Olympiacos_SFP_Kartes_Erasitexni_2022_2023_RedView
2 Ιουνίου, 2022
Banner

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και οι κάρτες του ερασιτέχνη είναι εδώ!

Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του, που με τη βοήθεια αυτού του κόσμου έχει γιγαντωθεί έχοντας πρωταγωνιστική παρουσία σε όλα τα σπορ.

Μπορεί οι υποχρεώσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου να τελείωσαν (εκτός του μπάσκετ), όπου έφεραν και πάλι τίτλους, αλλά ο χρόνος τρέχει. Έτσι αμέσως ξεκινάει το χτίσιμο της επόμενης σεζόν με τον ίδιο στόχο, τους τίτλους!

Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει και οι καταστάσεις επίσης. Ο ερασιτέχνης χρειάζεται την ελάχιστη συνδρομή όλων μας για να μπορέσει το καλοκαίρι να έχει το κατάλληλο μπάτζετ για να γίνουν και οι κατάλληλοι σχεδιασμοί σε όλα τα τμήματα για να κρατήσουν τα σκήπτρα.

Μόλις με 10 ευρώ και την κάρτα φιλάθλου, όπου θα χρειαστεί για αγορά εισιτήριων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά και με την κάρτα μέλους (50€) όπου θα χρειαστεί για τα διαρκείας. Αυτές οι δύο κάρτες είναι το ελάχιστο που ο ερασιτέχνης χρειάζεται από όλους μας για να μπορεί να λειτουργεί και να κατακτά τίτλους.

Αυτή η στήριξη μας ξεχωρίζει από τους άλλους. Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος και η ελάχιστη συνεισφορά από τον καθένα μας είναι τεράστια. Μιλάμε για 0,83 λεπτά το μήνα συνδρομή στην κάρτα φιλάθλου και 4,16 ευρώ το μήνα για την κάρτα μέλους. Το γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, άλλωστε πότε ήταν εύκολοι; αλλά τα ποσά είναι πραγματικά μικρά για τις χαρές που δίνουν όλα τα τμήματα. Ας θυσιαστεί ένας καφές, μια έξοδος για να πάνε τα χρήματα στην ιδέα. Εξάλλου το λέει και το σύνθημα, ποιος είναι ο λόγος για να ζω χωρίς τον Ολυμπιακό.

Ο ερασιτέχνης πρέπει να έχει την στήριξη όλων μας και εμείς επίσης να μπούμε σε μια λογική ότι είμαστε “ιδιοκτήτες” ή “συνέταιροι” σε αυτό. Έτσι είναι η ορθή λογική και λειτουργία ενός συλλόγου ώστε ότι extra έσοδα έρθουν να είναι κάτι σαν bonus. Η βασική στήριξη πρέπει να προέρχεται από τον κόσμο του και με τόσο κόσμο Χ10€ μιλάμε για τεράστια νούμερα που κάνουν το σύλλογο ακόμα πιο δυνατό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023.

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

– Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

– Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ

* Μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων της Α1 Μπάσκετ Ανδρών, (για τους οποίους χρειάζεται η Κάρτα Φιλάθλου 2021-2022) η Κάρτα Φιλάθλου της σεζόν 2022-2023 θα διατίθεται αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων και όχι ηλεκτρονικά.