RedView-Olympiacos-logo
21 Ιουλίου, 2019
Banner

Το #mexritelous δεν σταματάει στο μπάσκετ, είναι παντού!

Πριν κάτι μήνες τα αδέρφια Αγγελόπουλοι, μεγαλομέτοχοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός πήραν μια απόφαση όπου όλος ο κόσμος την περίμενε καιρό τώρα. Κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει ο λαός, ή απόφαση αυτή ήρθε και μέρα με τη μέρα γίνεται πραγματικότητα.

Το #mexritelous δεν είναι απλά άλλο ένα hastag που γίνεται viral και το κολλάμε σε ότι έχει σχέση με το μπάσκετ, την ΕΟΚ, την ΚΕΔ, ΕΣΑΚΕ κτλ. Το #mexritelous είναι μια επανάσταση που αφορμή είναι το μπάσκετ αλλά μπορεί να γίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο, κάτι που μπορεί να “τελειώσει” τους απέναντι μια και καλή!

Στα τελευταία κοντά 20 χρόνια και βάλε στον ΠΑΟ έχει μείνει το μπάσκετ για να έχουν να λένε, στο ποδόσφαιρο από τους 3 Αμπράμοβιτς έπεσαν στα πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες ευρώ ενώ στον ερασιτέχνη έκαναν βόλτες στην Α2.

Υπάρχει αυτή η ταλαιπωρία και μιζέρια στους πράσινους που το μόνο που τους έχει απομείνει αποκούμπι είναι το μπασκετάκι μαζί με τον επώνυμο φίλαθλο όπου είναι στον αφρό ακόμα, χάρη στην εποχή του πατέρα του και του θείου του. Ο ίδιος στα χρόνια της προεδρίας του έχει άδεια ράφια από Ευρωλίγκες.

Έχει χάρισμα και media για να μπορεί να κάνει ότι γουστάρει τον πράσινο λαό, επιτομή σανοφάγων. Ότι γουστάρει τους κάνει, από Euroleague Mafia και θα πάμε στη FIBA να παίζουμε με ψηφοφορία SMS, και μετά κωλοτούμπα για συμμετοχή στην Euroleague, μέχρι τα Athens Alive στο ΟΑΚΑ που έχει ήδη το fund να περιμένει με αγωνία. Για να φτάσει σήμερα να έχει βγει στη ζητιανιά για 20χαρτιά που έχει χρέη ο σύλλογος, που ναι μεν δεν τα έχει κάνει αυτός αλλά θα πρέπει να τα ξεπληρώσει ο κόσμος! Για τόση πράσινη μεγαλοψυχία μιλάμε και παρακαλετό στα “γερά πορτοφόλια” για να συνδράμουν. Αλήθεια αφού έχει στόχο μελλοντικά και την ΠΑΕ γιατί δεν βοηθάει με κάτι ψιλά να κρατήσει κάποιους παίκτες που θέλουν να φύγουν, αφού θα έδινε και απεριόριστο μπάτζετ στον Πιτίνο…

Η αλήθεια πονάει και θα τους πονάει. Από τη μια ήρθε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη μπάλα στη μετά Κόκκαλη εποχή, και πήρε μια ομάδα που δεν είχε Ευρώπη (καραμέλα Champions League), ΠΛΗΡΩΣΕ τα χρέη της αλλά έβαλε και άλλα τόσα για ενίσχυση! Από την άλλη οι Αγγελόπουλοι έχωναν άπειρο χρήμα και όταν δεν είχαν τις μετοχές της ΚΑΕ στα χέρια τους, γιατί απλά είχαν την καύλα με την ομάδα. Τέλος μέσα από δυσκολίες που είχε δημιουργήσει η εποχή Κόκκαλη στον ερασιτέχνη ανέλαβε η 7 και ο Κουντούρης το “τρέξιμο” αλλά κυρίως μέσα από τις οικονομικές βοήθειες του Μαρινάκη να είναι οδηγός στο εγχείρημα αυτό.

Ποτέ δεν βγήκε κάποιος μεγαλομέτοχος σε ΠΑΕ & ΚΑΕ να ζητήσει από τον κόσμο να πληρώσει τα χρέη, πόσο μάλλον να απειλήσει πως εάν δεν μαζευτούν τα χρήματα θα σηκωθεί να φύγει! Ποτέ των ποτών! Ο κόσμος απλά βλέπει, κρίνει και μετά ακολουθεί συστρατευμένος για ένα πιο δυνατό Ολυμπιακό που θα είναι πάντα στην κορυφή.

Εάν στους απέναντι τους τελειώσει ο Δ.Γ τελείωσαν και αυτοί, θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ο “πρέσβης” και τώρα είναι η ευκαιρία. Τώρα είναι που πρέπει ο Ολυμπιακός μέσω του κόσμου του να γίνει ακόμα πιο δυνατός και να δώσει απαντήσεις όπως δίνει χρόνια τώρα. Όσο εμείς θα ανεβάζουμε τα μέλη με τις κάρτες αλλά και το νούμερο με τις κάρτες φιλάθλου, τόσο πολύ θα πιέζονται οι άλλοι που δεν θα φτάνουν ούτε στο 1/3 τα δικά μας νούμερα. Όσοι αυτοί θα μαζεύουν λεφτά για τα χρέη εμείς θα μαζεύουμε για να γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί και να έχουμε διάρκεια. Όσο εμείς στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες, με τις κάρτες, διαρκείας και παρουσία στο γήπεδο τόσο θα υπάρχει πίεση και μουρμούρα στους άλλους συλλόγους που δεν θα μπορούν να μας φτάσουν.

Τώρα είναι η ευκαιρία να πάμε ακόμα πιο πέρα και να περιμένουμε, τους μεγαλομετόχους για νέες κατασκευές γηπέδων (μπάσκετ, κολυμβητήριο) με τα δικά τους χρήματα, αλλά και την στήριξη με παρουσία του κόσμου, τόσο θα πονάνε που έχουν ανάψει καπνογόνα για μερικές μακέτες και σχέδια στο χαρτί.


Φέτος είναι η ευκαιρία να τελειώσουν τα ψέμματα και να φτάσουμε το #mexritelous σε όλα τα σπορ και να τους τελειώσουμε μια και καλή!