Olympiacos-Piraeus-BC
7 Δεκεμβρίου, 2018
Banner

Θα μας τρελάνεις μωρή ομάδα

Κι όμως καταφέραμε να χάσουμε αυτό τον αγώνα. Η Ζαλγκίρις να αρχίζει να γίνεται ο κακός δαίμονας μας και ο Σάρας να χτίζει επίσης θετική ιστορία απέναντι στον Ολυμπιακό ως προπονητής.

Προσωπικά που είχα μιλήσει και με φίλους και τους έστειλα κουβά, περίμενα εύκολη νίκη με το διπλό να πληρώνει κάπου στο 2.10 στις εταιρείες. Εύκολη γιατί η Ζαλγκίρις φέτος είναι πιο αδύναμη από πέρυσι και στην έδρα της είχε μόνο μια νίκη! Εμείς ήμασταν σε κάποια φόρμα και καλό mood, οπότε περίμενα και φανέλα να πάρει τη ρεβάνς από τον αποκλεισμό πέρυσι.

Κι όμως, το 1ο ημίχρονο ήταν απλά μαγικό! Ήταν το μπάσκετ ακριβώς όπως το έχει ο Μπλάτ στο μυαλό του. Τώρα είναι που έπαιξε όπως ήθελε και όχι όπως έπαιξε σε Κίμκι και Μπασκόνια, με μόνη ένσταση την άμυνα που ήταν λίγο όσα πάνε όσα έρθουν. Για αυτό και το σκορ ήταν υψηλό σε άμυνα και επίθεση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε τόσο γρήγορα και ήταν, αφού είχα ξεχάσει να βλέπω τη μπάρα από κάτω με το σκορ. Εάν δεν υπήρχε και έβλεπες τον αγώνα θα νόμιζες ότι ο Ολυμπιακός νικούσε με διαφορά 10-15 πόντων. Κι όμως όταν έριχνα μια ματιά προς τα κάτω η Ζαλγκίρις ήταν εκεί κολλημένη κοντά μας στο σκορ. Εκεί με προβλημάτισε στο ότι σε μια βραδιά με διαστημικό ποσοστό στα 3ποντα ο άλλος είναι ακόμα κοντά σου.

Όταν έχεις τέτοια ρέντα όπως θέλετε πείτε το, πρέπει να τα τελειώνεις τα παιχνίδια και να συντηρείς διαφορές. Στατιστικά κλείσαμε τον αγώνα με 50% στο μακρινό σουτ, οπότε να περιμένετε σε επόμενο αγώνα κακή βραδιά στα 3ποντα για να ισορροπήσει τον μ.ο που έχει η ομάδα.

Στο 2ο ημίχρονο δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα ποια ομάδα μπήκε, γιατί Ολυμπιακός δεν ήταν σίγουρα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε και τι έχει ο καθένας στο μυαλό του. Διάβασα όμως ρεπορτάζ ότι ο coach τα έχωσε χωρίς να ονομάσει κόσμο και επιβεβαιώνει μια ατμόσφαιρα που ήταν και πέρυσι στα ίδια αποδυτήρια, ότι κάτι γίνεται, υπάρχει θέμα και δεν τώρα δεν μπορεί να κρυφτεί. Ο καιρός θα δείξει τι αλλαγές θα δούμε, αφού θεωρώ και σίγουρη την προσθήκη παίκτη. Προσωπικά θέλω ψηλό.

Στα γύρω γύρω του χθεσινού αγώνα είχαμε μια πληροφορία που βγήκε από τη ΝΟΒΑ για Γουοναμέικερ. Δεν ξέρω ποιος και τι αλλά δεν είναι τυχαίο αυτό το όνομα μετά από την ήττα. Στο εάν γίνει η όχι η μεταγραφή δεν είναι θέμα, το μετά από αυτό και το πως θα το περάσουν τα payroll προς τα έξω. Ότι δηλαδή οι Αγγελόπουλοι δεν κάνουν την υπέρβαση και τι θα μας φέρουν πάλι και άλλα τέτοια που τα έχουμε ζήσει και ζούμε.

Καπάκια έχουμε και το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ σήμερα με ένα ΑΙΣΧΡΟ πρωτοσέλιδο που θα ζήλευε και η ΠΡΑΣΙΝΗ. Εάν έχεις τέτοιους φίλους (όπως λένε) τι τους θέλεις τους εχθρούς. Πάντως χαίρομαι με τέτοια γιατί μου δίνουν άλλο ένα πάτημα στο που έχει φτάσει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα και την κατάντια της.

Όσο βλέπω τέτοια τόσο επιβεβαιώνουν τον τίτλο τους ως ΑΡΔ ή payroll, και είναι παντού, σαν ιος εξαπλώνονται…