OlympiacosFC_PAOFC_Superleague_Playoffs_2022_RedView
13 Μαΐου, 2022
Banner

Βγάλτε τις φανέλες και φορέστε τα μαγιό

Απαράδεκτη εικόνα προχθές στο εντός με ΠΑΟ που για άλλη μια φορά για φέτος δεν κατάφερε να τον κερδίσει ενώ σκόραρε το μοναδικό γκολ απέναντι του σε 4 παιχνίδια.

Ο Μαρτίνς μπορεί να ξεκίνησε με τους βασικούς που λέμε αλλά έκανε και κάποιες κινήσεις επιβράβευσης κάποιων παικτών από τη νίκη επί του Άρη.

Για άλλη μια φορά όμως το μυαλό των παικτών ήταν στις διακοπές παρά να δείξουν το πάθος και την ένταση που σε αντίθεση με αυτούς είχε η κερκίδα. Για άλλη μια φορά απογοήτευσαν κόσμο αλλά και τους ανθρώπους που τους πληρώνουν στην τελική.

Μένουν δύο παιχνίδια για να τελειώσει τυπικά η σεζόν, οι αποφάσεις έχουν παρθεί σίγουρα και για εμάς μένει μόνο η αυριανή φιέστα για το 47ο, ή αλλιώς το 22ο πρωτάθλημα σε 26 χρόνια. Να τα γράφουμε γιατί με αυτά που διαβάζω και ακούω έχουμε ξεχάσει και αυτά που ξέραμε.

Για αυτό τον Ολυμπιακό μιλάμε που άλλοι βγαίνουν στους δρόμους όταν κάνουν μια νίκη απέναντι του μην τα ξεχνάμε αυτά.

Από εκεί και πέρα, αύριο είναι η φιέστα και ο κόσμος οφείλει να πάει για να το σηκώσει μαζί με την ομάδα σε μια δύσκολη σεζόν με ότι θέματα είχε εντός και εκτός γηπέδου. Μπορεί να μην έπαιξε τη μπάλα που ξέρουμε ότι παίζει αλλά παρόλα αυτά το να κατακτάς ένα πρωτάθλημα με τόσους βαθμούς διαφορά δεν είναι εύκολη υπόθεση απεναντίας.

Μετά από χρόνια θα μετράμε τους τίτλους και δεν θα λέμε, ναι μωρέ πήραμε πρωτάθλημα αλλά δεν έπαιξαν καλή μπάλα. Κανένας μα κανένας δεν θα ασχοληθεί και δεν τον νοιάζει, το τι υπάρχει στα ράφια μετράει, ότι έγινε στη χρονιά έγινε, ξεκινάει η επόμενοι.

Όσοι από τους παίκτες δεν το αντέχουν ας πάνε στο καλό και για κανένα beach soccer τώρα που θα φύγουν διακοπές και τίτλο πήραν και οι λογαριασμοί τους στην τράπεζα έχουν φουσκώσει. Παίκτες που έχουν σβήσει μηχανές καιρό τώρα ξέροντας τη διαφορά τους με τους άλλους και πήγαιναν στο ρελαντί ή παίκτες που μάλλον δεν έχουν όρεξη για να μείνουν.

Το ξεσκαρτάρισμα όπως έγινε την εποχή του Χάσι με κάτι Οφόε και λοιπούς θα γίνει πάλι, και θα ξαναχτιστεί ο νέος Ολυμπιακός.

Προσωπική άποψη είναι ότι θα πρέπει να αφήσει στην άκρη την Αφρικανική αγορά γιατί αρχίζει και κουράζει, οκ καταλαβαίνω πρέπει να βρει παίκτες που ίσως στο μέλλον θα φέρουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα αλλά κάπου όπα. Μπορεί να χτύπησε φλέβα με Μαντί Καμαρά και Σισέ όπου ακόμα δεν έχουν πάρει μεταγραφή και εάν πάρουν σε τι ποσό θα φύγουν, αλλά πόσα τέτοια να κάτσουν; Εδώ έχει ξεφύγει το πράγμα και έχουμε φάει και “πατάτες” με παίκτες τύπου Εμενίκε και Ονιεκούρου, αρκετά πειραματιστήκαμε.

Φιέστα αύριο για το 47ο και στο καλό για κάποιους που δεν τους βρει η νέα σεζόν στην ομάδα, τους ευχαριστούμε ας πάνε αλλού για τουρισμό.