AEKFC_OlympiacosFC_Superleague_Playoffs_2022_RedView
22 Μαΐου, 2022
Banner

Τα 15 σερί αήττητος με ΑΕΚ, η Άιντραχτ και η Cosmote

Ολόκληρο Final Four και ένας τελικός κυπέλλου πέρασε για να γράψω το τελευταίο κείμενο της σεζόν για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Δεν έχω να γράψω και πολλά αφού τα ωραία τώρα θα έρθουν με τις αλλαγές του ρόστερ, απλώς να κάνω τηλεγραφικά μερικές επισημάνσεις.

Οι “ερχόμαστε”, “παντοδυναμία ΕΠΟ”, “ξένοι διαιτητές”, “VAR” και γενικά οι εξυγιαντές περνάνε καλά τα τελευταία χρόνια με 15 σερί παιχνίδια ο Ολυμπιακός να παραμένει αήττητος. Ναι ο Ολυμπιακός που με ξένους διαιτητές και VAR δεν θα κέρδιζε όπως παλιά και ας βάλουμε play offs για να έχουμε άλλη μια ευκαιρία να τον χτυπήσουμε έλεγαν.

Πάμε λοιπόν. Η ΑΕΚ από το 2018 μέχρι πριν κάτι μέρες έχει 15 παιχνίδια που δεν μπορεί να κερδίσει τους “αυτούς θα φοβηθείτε” που έγραφε τον Αύγουστο η Ώρα για Σπορ.

Η πλάκα μετά είναι ότι ο Ολυμπιακός τερμάτισε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με 65 βαθμούς σε 26 παιχνίδια. Δείτε πλάκα που έχει τώρα και μετά τα playoffs ο 2ος ΠΑΟΚ σε 36 παιχνίδια έφτασε τους 64 βαθμούς.

Μιλάμε για τέτοιες διαφορές και τέτοιο χαλαρό περίπατο για το πρωτάθλημα, ναι αυτός ο Ολυμπιακός που γκρίνιαζε κόσμος γιατί δεν μπορούσε να πάρει την πρώτη θέση στο Europa απέναντι στην Άιντραχτ που απέκλεισε Μπαρτσελόνα και έφτασε στον τελικό για να το σηκώσει στο τέλος. Το έχει ο Ολυμπιακός σχεδόν κάθε χρόνο στον όμιλο του να έχει ομάδα που θα φτάσει ψηλά.

Για να κλείσω με την τηλεοπτική μεταπήδηση του Ολυμπιακού μετά από χρόνια στη Nova στην Cosmote που τα έχωσε χοντρά για να πάρει ότι καλύτερο υπάρχει εντός Ελλάδος. Οι δύο πλατφόρμες κοντράρονται στα αθλητικά με τη Nova να έχει πάρει σχεδόν όλο το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία κτλ) αλλά να έχει τη Euroleague (τελευταίος χρόνος) και η Cosmote να κάνει ρελάνς με τον Ολυμπιακό έχοντας ξεκινήσει από φέτος που πήρε ΠΑΟ, ΑΕΚ και κάποιες άλλες ομάδες. Ο όμιλος έβαλε βαθιά το χέρι για να προσφέρει 18.000.000€ τη σεζόν στον Ολυμπιακό. Αλήθεια έχουν φτάσει αυτά τα νούμερα όλοι οι υπόλοιποι;;; Γιατί άραγε να δίνει τόσα χρήματα; Μήπως γιατί τελικά κάτι ποσοστά Ολυμπιακών που υπάρχουν ισχύουν, άρα θα τους φέρει νέους συνδρομητές;

Κακά τα ψέμματα και εγώ έχω Nova για χρόνια και εννοείται γιατί έχει Ολυμπιακό! Θα μου πει τώρα κάποιος για τον κόσμο είναι θέμα, αφού έχουν γίνει ανανεώσεις κτλ. Ψαχτείτε και θα βρείτε λύσεις, η Euroleague έχει τα παιχνίδια της και μέσω streaming με το Euroleague Pass, όπου εάν δεν κάνω λάθος πριν 2 χρόνια η ΚΑΕ σε όσους είχαν διαρκείας έδινε δωρεάν ή με έκπτωση το Euroleague Pass, δεν θυμάμαι για να μην γράφω πίπες. Γενικά ψάχτε το και θα βρείτε τη φθηνότερη λύση.

Η σεζόν τυπικά τελείωσε, πρωτάθλημα και πάμε για διακοπές, μεταγραφές και προετοιμασία. Για ποδόσφαιρο θα γράψω εάν υπάρξει κάτι σοβαρό, έχουμε μπάσκετ τώρα που περιμένουμε τους τελικούς για τη σκούπα…