οπότε θα υπάρχει μια ένταση δροσιάς από τα κλιματιστικά αλλά θα την υπερκαλύπτει η εξέδρα που θα κοχλάζει για άλλη μια φορά.

Σε μια σειρά αγώνων που θα δικαιωθούν αρκετοί παίκτες και προπονητές που πέρασαν από τον μπασκετικό Ολυμπιακό για όλα αυτά τα χρόνια που κάποιος πρώην παίκτης τα έζησε κοντά στα 5 χρόνια, αλλά θυμήθηκε το 2022 να ντραπεί…

Από τις εποχές των non call, μέχρι τα φορτώματα φάουλ στους ψηλούς, τα σκισίματα φανέλας (ε; Ιωάννη;), τα αεροβόλα στο ΟΑΚΑ και άλλα όμορφα. Τις κατάρες μεγαλομετόχου στον κορυφαίο αθλητή Βασίλη Σπανούλη, μέχρι τα στριγκάκια σε πάγκους… αλλά το 2022 μας έπιασαν οι ντροπές…

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα πληρωθούν και με το παραπάνω τις επόμενες μέρες που θα έρθουν, εσείς αρκεστείτε στα Α2 όπου η βασική ομάδα ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ, και στους άλλους μύθους που χτίζετε μεταξύ σας και χαίρεστε… εμείς θα είμαστε εκεί να απολαμβάνουμε τους καρπούς από το #mexritelous.

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!