OlympiacosBC_PanathinaikosBC_didaktikes_httes_redview
18 Νοεμβρίου, 2020
Banner

Παναθηναϊκός: Συνεχής η μεταλαμπάδευση της γνώσης στους παίκτες του Βόβορα

Για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ ετοιμάζονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, αφού οι μέχρι τώρα ήττες του στη διοργάνωση της Euroleague, ανέδειξαν τις μαθητικές τους αρετές σε σημείο που να είναι ήδη έτοιμοι να γίνουν πρυτάνεις.

Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ανατολού Εφές και Βαλένθια, έχουν χαρίσει στο σύνολο του Βόβορα μερικά σπουδαία μαθήματα που σύμφωνα με πηγές που έχουν άριστη γνώση στα θέματα της ομάδας, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του ανταγωνισμού στους «πράσινους» και γίνεται κυριολεκτικά σφαγή για το ποιος θα κερδίσει την έδρα του καθηγητή στις εξετάσεις που έπονται.

«Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει, πρώτη φορά στη ζωή μου είδα τόση θέληση για μάθηση και πραγματικά, σας το λέω και δακρύζω, οι παίκτες μου έχουν κάνει τόσο υπερήφανο που για εμένα προσωπικά, είναι σαν να έχουμε κατακτήσει ήδη το κύπελλο της διοργάνωσης», είπε ο κόουτς Βόβορας σε «πηγαδάκι» που στήθηκε κατά την αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο της Βαλένθια, το βράδυ της Τρίτης 17 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, είναι τέτοια η γνώση που μοιράζεται φέτος στο «πράσινο στρατόπεδο» που οι χορηγοί ήδη έχουν κάνει πρόταση στην ΚΑΕ να δημιουργήσει εκπαιδευτική εκπομπή στην τηλεόραση και να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον τη «ναυαρχίδα» του θεάματος στο PAO TV, αναβαθμίζοντας συνολικά το επίπεδο στο σύλλογο της Αθήνας.

Από την πλευρά τους, οι προσεχείς αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην Euroleague τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού στο άμεσο μέλλον θα έχουν την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουν κι εκείνοι τις δικές τους ιδέες για το άθλημα του μπάσκετ, ελπίζοντας ότι θα συμβάλλουν έτσι και οι ίδιοι στην είσοδο των παικτών της ελληνικής ομάδας σε κάποιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Ερωτηματικό παραμένει βέβαια η στάση των οπαδών, οι οποίοι αλλιώς τα είχαν μάθει μέχρι πριν κάποια χρόνια κι αλλιώς τα παρακολουθούν πλέον. Στα σόσιαλ μίντια τα σχόλια στις σχετικές ειδήσεις δίνουν και παίρνουν, με τους περισσότερους να εκφράζουν αγνά συναισθήματα αγάπης και κάποιους, πιο extreme, να αφήνουν σεξουαλικά υπονοούμενα μόνο και μόνο επειδή οι ίδιοι αδυνατούν να συλλάβουν το μεγαλείο της ήττας.

Όπως και να έχει, το RedView.gr θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα και θα σας ενημερώνει με σχετικά άρθρα.