Apollon_Smyrnis_OlympiacosFC_Superleague_2021_RedView
1 Φεβρουαρίου, 2021
Banner

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε

Καλημέρα φίλοι μου και καλό μήνα,

Μπαίνουμε στον Φεβρουάριο, το μήνα που η ομάδα μας πρέπει να βρίσκεται στο pick της, για το μεγάλο παιχνίδι με την PSV.

Ο μήνας ξεκινάει με θετικό πρόσημο καθώς η ομάδα, δείχνει να έχει ρυθμό, ο coach είναι σε φόρμα και ο πάγκος δείχνει να κάνει δουλίτσα.

Ωστόσο σε μεγαλύτερη φόρμα από όλους δείχνει να είναι η διοίκηση της ομάδας. Σε μια περίοδο που όλος ο κόσμος είναι κουμπωμένος, το πρωτάθλημα έχει κριθεί, η διοίκηση με κίνηση ματ, δείχνει ποιος είναι ο πραγματικός στόχος μας για φέτος.

Θα μπορούσε η ομάδα να κρατήσει τον Ραφίνια ? Ναι, θα μπορούσε. Θα μπορούσε να μην ακουμπήσει τον Παπασταθόπουλο ? Ναι θα μπορούσε, και κάνεις μας δεν θα έλεγε τίποτα. Ωστόσο η διοίκηση βλέπει μπροστά, δεν μένει στις δάφνες του πρωταθλήματος και επί της ουσίας με τις κινήσεις κάνει upgrade στο κομμάτια της άμυνας.

Πλέον ο στόχος είναι διπλός. Όχι μόνο η υπέρβαση στην Ευρώπη, αλλά και η προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο Champions League.  Εάν βάλουμε κάτω τα κομμάτια που θα απαρτίζουν την ομάδα μας, το μοναδικό ερωτηματικό είναι οι εμφανίσεις του Bruma. όλες οι άλλες θέσεις δείχνουν καλυμμένες και αξιόπιστες.

Μια ομάδα, με Σά, Λαλά, Oleg, Σωκράτη, Σεμέδο, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, ΚΦ7, Μπρουμά, Ελ Αραμπί, sorry κι όλας αλλά δείχνει πολύ δυνατή.

Βλέποντας το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ PSV και Feyenoord το συμπέρασμα είναι ότι ο αντίπαλος μας είναι στα μέτρα μας και η πρόκριση πρέπει να έρθει πάση θυσία.

Μια πρόκριση, σε συνδυασμό με το τελειωμένο πρωτάθλημα, τις δυο ενδεκάδες που διαθέτει η ομάδα, θα μας δώσει το δικαίωμα να επικεντρωθούμε στον στόχο της Ευρώπης, και αυτή την φορά ο Θρύλος να σηκώσει το Ευρωπαϊκό δεν θα είναι fun bet αλλά επένδυση για το μέλλον των παιδιών μας.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε,