RedBet_by_RedView
20 Σεπτεμβρίου, 2023
Banner

RedBet: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ (Europa League, 22:00)

Αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γερμανική (και όχι άγνωστη) Φράιμπουργκ στο Στάδιο Καραϊσκάκης για την πρεμιέρα στο Europa League 2023-24.

Οι Γερμανοί βρέθηκαν και πέρυσι στο δρόμο του Ολυμπιακού όπου το παιχνίδι στην έδρα τους έληξε ισόπαλο 1-1 αλλά στον Πειραιά έκαναν μια εμφατική νίκη με 0-3, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που όλοι ξέρουμε τι εικόνα είχε την προηγούμενη σεζόν.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά και οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Ο Ολυμπιακός μπορεί να χτίζεται από την αρχή, έχει όμως δείξει καλά δείγματα για το τι μπορεί να κάνει στο χορτάρι.

Μέχρι στιγμής είναι αήττητος σε Ελλάδα και Ευρώπη κάτι που θα ισχύει και μετά το αυριανό παιχνίδι.

Η Φράιμπουργκ αυτή τη στιγμή στη Γερμανία μετά από 4 παιχνίδια, είναι 10η με 6 βαθμούς και ρεκόρ 2-0-2 και 5-10 γκολ!

Στα τελευταία 2 παιχνίδια της μάλιστα έχασε με 5-0 στη Στουτγκάρδη και στην έδρα της έχασε επίσης 2-4 από την Ντόρτμουντ, που επίσης μην σας ξεγελά το όνομα Ντόρτμουντ φέτος που δεν πατάει καλά.

Το έχω γράψει σε κείμενο και πει σε podcast, ο φετινός Ολυμπιακός μου θυμίζει τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς που ήταν στον όμιλο του Champions League με Τότεναμ, Μπάγερν και Ερυθρό Αστέρα.

Φέτος αυτή η ομάδα όπου ακόμα έχουμε να περιμένουμε πολλά, μπορεί να κάνει και το βήμα παραπάνω στο Europa League, οι όροι είναι διαφορετικοί.

Έτσι περιμένω μια εμφατική ρεβάνς που οι μπουκ μια χαρά την πληρώνουν. Στο μυαλό μου έχω σκορ του τύπου 2-1, 3-1, 4-1.

Όπου αυτό σημαίνει το OVER 1.5 του Ολυμπιακού (να σκοράρει 2 γκολ δηλαδή) πληρώνει το αρκετά καλό 2.45, λίγα ψιλά αξίζει και το OVER 2.5 μόνο για Ολυμπιακό με την απόδοση να πηγαίνει στο 5.30, όπου εάν σκοράρει νωρίς (1ο ημίχρονο) μπορεί να δώσει και ένα καλό cash out για όσους το χρησιμοποιούν.

Από την άλλη το απλό OVER 2.5 στο παιχνίδι σε τιμή 1.93 επίσης μου κάνει.

Τέλος η επιλογή που δίνουν το παιχνίδι να έρθει OVER 2.5 ή γκολ/γκολ στο 1.52 απόδοση είναι μια χαρά για να την βάλετε μαζί με μια άλλη επιλογή (1.35 minimum) και να δώσουν ένα σύνολο πάνω από 2.00 απόδοση!

***Αυτές είναι οι προτάσεις μου για όσους παίζουν στοίχημα, όσοι δεν παίζετε καλά κάνετε κρατήστε τα χρήματα σας! Εννοείται δεν λέω σε κανέναν να πάει να τα παίξει και ο καθένας έχει ευθύνη για τα χρήματα του αλλά και το τι παίζει, εγώ έναν μπούσουλα δίνω και μέχρι εκεί, η τελική επιλογή είναι και θα πρέπει να είναι πάντα προσωπική υπόθεση και μόνο!***

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε!