RedView-Olympiacos-FC-2019-2020
21 Ιουνίου, 2020
Banner

Το νέο Playstation 5 είναι στον Πειραιά, καλώς τα παιδιά

Άλλο ένα παιχνίδι για τα playoffs που με τον ΠΑΟ πάντα είναι ντέρμπι ανεξαρτήτως σε τι κατάσταση είναι ο ένας ή ο άλλος. Άλλοι 3 βαθμοί και έχουν καταλάβει οι πάντες ποιος κάνει κουμάντο και στα playoffs που τόσα χρόνια έσκουζαν γιατί δεν παίζει ο πρωταθλητής. Είχαν υποψίες ότι θα καταφέρουν να κάνουν κάτι, αλλά για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός τους ξεφτίλισε αφού κάνει πλάκα.

Βάλτε όσους Σιδηρόπουλους θέλετε, η διαφορά στον αγωνιστικό χώρο είναι χαοτική και ο Ολυμπιακός στην επιστροφή κάνει απλά προετοιμασία για τον αγώνα με Γούλβς αλλά και για τη νέα σεζόν που θα έρθει.

Μην το ξεχνάμε αυτό. Κανονικά τέτοια εποχή θα κάναμε προετοιμασία για τα προκριματικά, θα είχαμε μεταγραφές και όλο το καλοκαιρινό πανηγύρι που γίνεται κάθε χρόνο. Τα πράγματα την επόμενη σεζόν θα είναι περίεργα, με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να είναι μέσα στον Αύγουστο και να τελειώνει η σεζόν, καπάκια θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα από ότι έχω καταλάβει αφού δεν σηκώνει αναβολές. Μην ξεχνάμε το επόμενο καλοκαίρι θα έχουμε το Euro 2020 που ήταν να γίνει, οπότε το πρόγραμμα είναι ήδη πιεσμένο.

Ο Μαρτίνς βλέπει πολύ κυνικά τα παιχνίδια και το ότι έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα εύκολα του δίνει χώρο να κάνει δοκιμές, αλλά παράλληλα να έχει σε φόρμα όλους τους παίκτες.

Τα παιχνίδια αυτά ναι μεν είναι για να κατακτήσει τους δύο στόχους (πρωτάθλημα και κύπελλο), αλλά του δίνει την ευχέρεια να κάνει δοκιμές, να μην πιέσει πολύ τους παίκτες και να κάνει τη mini προετοιμασία για το Europa όπου φέτος έτσι όπως είναι τα πράγματα, τρία ματσάκια είναι και πας τελικό. Ξέρει ότι έχει ομάδα καλή και με λίγο τύχη μπορεί να φτάσει εκεί που δεν έχει φτάσει κανένας άλλος.

Έτσι μπαίνει δυνατά στο πρώτο ημίχρονο με στόχο να τελειώσει τα παιχνίδια από νωρίς και μετά να κάνει το rotation, αφού οι 5 αλλαγές που επιτρέπεται βοηθάει σε αυτό.

Σίγουρα θα υπάρχει μια κούραση στο δεύτερο ημίχρονο για κάποιους αφού είπαμε είναι σα να γύρισαν από διακοπές, αλλά και οι αρκετές αλλαγές κόβουν το ρυθμό του αγώνα.

Σίγουρα το ξεκίνημα που έγινε σήμερα μας έκανε να πιστεύουμε ότι θα έγραφε αρκετά, αλλά λίγο το κάτι παραπάνω στην επίθεση, λίγο το μυαλό στον αγώνα της Τετάρτης, το παιχνίδι έκλεισε στο 3-0.

Και στον αγώνα με τον Άρη (που δεν έγραψα κείμενο), το πρώτο ημίχρονο είναι λες και παίζει Playstation ο Μαρτίνς από τον πάγκο, δεν δίνει εντολές, ένα joypad κρατάει και παίζει. Και για να τα λέμε όλα οι πιο δύσκολες ομάδες των playoffs είναι για μένα ο Άρης και μετά ο ΠΑΟ. Ο Άρης βλέπουμε ότι σκοράρει πάντα και παντού, ειδικά φέτος από αυτόν έχουμε φάει 4 γκολ σε σύνολο 9! Από την άλλη ο ΠΑΟ δεν είναι τυχαίο που δεν έχει ήττα από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, φέτος ναι μεν μπορεί να έχει μια ομάδα μέτριου επιπέδου, αλλά είναι καλοδουλεμένοι και παίζουν ως ομάδα και δυσκολεύουν τους αντιπάλους. Παρόλα αυτά έχει περιορισμένες δυνατότητες και σίγουρα σήμερα δεν είχε τύχη, όπως δεν έχει και καμιά άλλη ομάδα τύχη.

Το μόνο που με τρελαίνει είναι ότι δεν είμαστε εκεί, και πρέπει να δούμε τη νέα σεζόν τι θα γίνει γιατί σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα έχουμε όργια και θα είναι κρίμα να μην είμαστε κοντά.

Για να κλείσω με το αγαπημένο μου θέμα… είπα μετά από καιρό κάποια βράδια να ακούσω ράδιο, δυστυχώς ένα αθλητικό ραδιόφωνο είναι όλο κι όλο την ΕΡΑ δεν την μετράω καν. Πολύ πόνο ρε παιδιά, πολύ πόνο… και πολύ τσακωμό με την αλήθεια αρκετοί παραγωγοί, ακροατές δεν θα σχολιάσω γιατί το επίπεδο που βγαίνει στον αέρα είναι πολύ χαμηλό, δεν ξεχωρίζουν τη μέρα από τη νύχτα. Αλλά εσείς ρε ΑΡΔάκια πόσο πόνο και ψυχολογικά σας έχουν δημιουργηθεί, να ακούμε από ΑΕΚτζήδες ότι τα τελευταία τρία χρόνια είναι τα πιο καθαρά πρωταθλήματα γιατί τα πήραν 3 διαφορετικές ομάδες… ρε μλκς τι ακούμε και όχι τίποτε άλλο βρίσκουν και πάτημα οι αμοιβάδες να κρύβουν τα προβλήματα των δικών τους ομάδων κάτω από αυτά τα παραμύθια.


Δεν πειράζει συνεχίστε έτσι, καλά το πάτε, έχετε αχρηστέψει ένα επάγγελμα που άλλοι το κάνουν τίμια και τα media έχουν πάρει τον κατήφορο, δεν είναι τυχαίο αυτό, το ξέρετε…

Συνεχίστε ο Ολυμπιακός και εμείς θα είμαστε εδώ για να σας ξεφτιλίζουμε στα γήπεδα και στα blog.

Τα λέμε Τετάρτη για το κύπελλο με ΠΑΟΚ.