RedBet_by_RedView
23 Αυγούστου, 2023
Banner

RedBet: Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι (Europa League, 22:00)

Νέα στήλη στο RedView.gr που απευθύνεται κυρίως σε όσους παίζουν στοίχημα. Πριν από παιχνίδια του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ μπορεί και ερασιτέχνη, στη στήλη Red Bet θα γράφω τη δική μου πρόταση έτσι όπως βλέπω το παιχνίδι.

Εννοείται δεν προτρέπω κανέναν να πάει να παίξει στοίχημα! Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και την τσέπη του, στο τι κάνει, παίζει κτλ.

Εγώ απλώς όπως “διαβάζω” το παιχνίδι θα παραθέτω την άποψη μου, για όσους θέλουν να έχουν έναν μπούσουλα.

Πέμπτη 24 Αυγούστου ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Καραϊσκάκης την Τσουκαρίτσκι από Σερβία, για τα playoffs του Europa League.

Ο Ολυμπιακός στον προηγούμενο γύρο κέρδισε 1-0 εντός τη Γκένκ και εκτός πήρε τη χρυσή ισοπαλία πρόκρισης με 1-1 προς το τέλος του παιχνιδιού.

Όταν έγινε η κλήρωση και ήταν ανάμεσα σε Σερβέτ – Γκένκ, πίστευα ή Γκένκ θα περάσει τη Σερβέτ και ο Ολυμπιακός θα έπαιζε με τους Ελβετούς. Όμως η Σερβέτ έκανε μεγάλο παιχνίδι στο Βέλγιο και ενώ έπαιζε με 10 παίκτες από το 5ο λεπτό κατάφερε με το 2-2 να πάει το παιχνίδι στα πέναλτι και να περάσει.

Η Γκένκ εδώ τη γλίτωσε με 1-0 σε ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να το είχε φτάσει και στο 3-0. Στο δεύτερο έμεινε από δυνάμεις απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα αφού στο Βέλγιο το πρωτάθλημα είχε ξεκινήσει πιο νωρίς.

Τώρα μπροστά του έχει την Τσουκαρίτσκι όπου την προηγούμενη σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση του Σέρβικου πρωταθλήματος με 62 βαθμούς, πίσω από τους πρωταθλητές του Ερυθρού Αστέρα (82 βαθμοί) και πίσω από την TSC Topola (62 βαθμούς), αλλά μπροστά από την Παρτιζάν που έμεινε στην 4η θέση με 57 βαθμούς.

Στην Ευρώπη δεν έχει καμιά ιδιαίτερη παρουσία αφού τελευταία φορά είχε παίξει το 2019 στα προκριματικά του Europa αποκλείοντας την Μπάνατς από την Αρμενία με 2 νίκες 3-0 (εντός) και 0-5 (εκτός), αλλά βρήκε μπροστά της την πιο έμπειρη Μόλντε όπου μπορεί να πήρε ισοπαλία (0-0) στη Νορβηγία, αλλά εντός έχασε 1-3 και έμεινε εκτός.

Τώρα για Ευρώπη ξεκινάει από τα playoffs την παρουσία της στο τουρνουά, ενώ στο πρωτάθλημα έχουν ήδη παίξει 4 παιχνίδια με ρεκόρ 2-1-1 και 6-6 γκολ.

Εννοείται ότι για τον Ολυμπιακό τέτοιοι αντίπαλοι υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι για προετοιμασία και κληρώσεις μια χαρά για να προκριθεί. Αλλά όπως έχω γράψει στα τελευταία μου κείμενα ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση που χτίζεται, αφού έχει αφίξεις και αποχωρήσεις ακόμα και σήμερα.

Επειδή το 1-0 με την Γκένκ εντός φάνηκε εύθραυστο στο Βέλγιο, όπου ένα πέναλτι έφερε στα ίσα τις ομάδες και η πρόκριση μπορούσε να παιχτεί σε παράταση ή και πέναλτι, νομίζω δεν θέλει να το επαναλάβει.

Θα προσπαθήσει να κλειδώσει την πρόκριση από τον Πειραιά με ένα ευρύ σκορ. Πάλι περιμένω να μπει η ομάδα όπως μπήκε με Γκένκ και μαζί με τον κόσμο να κάνει γρήγορα το 1-0, η Τσουκαρίτσκι θα καταλάβει που ήρθε και κάπου εκεί πιο εύστοχος αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός περιμένω να κάνει το OVER 2.5 γκολ, όχι συνολικά στο παιχνίδι, αλλά ο ίδιος.


Με λίγα λόγια να σκοράρει 3 γκολ, κάτι που πληρώνει σε αποδόσεις πάνω από 2.10 – 2.15 και αξίζει, σε σύγκριση με το απλό OVER 2.5 στο παιχνίδι που είναι στο 1.70 αλλά μπορείτε να το βάλετε συμπλήρωμα σε κάποια άλλη επιλογή σας.

Για τους πιο τολμηρούς και εάν πιστεύουν κουτσά στραβά η Τσουκαρίτσκι θα σκοράρει, το OVER 3.5 συνολικά στον αγώνα πληρώνει κάπου στο 2.90

Γενικά πιστεύω ο Ολυμπιακός το θέλει αυτό το παιχνίδι για να δείξει μια άλλη εικόνα και να πάρουν μπρος οι μηχανές στη επίθεση.

Οπότε αυτές οι 2 επιλογές μου, μια πιο συγκρατημένη και μια με λίγο ρίσκο. Βρείτε τα στην εταιρεία που παίζετε, εγώ δεν μπορώ να γράψω ή προτείνω εταιρεία γιατί δεν με πληρώνει και καμιά για διαφήμιση.

Αλλά το ξαναλέω, όσοι δεν παίζετε, μακριά μην το ξεκινήσετε. Στην τελική επιλογή δεν έχω ευθύνη το τι θα επιλέξετε, δικά σας τα χρήματα, δικές σας οι επιλογές τι θα κάνετε.

Καλή Επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε!