Eimai-Olympiacos-RedView
23 Απριλίου, 2018
Banner

Ούτε τη μεικτή Φούρνων Βενέτη ρε τουρίστες;

Λοιπόν τουρίστες και πουθενάδες που φοράτε αυτή τη φανέλα, ως εδώ! Αρκετά σας ανεχτήκαμε για φέτος. Δεν μπορείτε; Αλλά συνεχίζουν να σας βάζουν στο χορτάρι. Φανείτε άντρες και βγάλτε τη φανέλα ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

Έχετε σπάσει ότι αρνητικό ρεκόρ υπάρχει φέτος και δεν έχουν τελειωμό. Γκολ από το 30ο δευτερόλεπτο; Σοβαρά τώρα; Με τον Απολλωνάκο των φούρνων Βενέτη παίζατε όχι με τη μεικτή κόσμου.

Από τη μια φταίτε εσείς που δεν την κάνετε από μόνοι σας, αλλά και η λογική της ΠΑΕ που από την Κ20 και κάποιους βασικούς που υποσχέθηκε θα βλέπουμε, πάλι οι ίδιες και ίδιες φάτσες πατάνε χορτάρι. Αυτούς που έκραξε ο πρόεδρος στου Ρέντη. Τι έγινε; Τόσα παιδιά από την Κ20 έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, να μην δούμε τι κάνει η ακαδημία; Η θα περιμένουμε να μας βγει ο Νικολάου νέος Ρέτσος και η Ανδρούτσος νέος Ιμπαγάσα. Με το ζόρι να γίνει κάποιος καλός παίκτης δεν γίνεται. Δηλαδή εχτές με μια ομάδα που είναι στο όριο του υποβιβασμού ήθελες Μιραλάς και Ταχτσίδη για να τους κερδίσεις; 2-3 από την πολυδιαφημισμένη ακαδημία μας δεν θα μπορούσαν να παίξουν; Η ο Κοντοές με τον Αλμπάνη είναι επιπέδου Ρεάλ και θα μας έκαναν πλάκα;

Πολλοί θα μιλήσουν για τα πέναλτι, εκεί γελάει το σύμπαν. Προσωπικά το 1ο του Κούτρη δεν είναι. Και δεν είναι τυχαίο που δεν διαμαρτύρεται κανείς, φάση που γίνεται σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης και σχεδόν ποτέ δεν τα δίνουν. Στο τέλος του αγώνα ΝΑΙ έγιναν 2 πέναλτι, και; Θα άλλαζε κάτι από ότι είδαμε. Περιμένουμε δηλαδή εν έτη 2018 να πάρουμε ένα πέναλτι στο ’94 και ίσως γίνει το 1-1 εκεί; Πάμε καλά; Τον Απολλωνάκο που άλλες εποχές μετρούσε από 5 γκολ και πάνω φωνάζουμε τώρα γιατί δεν έγινε το 1-1; Τα άλλα 90 λεπτά τι έγινε; Παίξαμε πάλι μπαλάρα; Απορώ για Κόντη και κόσμο που είδαν ότι παίξαμε πολύ καλά. Ρε πάτε καλά; Να σας θυμίσω  ότι σε ένα σημείο είχαν φύγει 4 με 1 δικό μας και θα έγραφε εύκολα το 2-0 εάν ήταν λίγο πιο σοβαροί; Μας έπαιξε στα ίσα και είχε ευκαιρίες για over… εμείς μια διαρκή φλυαρία στο χορτάρι που πραγματικά κούρασε, με τα ίδια πρόσωπα.

Από την ΠΑΕ δεν περίμενα τίποτα λιγότερο. Πάλι σε άλλους παράγοντες τα ρίχνει, στον ΣΥΡΙΖΑ, στον ήλιο που είναι πιο ζεστός και στα μαλλιά που δεν έχω. Στο ίδιο έργο θεατές και εχτές και κουβέντα. Ναι πήραμε προπονητή και θα φτιάξουν όλα λένε, αλλά αυτός ο νέος προπονητής πότε θα δει το υπάρχον υλικό όταν κάθε Κυριακή βλέπει τους ίδιους και ίδιους. Εκτός εάν ξέρει ποιοι θα φύγουν και τους βάζουμε να παίξουν για να ανέβει λίγο η μεταπωλητική τους αξία! Μόνο αυτό το λόγο βρίσκω γιατί βλέπουμε τους ίδιους και ίδιους. Και στην τελική ποιος μας έστησε; Η ΑΕΚ μην τυχόν και νικήσουμε και τη φτάσουμε στο πρωτάθλημα ή ο ΠΑΟΚ που είναι μπροστά μας με διαφορά.

Δεν διαφωνώ ότι βλέπουμε περίεργα πράγματα αλλά η ομάδα φέτος είναι της πλάκας! Στην Ευρώπη θα γράφαμε ιστορικά ρεκόρ σε παθητικό (ειδικά με Σπόρτινγκ) και στην Ελλάδα όποιος θέλει βαθμό τον παίρνει. Στα ντέρμπι μόνο τον ΠΑΟΚ κερδίσαμε και αυτό από κόρνερ, η κούλα μας έκανε πλάκα και με ανατροπή στο 1ο ματς (ναι φταίει ο Χάσι) και στο 2ο ακόμα κλαίει ο Μποτία όπως μας έλεγαν… κάνω λάθος; Με τον νεκρό βάζελο χάσαμε 1-0 στη στάνη της Αλεξάνδρας και στον άδειο (τυχαία;) Καραϊσκάκη μας πήραν 1-1 οι απλήρωτοι !!! Όποιος μιλήσει για το πέναλτι είναι τραγικός. Σε αυτό το ματς και οι βάζελοι περίμεναν πόσο θα γράψει και εμείς μιλάμε για το πέναλτι ενώ έπρεπε να ήταν ήδη στο 4-0 τότε! Με ομάδα άλλων εποχών φέτος ο Ολυμπιακός θα το κέρδιζε και αυτό το πρωτάθλημα και με αυτή τη διαιτησία, κάνω λάθος; Πείτε μου κάνω λάθος;

Με τι λογική ότι φταίνε οι διαιτητές θα ρωτήσω γιατί διώξαμε τον Χάσι; Γιατί τον Λεμονή που μας είχε πρώτους με αυτή τη διαιτησία κόντρα! Γιατί διώξαμε τον Γκαρθία, αφού φταίνε όλοι εκτός από την ομάδα, ΓΙΑΤΙ ;;;;;

Εφόσον και του χρόνου θα έχουμε τα ίδια, γιατί πήραμε ένα ξένο προπονητή και όχι έναν έλληνα, γιατί θα κάνουμε μεταγραφές αφού πάλι δεν θα μας δίνουν πέναλτι.

Η μίρλα για διαιτησία είναι σπορ των άλλων, όχι για εμάς τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ! Όποιος θέλει να το καταλάβει, εάν θέλετε να ζείτε στη μιζέρια και ότι πάντα φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς, έχετε χάσει τη μπάλα! Τα ίδια γίνονται και στην καθημερινότητα μας δεν αδικώ πολλούς. Ποτέ δεν κοιτάμε τι κάνουμε λάθος εμείς και μόνο οι άλλοι φταίνε!

ΞΥΠΝΑΤΕ! Τα δύσκολα έρχονται είναι έξω από την πόρτα στου Ρέντη, και θα είναι αργά εάν δεν αλλάξουμε ρότα. Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε !!! Θα δούμε και άλλα πολλά, εμείς όμως οφείλουμε να θωρακιστούμε στο χορτάρι, εάν είσαι καλός τους ΝΙΚΑΣ όλους!

Εάν δεν το βλέπετε διαβάστε ότι payroll κυκλοφορεί και μοιράζει το σανό τσάμπα! Ευχαριστώ δεν θα πάρω, έχω μάτια και βλέπω, έχω μυαλό και σκέψη!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ πριν είναι αργά! Θα τα βρούμε μπροστά μας!!!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

ΥΓ1: Pokemon – ποδοσφαιριστή Μάριν, ο Ολυμπιακός δεν είναι η Βέρντερ Βρέμης βλάκα για να έχεις τέτοια συμπεριφορά! Σήκω φύγε μόνος σου εσύ και οι σβούρες σου! Άντε νούμερο σε παρακάλαγε και ο Κόντης να συνεχίσεις και φέτος είναι η 3η φορά που κάνεις κάτι τέτοιο.

ΥΓ2: Αυτά που έκανε και κάνει το ένα και ένα μίλκο ο Μάριν δείχνει τι γίνεται στου Ρέντη. Έχει χαθεί κάθε μέτρο, όλοι νομίζουν οτι είναι πάνω απο την ομάδα και άλλος ένας λόγος γιατί θα έπρεπε να παίζει η Κ20!