Podcast_RedView_RoadToBerlin_cover
29 Οκτωβρίου, 2023
Banner

Podcast: Στο δρόμο για το Βερολίνο

Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Το ξέρω έχω καιρό να γράψω και η μοναδική μου επαφή είναι μέσω του Facebook και του προσωπικού μου λογαριασμού.

Δεν σας έχω ξεχάσει απλώς είναι η φάση που κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα και πράγματα που αποφέρουν κέρδος. Να ενημερώσω και πάλι με την ευκαιρία ότι αυτός εδώ ο χώρος είναι εντελώς χόμπι, γράφω και… μιλάω για την καύλα μου και τίποτα παραπάνω.

Όπως θα έχετε δει ούτε διαφημίσεις έχω, εκτός από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό για τις κάρτες μέλους (εννοείται δωρεάν) καθώς και το group στο Facebook “RED ACTION” όπου με φιλοξενεί (επίσης εννοείται δωρεάν έχω το banner).

Άρα… θα πρέπει κάτι να κάνω και εγώ ε; Αρκετά σας κούρασα και σήμερα σας έχω ένα γρήγορο Podcast για να κάνω τα επίσημα εγκαίνια της σειράς #RoadToBerlin αφού και φέτος ο Ολυμπιακός θα είναι στο Final Four.

Δεν λέω κάτι καινούριο, αυτά που έχω γράψει και στις αρχές, για υπομονή γιατί φέτος δεν έγινε προετοιμασία και σε κάθε παιχνίδι έχουμε εκτός παίκτες από τραυματισμούς.

Στο τέλος όμως… σας έχω και μια έκπληξη…

Πατήστε από κάτω το link για να με ακούσετε (όχι ότι θα γίνεται σοφότεροι), ενώ καλό θα είναι όποιος θέλει να κάνει Follow στο Spotify, να βάλει αστεράκια και όλα αυτά που θα μου δώσουν ένα ακόμα boost μπας και με ακούσει και κανένας άλλος πέρα από γνωστούς και φίλους που τους μετράω στα δάχτυλα του ενός χεριού…